- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Boyu 1 temmuzda 59 cm diye hatırlıyodum baktım şimdi 56cm miş. Sabah ölçtüm 61cm filan geliyor kilosuda 7300 gram. Kıyafetlerden 300 gram çıksak 7 kilo işte. Benimkinin öyle löp löp durma sebebi boy olmamasıydı. Bu ay boy iyi atmış o löp görüntü gitti. Seninkinden 2 cm kısa belki oda farkediyodur tombul görüntüyü
Kızımda herşeyini sıfır yeni aldık gerçi çevrede verecek kimse yoktu verselerde alırmıydık bilmiyorum oğlum kızımdan kalan mama sandalyesi puset filan kullanıyor. Yani başta zaten masraf çok görümce yabancı değil diye alırdım tamam ama sonrasını eğer durumum varsa kabul etmez istemezdim bende olsam. İşte ne bileyim 12 yıl önceki otokoltuğu yerine 360 derece dönen koltuklardan almak istiyorum durumumuz var alamıcak değiliz diye eşimle konuşup ikna ederdim.
Canım bendeki bebek arabası 3. El öyle soyliyim yeğen kuzen derken bize geldi. Tertemiz ben hiç öyle düşünmedim açıkçası. Güzel de bir araba epeyi sağlam beni 15-20 bin liralık masraftan kurtardı onun yerine bebisime daha güzel bir şey aldim. Sen de haklısın ama hevesin varsa içinde kalmasın hiç. Oto koltuğu şu ankiler daha güvenlikli olabilir eksiye nazaran. Sen yine bir arastirirsin öyle alırsın gorumceninkini kullanmak zorunda değilsin. Ben bana bir şey verilince beğendiklerimi kullaniyorum
Evet bende hani öyle düşünüyorum gerçekten gorumcem kötü mal vermez.. ama işte ilk çocuğum olduğu için onun heyecanı mi hevesimi bilmiyorum kendi zevkime göre almak isterdim.. en basiti kuvetini bile verdi hiç hani istediğim bir şey alamadım gibi hissediyorum belkide şımarıklık ediyorum bilmiyorum..Canım yeni ve temizse ben kullanırdım galiba ama bunu şuanki aklım söylüyor ilk bebek olsa cazgırlık yapardım galiba şuan bende görümcemin bebek arabasını kullanıyorum hiç bir şeye güç
Yetecegi yok maddi durumun iyiyse begenmezsen yenisini al kullanma
Dediğiniz gibi oto koltuğu begenmezsem yeni alcam onu 12 sene önceki güvenlik sistemiyle şimdiki bir değil bakalım eşim getircek getirince görcem