Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın kuzum erkenden almamak daha mantıklı. Benim de 19 aylık oğlum olduğundan herşeyimiz var. Cinsiyet belli olunca kıyafet alırım sadece inşallah🥰
Aynen canim ya erken almaya da gerek yok. Sonucta zamanimiz daha cok var önümüzde. Elbet aliriz Allah saglik versin öncelikle.
Senin baya malzemen vardir nerdeyse yari yariya düşer ihtiyac listesi 😍

Aynen canim ya erken almaya da gerek yok. Sonucta zamanimiz daha cok var önümüzde. Elbet aliriz Allah saglik versin öncelikle.
Senin baya malzemen vardir nerdeyse yari yariya düşer ihtiyac listesi 😍
Aynen canım ilk çocuktan sonrakilerde de böyle bir avantaj oluyor. 😊 İlkin heyecanıyla herşeyi fazla fazla almışız zaten. Bir de çok hediye geliyor zaten. Hiç giydiremediğim kıyafetler, hiç kullanmadığımız biberonlar falan mı dersin. Ne ararsan var şükür. 😬 Sadece reflü yatağını dolapta satmıştım ona pişmanım lazım olursa diye ama inşallah gerek kalmaz 🙏🏻☺️

Bana son kez vajinal baktı sanırım, bu haftalardan sonra vajinal bakılmıyor. Benimki sakindi başta sonra doktor öksür dedi hemen kıpırdamaya başladı. O an anladım aslında ne kadar küçük olsa da en küçük dış etkenden bile etkilendiğini. Allah bu duygusallığımızın sonunu hayır etsin🥲
Ben randevumdan önce iki kare bitter çikolata yemiştim bu seferde öyle yapıp gidicem tatlıyı gerçekten çok seviyorlar :)
Bu duygusallık lohusalık bitene kadar sürüyormuş annem karıncalara bile ağlardım çok küçükler diye diyor :KK70:

Kızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor 💗💗💗
Hayırlı olsun canım 🥰
Kızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldum😂 ama sağlıkla gelsin esas olan o🌸
Hayırlı olsun canım 🥰 ben de kızı tutturmuşmuyumdur acaba demiştim hep ama 2. Erkek geliyo 🤣🤣

Kaç saattir hastanedeydim yorgunluktan öldüm gelirken tramvayda uyumuşum geri gidiyordum yarı yolda uyandım perşembe günü serklaj yapılacak doktorlara gerçekten çok gıcık oldum hem bekle diyorlar hem niye bekledin gelseydin diyorlar kim nasıl işine gelirse öyle

Kızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldum😂 ama sağlıkla gelsin esas olan o🌸
Ay bende öyle ya 😃 bide sağda solda milletin yaramaz erkek çocuklarına hep laf ederdim arkadadan tövbeler olsun.. en yakın arkadaşlarımın ve kuzenlerimde hep kızları vardı.. şimdi erkek çocuğu ile nasıl baş edecem diyorum 😃😃 kız annesi olursun diyordu herkes bana bende babacıyim kızımda babacı olur babası bakar diyordum 🤣 ihale bize kaldı 😃 şimdi eşime soyumuzu devam etterecemmmm diyorum o da Hürrem sultanım diyor dalga geciyor😃 aslan ismini koycam diyor hep kız istiyordu ama yalanmış galiba erkek babası olmak pek hoşuna gidiyor.. sağlıkla gelsin ogluslarimiz annelerinin kuzuları bitaneleriiiiii 🩵 tebriklerrrrrr

Ay bende öyle ya 😃 bide sağda solda milletin yaramaz erkek çocuklarına hep laf ederdim arkadadan tövbeler olsun.. en yakın arkadaşlarımın ve kuzenlerimde hep kızları vardı.. şimdi erkek çocuğu ile nasıl baş edecem diyorum 😃😃 kız annesi olursun diyordu herkes bana bende babacıyim kızımda babacı olur babası bakar diyordum 🤣 ihale bize kaldı 😃 şimdi eşime soyumuzu devam etterecemmmm diyorum o da Hürrem sultanım diyor dalga geciyor😃 aslan ismini koycam diyor hep kız istiyordu ama yalanmış galiba erkek babası olmak pek hoşuna gidiyor.. sağlıkla gelsin ogluslarimiz annelerinin kuzuları bitaneleriiiiii 🩵 tebriklerrrrrr
Ay siz böyle anlattıkça okuyup okuyup mutlu oluyorum heyecanlanıyorum kızlar bizde bir an önce öğrenseydik şu cinsiyeti :KK70:
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim canım

Kızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor 💗💗💗
Çok şükür çok sevindim senin için canım, inan aklıma geldin bugün, hayırlı uğurlu olsun prensesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏☺️

Ohhhhhh cokkkkk şükür ❤️ prensesler evi oldu tam missss 💕🌸 çok sevindim darısı bize 🩵
Çok teşekkür ederim bitanecim valla çok mutluyum biraz olsun rahatladım. Yarında riskli gebelik uzmanı buldum bitane ona gidicem organlarına bi bakalım da inşallah ordan da içim rahatlar. Çünkü doktor kromozom veya organsal olabilir demişti sıkıntı rabbim kimseyi dara düşürmesin inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza ❤️❤️

Ne kadar şanslı eşler var ya şu dünyada benim eşim de istediklerimi almıyor diye kendime ek gelir oluşturdum ordan alıyorum 🥲
Ah keşke. Ama konunun şansla alakası yok ki kuzum. Eşimin babası var da yok, kayınvalidemin yaşadıklarını görerek büyümüş. Sağ olsun ders çıkarmış büyürken onun üstüne kendine verdiği sözleri tutuyor diyebiliriz.

X