- 11 Nisan 2023
- 26
- 19
4 saat gece uykusundan çalmaz mıKızlar atak bitti sanırım oğlum 4 saattir uyuyor maşallah deyinde nazar değmesin ben şok uyanır diye kim uyumadı tahmin edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 saat gece uykusundan çalmaz mıKızlar atak bitti sanırım oğlum 4 saattir uyuyor maşallah deyinde nazar değmesin ben şok uyanır diye kim uyumadı tahmin edin
Valla gece uyumadı dün saldım uyuyor hala4 saat gece uykusundan çalmaz mı
Senin oğlanın adıda Aslan benimkiyle adaşValla gece uyumadı dün saldım uyuyor hala
Bende tam 6 ay dolunca başlamıştım. Oğlanda 5.ayda ufak tadımlara başlarım diye düşünüyorum ama yine tam ek gıda geçiş 6.ayda olacak. Doktorda 6 ay denmesinin bi sebebi var bebeğin bağırsakları henüz buna hazır değil ek gıdayı sindirebilecek gelişmişlikte değil demişti. Kv annemler filan aman biz size verdik herkes erken veriyor bişey olmuyor filan dediler. Valla dedim kimsede bi sorun olmaz kalkar bende olacağı tutar ben o riski alamam heleki prematüre bebekte. Ama doktor bana 3 gün kuralı uygulatmadı sebze meyve aynı anda vermeye başladım önce sebzeleri tattırayım durumum olmadı. Şuan ne bulsa yiyor ot sebze et meyve herşeyi yiyor. Bizde baba yemek seçici sadece. Umarım oğlumda kızıma benzerCanım senin kararın tabi ama bence 6. Aydan önce başlama. Ya da en azından 5. ay dolsun. Ben doğması gereken tarihe göre 180 gün dolunca başladım ilkinde bunda da öyle yapıcam 10 Mayıs doğumlu yani 17 kasımda başlıcam. Erken başlayınca bağırsaklarında sıkıntı olabiliyormuş ileride. Bi de en azından ilk bir sene şeker ve tuz vermemelisin o da böbreklere ekstra yük bindirir. Ben hep ayrı yaptım yemeklerini. Bi de son önerim sebzeleri meyveden önce ver sonra sebze yemeyebiliyorlar. Ben sebze - meyve - süt ürünü yani yoğurt olarak vermiştim 3 gün kuralı ile. Oğlum hiç yemek seçmez hepsinden yer ama iştahlı değildir az az yer. Boğa burçları nasıl olacak bakalım
Ay siyasete girmeyim ama izmirin kafayı değiştirmesi lazımBelediyecilik güzel olsa aslında o şehir harika bir yere dönebilir
Ben böyle bir şey alacaktım ama bel desteği yok diye bel destekli aldım
Kendi termosu içme suyu. Odadaki kettle kullanmadım. Sıcak suyu yemek alanındaki çay bölümünden aldım ama kendi ısıtıcınıda götürebilirsinTatile otele giden kızlar mama işini nasıl yaptınız?
Yani gündüzki çalışmalar bi miktar hafifletse de gece durum yine aynıSabahları daha az akşamları çoğalıyor. Sözde..
Evet canım maalesefYani gündüzki çalışmalar bi miktar hafifletse de gece durum yine aynı
Yapalım mı 1 tane dahaNooneathome9 2025 Mart grubundaki mesajını merak edip baktım gerçekten de bizim sohbetlerimizi hep konuşmuşlar bir duygusallaştım
Allah şifa versin cnm, geçmiş olsun, bol bol dua ediyorum, Allah çocuklarına bağışlasın.Rahim degil yumurtalik kanseri imis. Son evreye kdr kendini belli etmezmis sinsi tiplerden baya rahimde yayilmis. o yuzden endiseliler.baska yere sicrama varmi diye bakilacak
İki ay daha geçsin ama sezaryenliyiz çoğumuz dikişlerimiz patlamasın Allah korusunYapalım mı 1 tane daha
Kesinlikle, oraya hiç girmeyelim yoksa iyi bir ceza yerizAy siyasete girmeyim ama izmirin kafayı değiştirmesi lazım
Kız nesi minik kocaman oldu benimkini askere yollicamKız biz daha 3. aydayız ya yani 3 bitti 4ün içindeyiz ama ben 3 aylık diyorum hala o yüzden çok minik geliyorlar bana daha
P Pembepilates ayy bende baktım maya diye bi kız var aynı benim gibi soru sormus bir anda ahahhaha böyle herkesi görmüş oldum çok garip değil mi ya duygulandimYapalım mı 1 tane daha
Niye girmiyon kız uykusuzlukla boğuşuyorum benKızlar selam hiç buralara bakamıyorum nasılsınız bebişler nasıllar
Benimki tam kucak bebesi çünkü bütün gün kucağımda akşamda pertim çıkmış bi şekilde hayatı sorgularken buluyorum kendimi seninki uyumuyo muNiye girmiyon kız uykusuzlukla boğuşuyorum ben
Bunca zaman sonra banlanmakta koyar insanaKesinlikle, oraya hiç girmeyelim yoksa iyi bir ceza yeriz
Senin ki de kurtlu muSenin oğlanın adıda Aslan benimkiyle adaş