NİYET ETTİM ALINTILARIMI CEVAPLAMAYA HA BİSMİLLAH
Teşekkür ederim canım. Akıl akıldan üstündür derler iyiki bu fikri verdin valla sağol
Ahhh Cahillik başa bela canım
maşallah kuzum, peki normalde verdiğin o mama öğünleri zamanı bebiş acıkıp ağlamadı mı? Nasıl baş ettin? Kaç gün sürdü mesela bu kıvama gelmek. Bende de sizin tam tersi mama sayısı arttı ilerlemek istemiyorum daha fazla
Canım sen naptın pompa olayını seninde göğsün acıyodu. Ben silikon uç kullanınca acı hissetmedim. Düşük kademe kullandım ama en azından cesaret geldi alıştıkça arttırırım. Hatta belki zamanla silikonuda çıkarırım.
Teşekkür ederim, böyle olması normalmiş bilmşyodum ben :)
Afiyet şifaa bolca süt olsun canım valla demekki zamanla herkes kendine iyi gelen şeyi keşfediyor. Bana da mesela rezene pek etki etmiyo oysa herkes memnun
tavuk, dereotu, hurma iyi geliyor banada
Ahaha bide sen memelerimi görrr biri dizime gelecek şekilde büyümüş öteki minnak kalmış cok komik
bende bugün memeyi sağdım ya 20 cc den daha az çıktı. Napayım şimdi bende moralimi mi bozayım hemen . Pes etmek yok canım. Herşeyden önce sütüm var bebeğim emiyor şükür. Amma az amma çok. İçeceği her damla bebeğime şifa. Yememe içmeme dikkat etmeye çalışıp bol su içtikten sonra üzerine birde sağımla artırmaya çalıştıktan sonra hala süt artmazsa o da onun ayıbı
sen elinden geleni yapıyosun sonucta. Vicdanın rahat olucak elimden geleni yaptım diceksin. Amaaa hala iş bitmiş değil sağım olayını nasıl yapıyodun hatırlayamıyorum. Power pumping denemişsindir dimi 3 gün olayı falan vardı?