- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Bende hazır yüklüymüş unutmusum hazırlıkliymisim her şeyeVpnyi yüklemek istemiyorum telefona instagrama girememek çok şey goturdu benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hazır yüklüymüş unutmusum hazırlıkliymisim her şeyeVpnyi yüklemek istemiyorum telefona instagrama girememek çok şey goturdu benden
Elini emiyor bugün çıldırdı çok kasindi herhalde. Eşim sıkı kundak yapıyor öyle uyuyor. Gece de uyumazsa kundak yapıyoruz. Biz uyumadan önce kundağıni çözüyorum üstünü örtüyorum ne olur ne olmaz diye uyanmiyor o sıradaKızlar benim bebeğim yeni huy çıkardı uyumadan önce sürekli ellerini hareket ettiriyo yüzüne falan getiriyo sizinkiler yapıyor mu
Benim sürekli eli yüzünde kulaklarında ve ağzında neredeyse elinin tamamını sokuyor ağzınaKızlar benim bebeğim yeni huy çıkardı uyumadan önce sürekli ellerini hareket ettiriyo yüzüne falan getiriyo sizinkiler yapıyor mu
Nasıl başardın ya@kelebekxx aynen keşke kilo yapsaydi eriyorum her geçen gün 55ten selamlar
Hani ya @gulumsebebek @Begonya2 @medusaa kilo veriyordunuz sizden daha çok verdim ben 55ten selamlar size de
Evet evet gözlerine götürüyor eliyle kapatıyor bir de kolunu emiyor o zaman anlıyorum uykusu gelmiş hemen uyuyorKızlar benim bebeğim yeni huy çıkardı uyumadan önce sürekli ellerini hareket ettiriyo yüzüne falan getiriyo sizinkiler yapıyor mu
Canım biz epeyidir serum fizyolojik kullanmıyoruz. Her gün duş aldırıyoruz, yüzüstü dururken kulaklarını kapatıp başından su döküyoruz hemen elimizle siliyoruz iki üç böyle yapınca burnuna su giriyor. Çıkınca kurulanirken burun aspiratöruyle çekiyoruzKusura bakmayın çok soru soruyorum grupta en çok soru soran benim sanırım her neyse bebegimin burnunu hergun temizliyorum hergun de kocaman sümük çıkıyor burun deliginin buyuklugunden bi tık daha fazla yani miktarı anca öyle tarif edebilirim gozunuzde canlanması icin ve temizlemesem elini burnuna doğru goturuyo çok huzursuz oluyor uyuyamıyor bile (haklı olarak) sizin bebislerde böyle bir durum var mı yoksa bizimki mi sümüklü
Bende gelişim geriliğinden korkuyorum 2 aylık yani şuan 65 günlük 4300 kilosuTabii ki de götürmek gerek. Gelişim geriliği var mı boyu kilosu ideal şekilde ilerliyor mu, oturma aşamasına geldi mi vs bunları Dr söylüyor. Bilinçsizce geldi bana ne gereği var sözü
Benim bebeğimin 1 haftadır böyle. Her gün açmak istemiyorum burundaki yapılara zarar vermemek için, ama 2-3 günde bir açınca o tüpcük doluyor şok oluyorum bende.Kusura bakmayın çok soru soruyorum grupta en çok soru soran benim sanırım her neyse bebegimin burnunu hergun temizliyorum hergun de kocaman sümük çıkıyor burun deliginin buyuklugunden bi tık daha fazla yani miktarı anca öyle tarif edebilirim gozunuzde canlanması icin ve temizlemesem elini burnuna doğru goturuyo çok huzursuz oluyor uyuyamıyor bile (haklı olarak) sizin bebislerde böyle bir durum var mı yoksa bizimki mi sümüklü
Benim sut hep vardı canım masallah 5 aylik hamileykende göğsümden geliyordu.. sadece şerbet içtim arttirmak için birde rezene. Sütün kalitesini arttirmsk icinse hurma incir ceviz yedim şuan hiçbirini yapmıyorum 3 hafta olmuştur yapmayaliSütü artırmak için ne yaptınız bende sütü artırıp mamayı bıraktırmak istiyorum
Maşallah evet hurma ve incir bende denedim cidden farkediyorBenim sut hep vardı canım masallah 5 aylik hamileykende göğsümden geliyordu.. sadece şerbet içtim arttirmak için birde rezene. Sütün kalitesini arttirmsk icinse hurma incir ceviz yedim şuan hiçbirini yapmıyorum 3 hafta olmuştur yapmayali
Sizinki iyiymis bizimki doğdu doğalı kundagi hiç sevmezElini emiyor bugün çıldırdı çok kasindi herhalde. Eşim sıkı kundak yapıyor öyle uyuyor. Gece de uyumazsa kundak yapıyoruz. Biz uyumadan önce kundağıni çözüyorum üstünü örtüyorum ne olur ne olmaz diye uyanmiyor o sırada
Kilo vermeyi soruyorsan benim kv+stres= kilo vermeNasıl başardın ya
Bizim o halde yine oluyo da biz her gün duş aldirmiyoruz bugün aldirdigimiz halde tıkandı orası ayriCanım biz epeyidir serum fizyolojik kullanmıyoruz. Her gün duş aldırıyoruz, yüzüstü dururken kulaklarını kapatıp başından su döküyoruz hemen elimizle siliyoruz iki üç böyle yapınca burnuna su giriyor. Çıkınca kurulanirken burun aspiratöruyle çekiyoruz
Gerçekten ya şaka gibi çıkanlara bende inanamiyorumBenim bebeğimin 1 haftadır böyle. Her gün açmak istemiyorum burundaki yapılara zarar vermemek için, ama 2-3 günde bir açınca o tüpcük doluyor şok oluyorum bende.
