- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Bayramda eşim iş seyahatindeydi annemler o hafta bizde kaldı. Annem hadi banyoya hadi banyoya rahatlasın diyerek sabah akşam yaptiriyorduk. Ben o hafta hiç uyku sıkıntısı çekmedim. Öğlenleri falan rahat uyudu. Şimdi ben de uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum. Sıkıntı yaşasak da genel anlamda bir şeyler oluyor gibi geldi bana da. Günde 2 defa yaptirabiliyorsan yaptır bence. Banyo sonrası bizimki çok güzel uyuyorKızlar ben uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum büyük ölçüde başarılı oldum gibi ama iki sorum var.
1. Bu uyku düzenine nekadar sürede alışır? Eve hapisoldum çünkü anneme veya başka biyere gidince uyku düzeni daha alışmadan bozulur diye korkuyorum.
2. Her sabah aynı krizi yaşıyoruz uyanıyor kucak istiyor sadece kucak. Kıyamet kopuyor yoksa. Bu hafta biliyonuz bakıcı izinli haftaya gelir tamam da o varken de sabah krizi yaşıyoruz hadi o varken kahvaltıyı hazırlıyor kızımın kahvaltısını yaptırıyor ama bu sabah krizlerini nasıl geçircem ben anlamıyorum şaştım kaldım. Sabahlarımız çok zor geçiyor kızımda akşamüstü sendromu vardı bunda da sabah sendromu mu var nedir. Rutine göre banyo saati öğleden sonra 3 civarı. Sabah yaptırsam rutin bozulur mu yada günde iki kez yaptırsam olur mu acaba