- 8 Temmuz 2024
- 287
- 145
- 28
Kızlar dertleşmek istiyorumm. Bebeğim 2 ay 20 günlük 1 buçuk aydır alerji diyeti yapıyorum çoklu besin alerjisi. Bu süreçte yemeğinden türün uyku problemi, bebeğimin cildindeki döküntüler, huzursuzluk bir sürü şey o kadar yıprattı ki beni. Öncesinde de lohusa depresyonunu baya yoğun yaşamıştım. Bebeğim brbrk arabasi sevmez, puset sevmez, sallanmayi sevmez, anakucaginda uyumaz vs. Sürekli ağlayan bir bebek değil ama bu 1 haftadır çok zorlanıyorum gündüzleri 1 tane güzel uyku yapıyor onun dışında 10-15 dk uykularj ve sonra hep mızmız çok az gülüyor 1 haftadır. Aynı zamanda cildinde egzamalar arttı ama neyin dokunduğunu bulamıyoruz bunun stresi de ayrı. Bebek Arabası sevmiyor bir yere çıkamıyorum yolculuk bile yapmak istemiyorum araba da sevmiyor diye. Kısacası kendimi hic iyi hissetmiyorum sanki çok zor bir bebek ve ben buna hazır değilmişim gibi. Onu çok çok seviyorum tabiki ama çok zorlanıyorum ve aglayasim geliyor. Sanki büyümeyecek hep bu kadar zorlanacagim hep evde olacağım gibi hissediyorum