2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet bende hani öyle düşünüyorum gerçekten gorumcem kötü mal vermez.. ama işte ilk çocuğum olduğu için onun heyecanı mi hevesimi bilmiyorum kendi zevkime göre almak isterdim.. en basiti kuvetini bile verdi hiç hani istediğim bir şey alamadım gibi hissediyorum belkide şımarıklık ediyorum bilmiyorum..
Dediğiniz gibi oto koltuğu begenmezsem yeni alcam onu 12 sene önceki güvenlik sistemiyle şimdiki bir değil bakalım eşim getircek getirince görcem

Maşallah canım senin bebisinde kilosu boyu çok şükür çok iyi

Annemler bana diyordu hastane çıkışı vs alcakken yeğeninin vardır diye. O özel bir şey yani ilk giydiği kıyafeti. Ben kendim aldım kimseden almadım kıyafet. Sonra bana dedi teyzem sakla beni toruna o da giyer diye. Gelinin istemeyecek belki, kendi zevkine göre alacak diye kızdım. O zamanlar ben de hep bu şekilde düşünüyordum ki hala öyle. Kendi almak istediğim şeyleri yine kendim aliyorum. Annemde yeğenimin ekstra park yatagi vardi alma da alma diye tutturdu. Ben istedigm gibi alt açmalı olanı aldim. Sana gelince de onda yatsın dedim ona da mantıklı geldi sonra. Her şeyi kabul etmek zorunda değilsin canim. Ben de kendi heves ettiklerimi kendim aldım hep

Karın üstü egzersizler çok iyi geliyor içine su koyulan mat var ya onu kullanmaya başlayacağım bende artık

Ben İstanbul'dayım, bize de 22 bin dediler. Bu sünnetler için özel klinikler oluyor acaba onlar iyi midir
Napıyolarmış özel işlemmi uyguluyorlar ardı ötesi fazla deriyi kesicekler ayyy
3500 çok iyi tecrübeli bi Dr yaptırdık Ankaya gelin yaptırıp dönün daha ucuza gelir

1.5 yaşındaydı canım melegim can da bir olay anlattı ya kızıyla ilgili bizim de o gibi oldu. Beni ameliyathaneye almadılar kapıda kucağımdan aldılar oğlumu içeride ağlamasını duydum ben de kapıda ağladım. Ne kadar süre beklettiler naptılar bilmiyorum sünnet 45 dk sürmez neticede o bekleme süresinde hep korktu ağladı bence Acıbadem’de oldu bi de devlet de değil yani ama kötü bi tecrübe oldu bizim için. Geniz eti ameliyatını sırf bu yüzden Acıbadem’de yaptırmadık daha yerel bi hastanede oldu doktor kucağında götürdü oyunlar oynayarak konuşarak hiç ağlamadı onda. Yani iyi hastanede doktor sandıklarımız psikolojiden anlamayabiliyor maalesef. İnşallah kolay geçer sizin en doğru kararı verirsin

Kızlar kimler e bebeğin giyilebilir pompasını kullanıyordu memnun musunuz bende almak istiyorum benekle ilgilenirken falan kullanılıyor mu yoksa onura tutmak zorunda mıyız birde çekimi falan nasıl
Tövbe de! En rahat modda ve en düşük kademede bile Memem kopuyo sandım. Vakumu iyii çok güçlü ama eğer meme başın uymazsa sorun yaşarsın. Benim cok canım yandı evde boş boş duruyor. Bebebao alsan daha iyi sanki

En iyisi kabullenmek dimi benim oğlum da öyleydi canım hala da uyumaz bıraksam sabaha kadar oturur 7 yaşında. Yemeği de işte doğurana kadar hala ben ağzına tıkıyordum yoksa azıcık yer kalkar. Bizim seninle 2. çocuk için niye bu kadar ara verdiğimiz belli oldu sağlıklı olsunlar da napalım gittikçe düzelecek ama o sürede biz yıpranıyoruz işte uykusuzluk beni çok zorluyor sinirli oluyorum. İnşallah alışır vücut bir yerden sonra.

Canım benim oğlum zayıf olmasına rağmen sleepy naturalin 3 ünü kullanıyoruz gerçekten kalıpları cok kücük. Baby turconun 3 numarası sleepyden daha büyük.

Yani hastane çıkışı da dediğin gibi özel bir şey.. en iyisini yapmışsın canım bende kvdemin koyduğu ceyizleri beğenmedim onlarda böyle cırtlak renkliydi 14 senelikti kızına yaparken yapmış neyse beğenmeyince yardım kutusuna atmıştım kullanmak zorunda olmadığım için haberi bile yok hala sen anlatınca aklıma bu geldi de işte bende hani tamam dedim puset olsun mama sandalyesi küvet bu seferde oto koltuk oyun halısı da varmış vs vs gerçekten bunlarda çıkınca bunalmistim dediğin şekilde kullanmak zorunda değilim esim almayalım dese de aldırcam içimde kalmasın

Canım ilk çocukta ayrı bir heves oluyor gerçekten. Eğer çok heves ediyosan maddi imkanında elverişliyse yenilerini al ikinciye de saklarsın. Ben şahsım için konuşursam çok eski çok yıpranmış değilse kim ne verdiyse alıp aklayıp paklayıp kullanıyorum. Ama senin içinde yenisini almak varsa al canım içinde kalmasın zaten bicok seyi onlardan alıp kullanmışsın bunu da sıfır al kullan nolcak

Bizimkiler temiz bezle 6 ay gerdiriyor hele kucağa alınca az da toplanıyor ya iyice sıkıyor çocuğu. Lcw zıbınlara bakmaya gidiyorum online
Maşallah canım senin bebisinde kilosu boyu çok şükür çok iyi
Bu ay boy atmasa babası durup durup çok kilolu olacak heralde demeye devam edecekti

Ha bak bizde de öyle. Yeğenim küçükken annem hep yeni almıştı oraya gidince kullanır diye örümcek yatak salıncak vs. Kızım hep oraya gidince onları kullandı oğlum da oraya gidince onları kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…