- 19 Aralık 2007
- 2.060
- 3.386
Ben hala oturtamadim.allak bullak oldum..cesursavasci yalnız sen de çok güzelmişsin ay ancak bakabiliyorum fotilere önce kim kimmiş onu kafamda oturttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala oturtamadim.allak bullak oldum..cesursavasci yalnız sen de çok güzelmişsin ay ancak bakabiliyorum fotilere önce kim kimmiş onu kafamda oturttum
Sen beni buldun mu Medusa onu söyleBen hala oturtamadim.allak bullak oldum..
Sen de çok gençsiinnnn 11 yaşında oğlum var diyince böyle taş birini beklemiyordumgulumsebebek ya sen nasıl taş bi hatunsun bir de kilom var falan diyorsun maşallah yüz hatların falan nasıl güzel kız
Ben direk instami paylastim kiz burda.en aleni olan benimBen 2-3 kişi hariç kim kimdi hiç bilmiyorum hahahah buruşuklu kâğıt Var o kim mesela
Ya sütüm de var şimdi mama vermesini istemiyorum bir yandan da çocuğumun sağlığı için.. her şeyi yiyip çocuğumun çok güzel kilo aldığı zamanları özledimAynısını bende yaşıyorum 2 aydır diyetteyim hep aynı şeyler yiyorum paketli gıda asla yemedim ama mukus hiç geçmedi 2 aydır. Üstüne birde egzamalari arttı 3 haftadır ve 2 gündür sadece balgamlı mukuslu kaka yapıyor.. 2 haftadır hiç kilo alamamış sürekli kusuyor reflüsu iyice arttı. Doktorumuz patatesi kesti geçmezse gluteni de keseceğiz. Belki sonradan birşey dokunmaya başlamıştır size de
Sen ifşa oldun mı :) ben bulamadim seniBen hala oturtamadim.allak bullak oldum..
Ulen kadın sen kocandan daha güzelsin dedik diye bile trip atıyorBenim kocam da fena değil neden bizi beğenmedin….
Ya ben bi kelebekxx , gulumsebebek , ve ozge1 i anladim.gerisi yook..Sen de çok gençsiinnnn 11 yaşında oğlum var diyince böyle taş birini beklemiyordum
Kız tek tek incelemiceksek niye ekledikHerkes birbirinin hesabında geziyor ne meraklısınız yaa
Ben direk paylastim.kendimi ifsaladim olayi yanlis anladigim icib hahahah. Burusuk_cokomel_kagidiSen ifşa oldun mı :) ben bulamadim seni
Aynen bende aynısını düşündüm gulumsebebek için. Gayet taş hatungulumsebebek ya sen nasıl taş bi hatunsun bir de kilom var falan diyorsun maşallah yüz hatların falan nasıl güzel kız
Vallahi bulamadim.benim kafa zaten 1 milyondu.bugun 1 milyon baloncuk olduSen beni buldun mu Medusa onu söyle
adını hatırlıyorum ekledim şimdi seniYa ben bi kelebekxx , gulumsebebek , ve ozge1 i anladim.gerisi yook..
Oha ciddi misin kelebek sen miydin fıstık gibisinBebeğim o senin bakan gözlerinin güzelliği Bebem uyusa tek tek cevap verip takılacağım da ağlayacağım tuttu sıpanın
Yaa ayni anda 2 kisi ekledi c ile baslayan mi t ile baslayanmi sensinadını hatırlıyorum ekledim şimdi seni
C benimYaa ayni anda 2 kisi ekledi c ile baslayan mi t ile baslayanmi sensin