- 25 Mayıs 2023
- 4.188
- 6.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez mi keşkede hiç gelmeseydi. Kabul etmeseydim keşke. Bebek görmenin üstüne 2 kere daha tartıştık. Sonuncusu geçen haftaydı. Dayanamadım engelledim en sonunda. Kadın kendini tövbe haşa kusursuz bi varlık olarak görüyor. Dünya onun etrafında dönsün kimse ağzını açmasın istiyor. Artık bitti ama bir daha böyle komşuluk ilişkilerine girmem hayatta. Fazla iyilik insanları tepene çıkartıyorAkrep komşun hayırlı olsuna geldi mi kız bebeğe
Oh iyi yapmışsın engelleyerek deli midir nedir kim kime katlanır bu devirde millet kendine katlanamıyorGelmez mi keşkede hiç gelmeseydi. Kabul etmeseydim keşke. Bebek görmenin üstüne 2 kere daha tartıştık. Sonuncusu geçen haftaydı. Dayanamadım engelledim en sonunda. Kadın kendini tövbe haşa kusursuz bi varlık olarak görüyor. Dünya onun etrafında dönsün kimse ağzını açmasın istiyor. Artık bitti ama bir daha böyle komşuluk ilişkilerine girmem hayatta. Fazla iyilik insanları tepene çıkartıyor
Ahahah o ağladı sen gazını çıkarmaya çalıştın ( oysa sedece emzik istemişti)Ben yanındayken fark ettim anneeğ diye ağlıyordu hatta annem de al annesi annee diye seni istiyor demişti başlarda ingaa falan derdi acıkınca şimdi direkt imme diyor karnı toksa emzik istiyor diye anlıyorum. Bebe artık yeter be kadın anla beni diye dil geliştirdi
Ah ah hayaller genel cerrah hayatlar üretim sorumlusuYok yok sen ya doktorsun ya aile hekimisin ya da pratisyensin
Ay buda güzelmiş ben yeni almadım kızımdan kalma bunun sayılar olanı bide pamuk prensesli olanı varEvet canım bak böyle
Canım senin bebe nasıl olduGunaydin arkadaslar bebegin bezinde turunculuk( ürat kristalleri) olan oldu mu?
Ohh canım çok şükür aşıdan sonra böyle uyuduysa bir heveslendimKızlar aşının üzerinden 24 saat geçmiş olacak az kaldı çok şükür ne ağrı ne ateş ne huzursuzluk yaşamadık.. ebemizi tebrik ediyorum bu konuda eli çok hafiftir ayriyeten de ilk defa uzun bi uyku çektim çok şükür kubiskubiskubis
Her gün aşı yaptirasim geldi mükemmel bi Olay..sende aşıya gitmeden önce bebeğine canın acımayacak ben yanındayım yapılması gerekiyor vs vs anlat çocuk farkindaydi her seyinOhh canım çok şükür aşıdan sonra böyle uyuduysa bir heveslendim
Bende almadım canım halamız getirdi kendi ogluna çok alırdı böyle şeylerAh ah hayaller genel cerrah hayatlar üretim sorumlusu
Ay buda güzelmiş ben yeni almadım kızımdan kalma bunun sayılar olanı bide pamuk prensesli olanı var
Canım senin bebe nasıl oldu
Bu aşılar yurtdışında çok daha uygunmuş neden burda bu kadar pahalılar yaaRota 1700 civarı sanırım tek dozu. Menenjit de şuan toplam 10 bin civarına geliyormuş galiba
Kimden para toplucaklar canım başkaBu aşılar yurtdışında çok daha uygunmuş neden burda bu kadar pahalılar yaa
Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum gerçekten bi benim kızım mı uyumuyor ya abartmıyorum gündüz hiç uyumuyor sadece emerken uyuyor kestirmek denir ona da, yatağında 1 dk bile uyumuyor zaten, bazen üzerimde uyuyor onda da 10 dk da bi pışpış yapıyorum öyle öyle 1 saat uyutmaya çalışıyorum zorla, o da nadiren zaten, her gün olmuyor. Akşam da gece 2 den önce uyumuyor dalamıyor bi türlü. Bende mi sorun var bebekte mi anlamadım. Çok yoruldum gerçekten. Tüm günüm emzirmekle geçiyor uyusun diye gerçekten günün 8 saati falan emziriyorum 8 saat de uyutmaya çalışıyorum saçma sapan bi hayatım var hep böyle mi sürecek acaba mama içiriyorum aç diye yine uyumuyor mama bile kâr etmiyor
Yek değilsin canım benimkide öyle dün artık sinirimden oturup ağladım tüm gün uyumadı ben hep kucakta uyutmaya çalıştım gece rahat uyur düşüncesiyle banyo yaptırdık yine uyumadık 5 dk uyuyor sonra ağlıyor 5 dk uyu uyan şeklinde sabah ettikKızlar siz yazdıkça şaşırıyorum gerçekten bi benim kızım mı uyumuyor ya abartmıyorum gündüz hiç uyumuyor sadece emerken uyuyor kestirmek denir ona da, yatağında 1 dk bile uyumuyor zaten, bazen üzerimde uyuyor onda da 10 dk da bi pışpış yapıyorum öyle öyle 1 saat uyutmaya çalışıyorum zorla, o da nadiren zaten, her gün olmuyor. Akşam da gece 2 den önce uyumuyor dalamıyor bi türlü. Bende mi sorun var bebekte mi anlamadım. Çok yoruldum gerçekten. Tüm günüm emzirmekle geçiyor uyusun diye gerçekten günün 8 saati falan emziriyorum 8 saat de uyutmaya çalışıyorum saçma sapan bi hayatım var hep böyle mi sürecek acaba mama içiriyorum aç diye yine uyumuyor mama bile kâr etmiyor
Ayy okurken duygulanmam pekiiiiHer gün aşı yaptirasim geldi mükemmel bi Olay..sende aşıya gitmeden önce bebeğine canın acımayacak ben yanındayım yapılması gerekiyor vs vs anlat çocuk farkindaydi her seyin
Akrabalarımın karakteri oldukça ucuzgenc-anne Türkiye’de ne ucuz ki
Sadece sabah bezinde oluyor gun icinde hic olmuyor. Emzirme danismanligi aliyorum gece emiyor emdikten sonra sagdigim sütü de veriyorum. sagmazsam mama da veriyorum nadiren ama 5-6 gundur böyle. Bobreklerle alakali mi acaba diye düşündüm. Doktorunuz bir sey dedi
Geç bile kaldım. Bir de bana demez mi benim gibi komşu bulmuşsunda bunuyorsunOh iyi yapmışsın engelleyerek deli midir nedir kim kime katlanır bu devirde millet kendine katlanamıyor
Maalesefgenc-anne Türkiye’de ne ucuz ki