- 25 Mayıs 2023
- 4.163
- 6.592
Haftaya Nusrete götürürler artık hak ettiKoca çocuk oldu bir menü gider artık @cesursavasci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya Nusrete götürürler artık hak ettiKoca çocuk oldu bir menü gider artık @cesursavasci
Tatil mi ben balkona çıkıyorum olma mıTatile otele giden kızlar mama işini nasıl yaptınız?
Balkonumu bok götürüyor ben oraya bile çıkamıyorum, şimdi temizleyecektimTatil mi ben balkona çıkıyorum olma mı
Ahahahaha ay çok güldüm yaOfff size yazcam diye yanlışlıkla 2025 mart anneleri grubuna yazmışım bir anda nasıl girdiysem anlamadım bir de diyorum ki ohaaa bir sürü kişi gelmiş bunlar kim niye perinatolojiyi konuşuyor kızlar
Evet 1 tatlı kaşığı gibiBen de sabırsızlanıyorum tepkilerini merak ediyorum ama ilk aylar hep tadım oluyormuş zaten
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinRahim degil yumurtalik kanseri imis. Son evreye kdr kendini belli etmezmis sinsi tiplerden baya rahimde yayilmis. o yuzden endiseliler.baska yere sicrama varmi diye bakilacak
Sabahları daha az akşamları çoğalıyor. Sözde..Evet ya bu seneki koku çok üst düzey gerçekten koku biran önce geçse bari temizleme çalışmaları yapılıyormuş sözde
Bugün mama sandalyesi de geldi çok heyecanlandımEvet 1 tatlı kaşığı gibi
Benim annem kardeşime 40 çıktıktan sonra tattırmaya başlamışTattırabilirsin canım yogurt ile başlayabilirsin ben ne yersek suyundan degdiriyorum agzına
Sizin deniz ayağınızda ne güzel tatile gerek yokTatil mi ben balkona çıkıyorum olma mı
Sorma sorma orda da kankalarım oldu hamiş olursam direkt geçiş yapcam bir de sordukları soruya cevap yazdım diyorum ki biz bu konuları 1000 kez konuşmadık mı yaAhahahaha ay çok güldüm ya
Yoğurt yiyince tadı güzel olduğu için diğer şeyleri yemez diyorlardı önce kotulerden baslayin falan diyorlar ben de sırayla havuç kabak gibi deneyerek mı gitsem diyordum ama öyle yapmicam galiba ya anam babam usul yemek sularından vs gitmeyi düşünüyorum. Bir dahaki ay Dr anlatcam dedi bakalım ne dicekTattırabilirsin canım yogurt ile başlayabilirsin ben ne yersek suyundan degdiriyorum agzına
Eskiler öyleymiş ya bizim gibi sadece anne sütü ya da mama vermiyorlarmış ki doktorlar da öyle diyormuş o zamanlar. Belki bizim çocuklarımızın çocuklarına 12 ay anne sütü ver diyecekler 1 yaşında ek gıdaya geçilecek kim bilirBenim annem kardeşime 40 çıktıktan sonra tattırmaya başlamış
Hahahaha olaya çok sonra ayilman bu sana bir işaret benceSorma sorma orda da kankalarım oldu hamiş olursam direkt geçiş yapcam bir de sordukları soruya cevap yazdım diyorum ki biz bu konuları 1000 kez konuşmadık mı ya
Benim mini kahve makinem var onu almıştım yanıma su kaynatıp cam şişede hazır tuttum mamayı öyle yaptım hep rahat oldu. Evde de yatak odasında kullanıyorum o makinemi çok pratik oluyor hemen azcık ısıt yapTatile otele giden kızlar mama işini nasıl yaptınız?
Ben 5. Ayda başlarım dayanamam gibi. Zaten emmiyor.Bugün mama sandalyesi de geldi çok heyecanlandım
Benim annem bakcak. Bize ne yaptıysa öyle yap dicem. Ne o uğraşsın ne çocuk zorlansın. Yavaş yavaş sularından tattırırız. Kahvaltı zamanı da ceviz labne avakoda vs vs veririm. Annem bakıcılık yaptı 3 çocuk baktı. 2 de biz varız. Hepimizden aldığı tecrübeyle büyür inşallahYoğurt yiyince tadı güzel olduğu için diğer şeyleri yemez diyorlardı önce kotulerden baslayin falan diyorlar ben de sırayla havuç kabak gibi deneyerek mı gitsem diyordum ama öyle yapmicam galiba ya anam babam usul yemek sularından vs gitmeyi düşünüyorum. Bir dahaki ay Dr anlatcam dedi bakalım ne dicek
Yani hiçbir sıkıntısı da yok kardeşimin maşallah 20 yaşında hem her yemeği yer hemde incecik süper fiziği varEskiler öyleymiş ya bizim gibi sadece anne sütü ya da mama vermiyorlarmış ki doktorlar da öyle diyormuş o zamanlar. Belki bizim çocuklarımızın çocuklarına 12 ay anne sütü ver diyecekler 1 yaşında ek gıdaya geçilecek kim bilir