- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Biz gittik ama maaile gittik o yüzden rahat olmuş olabilirim emin değilim. Bence pişman olmazsın en azından denersin. Bizimki ilk defa tatildeyken gece uykularını çok uzun uyudu. Bir de bebeğe yaptırdığın her farklı şeyde beyninde yeni snapslar olusuyormus bu yüzden uyum sağlaması daha kolay bir bebek oluyormuş. Bizimki tatilde bir kere sahilde ağladı öğle sicagiydi klimaya alışık olunca durmadı çok ağladı kaldigimiz yere döndük emzirdim uyudu. Antik kent gezisi yapıldı biz daha önce gezdigimiz için arabada emzirdim mesela hava da çok sıcaktı bebek arabasıyla zor olurdu. Siz bu ara biraz daha bebise göre bir seyler yaparsınız hava sıcak ama ben git derim. Eylülde 8 saatlik uzun bir yolculuk planlıyoruz alıştırmak istiyorum şimdiden eğer yapabildiğimizi görürsek yilbasinda da yurtdışına gidelim diyoruz. Sürekli bebeğe uyarsaniz hep evde olmak zorunda kalırsınız. Biraz onun da alınmasına izin verinKizlar tatile giden var mi aranizda . Çok kararsizim tatile gidince sanki daha çok yorulacam gibi geliyor .