Doğru canım çocuklu insanlara gidince ben de tedirgin oluyorum sürekli uyarıyorum kafasına dokunmayın diye. Bi 6 aylık olsalar daha rahat edeceğiz inşallah
Başa çıkmıyorum
benim de canım hiç istemiyor ayıp olmasın diye yapıyorum o da 3 kez oldu 2.5 ayda işte
Ebebeğin kalıpları küçük canım onda 6 ay oluyor bize senin bebek daha tombik ama biz 59 cm 4,5 kiloyuz
Geceleri ben de gaz çıkarmıyorum çünkü benimki yarım saatte ancak çıkarıyor uykusu da çok hafif o yüzden hiç ellemiyorum
Canım bence yanlış düşünmüyorsun ilk çocukta ben de öyleydim, eltim vermek istedi dediğin gibi 10 yıllık şeyleri ama ben istemedim ilk bebeğim neticede gönlüme göre almak istedim. Bi tane ahşap beşikleri varmış mesela kv ısrar etti bunu kullanın sağlam diye ama ben sepet beşiğe özenmiştim o zaman bi de park yatak istiyordum onları aldım. Bisiklet eski püskü bir şey vardı 3 tekerli arkadan sürmeli onu da istemedim tabi
kıyafet de kullanılmış olsun istemedim almadım.
Ama kızımda her şeyi ikinci el kullanıyorum
anne yanı beşik aldım dolaptan. Kıyafet arkadaşlarımdan bile istedim küçülenleri verin diye. Zaten diğer eşyalar da oğlumdan kalma. 2. çocukta farklı oluyor ama ilkinde heves ediyo insan bence hevesin kırılmasın gönlüne göre al zaten ikincide istemeyeceksin içinde kalmasın