2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    245
Sen yine pes etme bence bizimki de bazen gazdan kivranirken tutmuyor ben biraz zorluyorum eğer daha kötü aglarsa bırakıyorum çünkü açken tutuyor mecbur eğer ağlamaz da memede olduğunu fark ederse emiyor. Sen de biraz zorlarsin istemezse acıkınca mecbur isteyecek
 
Rezene anason gibi kokuyor bence de anasonun tipi nasıl bilmiyorum tam ama turuncu kapaklı olan rezene, diğer cam kavanoz da kimyon canım :)
 

Eklentiler

  • IMG_20240711_111640.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20240711_111631.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 52
Evet evet sık sık emziriyorum gene de
 
Kızlar korkarak 2. Ay kontrolü ve aşısına gittik aşıları olduk 5100 gr olmuş oğluş 61 cm boyuda çok şükür son sağlık ocağına geçen ay gitmiştik 1 kilo almış 8 cm uzamış ilk ay az almıştı 3030 çıktık hastaneden 4050 ölçmüş sağlık ocağı 53 cm ölçmüş uzamadı az aldı diye üzülmüştüm bu ay çok emzirdim mamayı azalttım arayı kapattı bence yıprandım baya bu süreçte ama değdi sonunda doymuyor mu acaba fikri bitti kafamda
 
Rezene anason gibi kokuyor bence de anasonun tipi nasıl bilmiyorum tam ama turuncu kapaklı olan rezene, diğer cam kavanoz da kimyon canım :)
Görüntüleri çok benziyor renk farkı var sadece demek. Benim kimyon yok o zaman ikisi de rezene yani 2 aydır rezene içiyormuşum demek kimyon diye kimyon kokuyor mu peki?
 

Eklentiler

  • IMG_2410.jpeg
    222,5 KB · Görüntüleme: 59
Baby Mom canım. Ben de sürüp gümüş kapak takıyorum ama poşetleyeyim bir de
 
Kizlar benim kiz, sag memeyi artik aliyor ama solu bazen aliyor bazen kendini paraliyor almamak icin..sizde tek gogus alan varmi kizlar?
Sanirim sol hala yarik tam iyilesmedi.yani kapandi ama boye sekil bozuklugu var suan.etkisi olabilirmi? Sagdan diyelim 60 sagarsam soldan 30 cikiyor..sag meme iyi ama solda hala yol almam lazim.
 
Bebegi benimki gibi boynunu kaldırmaya bile ugrasmayan var mı çocuk totosunu kaldırmaya calisiyo boyunda tık.yok 2 gündür cabaliyoz
Yaa benimkide hic tummy time olayini sevmiyor.oyle yatirinca kiyamet kopuyor.ben kanepeye uzanip onuda koynuma yatiriyorum bazen.tek kabul ettigi tummy time o.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…