Çok tatlı oluyorlar da bizimki uykuyu kaçırıyor bazen o zaman kendi de gıcık oluyo ellerine bendeEvet evet gözlerine götürüyor eliyle kapatıyor bir de kolunu emiyor o zaman anlıyorum uykusu gelmiş hemen uyuyor
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın gerçekten bende öyleydim başlarda ama şimdi güçsüz düşmemek için yiyorum ama yediğimden hiç zevk almıyorum sadece aç kalmamak içinKilo vermeyi soruyorsan benim kv+stres= kilo verme
Ben götürürüm canım ya hatta iki doktora birden götürüyorum sağlık ocağındaki ebelere pek güvenmiyorum açıkçası doktor daha çok şeye bakıyor. Bi de bizim reflü sıkıntısı var kan tahlili idrar tahlili falan bakılıyor o yüzden 1 yaşa kadar götürürüm her ay. İlkinde de götürmüştümKızlar yarın çocuk doktoruna herhangi bir şey sormam gerekli mi önemli bir şey rutin kontrole goturcem de.. Ya bi arkadaşım da dedi ki çocuğu 5 yaşında sen niye her ay kontrole götürüyorsun ne gereği var dedi bana çok garip geldi bence 1 yaşına kadar goturmemiz lazım değil mi ben mi yanlış dusunuyorum @gulumsebebek @melegim can golden-snitch @kubiskubiskubis @ozgeeeee1 @kelebekxx @Begonya2 @Mavi070707 @medusaa C Chen31 @annee27 ve diğer anneler
Benim bebeğim de öyle ,2.ay kontrolünde 3900 gramdi.2 kilo doğduğu için her ay yaklaşık 1 kilo aldığı için sorun yok dedi doktor...Bende gelişim geriliğinden korkuyorum 2 aylık yani şuan 65 günlük 4300 kilosu
Canım benimki de 2 aylığı biraz geçikken 4.5 kiloydu 3.5 kilo doğdu tabi biraz zayıfladı hastane çıkışı 3200 e düştü. İlk ay 600 ikinci ay 500 gr aldı. 3 farklı doktora gittim birisi doğalcı mama karşıtı o normal dedi en az 500-600 alması lazımmış alt sınırda sen emzirmeye devam et dedi ama diğer ikisi az buldu mama ver dediler zaten reflüsü de var çok kusuyordu o yüzden reflü mamasına başladık. 3. ayda bakıcaz artık hala kusuyor beni emince ama mamayı kusmuyor. Onu da günde 2 kez veriyorum kilo aldırmaya yeter mi bilmiyorumBende gelişim geriliğinden korkuyorum 2 aylık yani şuan 65 günlük 4300 kilosu
Ne demek kuzum valla eskiden böyle şeyler yoktu senin büyük kızlarda da yoktur ama şimdiki çocuklarda çok yaygın dikkat bozukluğu hiperaktivite konuşma geriliği vs Allah korusun, elimizden geldiğince koruyacağızTv açık olunca gözü hep orda korktum uzaklaştırdım mekan degişikligi yaptım kuzuma teşekkür ederim bilgiler için canım diger çocuklarda hiç böyle şeyler yoktu herşey çogaldı korkuyor insan