- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
Zamanla geçiyor çokta onemsemedi doktor. Beyaz dis gibiydi. Yumuşak sert değil dis gibi. Biz de kızımda öğrendik.Kist nasıl oluyo sebebi ne oluyor ilk defa duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla geçiyor çokta onemsemedi doktor. Beyaz dis gibiydi. Yumuşak sert değil dis gibi. Biz de kızımda öğrendik.Kist nasıl oluyo sebebi ne oluyor ilk defa duydum
Benim 22 olsa ev montla gezerim kiz bizde mi sıkıntı var doktorlarda özgenin dediğini diyo golden-snitch
Size şok oldum şu an ne diceğimi bilemiyorum ahsjsjsjs klimanın tam altına geçmediğimiz sürece odanın içi bildiğin sıcak şu anGece usuyorsam biliyorum ki oda 25 derece olmuş
Bizim olmadığı kesinde bence nem farkından olabilir oranin nemi fazlaysa 24 sicsk geliyordurKanımız mi yok anlamadım eşim benden beter hadi ben hormonlar yanıyorum da o daha çok donuyo
Bak yazdıktan sonra gördüm nemden ötürü golden-snitchSize şok oldum şu an ne diceğimi bilemiyorum ahsjsjsjs klimanın tam altına geçmediğimiz sürece odanın içi bildiğin sıcak şu an
Sabah kullanıyorum ben yada öğlen akşamüstü uykusunu kaçırıyor dedikleri için kullanmıyorumKızlar bigaia kullanıyordum. Artık gaz sorunu yaşamıyoruz. Sadece d vitaminine geçicem. Sabah mı kullanıyorsunuz.Eki Görüntüle 3466211
Antalyanın nemi daha fazla ama o nası oluyoBak yazdıktan sonra gördüm nemden ötürü golden-snitch
Sağol canım bende öyle veriyimSabah kullanıyorum ben yada öğlen akşamüstü uykusunu kaçırıyor dedikleri için kullanmıyorum
Klima 27 de çalışıyor. Salon koridor yatak odası açık. Terlemeden durabiliyoruz (İzmir)Size şok oldum şu an ne diceğimi bilemiyorum ahsjsjsjs klimanın tam altına geçmediğimiz sürece odanın içi bildiğin sıcak şu an
Benim evde nem maksimum 35 görüyorAntalyanın nemi daha fazla ama o nası oluyo
O ozgeeeee1 Bizde de bak durum bu vaziyet (antalya)Klima 27 de çalışıyor. Salon koridor yatak odası açık. Terlemeden durabiliyoruz (İzmir)
Yüzü asık derecenin ama biz mutluyuz
Eki Görüntüle 3466228
İyi bari tek değilmişim. Bezen düşünüyorum çocuk terliyor mu acaba diye
Nasıl terlemeden duruyosunuz ya aaaaa beni şoklardan şoklara soktunuzKlima 27 de çalışıyor. Salon koridor yatak odası açık. Terlemeden durabiliyoruz (İzmir)
Yüzü asık derecenin ama biz mutluyuz
Eki Görüntüle 3466228
Şimdi anlaşıldı niye o kadar kuru kız nemlendirici de almıştın senBenim evde nem maksimum 35 görüyor
Offf nasıl unutmuyorsun ya bu arada nemlendirici açtıktan sonra daha çok üşümeye başladık çok saçma bi olay ahahahha açmıyoruz süs niyetine şuan duruyo kışın denicez birdeŞimdi anlaşıldı niye o kadar kuru kız nemlendirici de almıştın sen
Hafızam sayesinde düşmanlarıma kinimi diri tutuyorum hahahaga antalyada üşüyen bi sizsiniz bak ciddiyim golden-snitchOfff nasıl unutmuyorsun ya bu arada nemlendirici açtıktan sonra daha çok üşümeye başladık çok saçma bi olay ahahahha açmıyoruz süs niyetine şuan duruyo kışın denicez birde
İyi olsunlar gerisi önemli değil canım aç kalmak bile umrumda değil bi gülüyor herşey bitiyorHayırlısı cnm her şey onlar için. Çok büyük emek senin diyetin
Medusa da söyledi canım yarın ilk iş alıp koyacağım yoksa çıldırmama ramak kaldıCanım defne yaprağı koyuyor musun bakliyatların pirincin falan içine? O böceklenmeyi engelliyor normalde