2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum gerçekten bi benim kızım mı uyumuyor ya abartmıyorum gündüz hiç uyumuyor sadece emerken uyuyor kestirmek denir ona da, yatağında 1 dk bile uyumuyor zaten, bazen üzerimde uyuyor onda da 10 dk da bi pışpış yapıyorum öyle öyle 1 saat uyutmaya çalışıyorum zorla, o da nadiren zaten, her gün olmuyor. Akşam da gece 2 den önce uyumuyor dalamıyor bi türlü. Bende mi sorun var bebekte mi anlamadım. Çok yoruldum gerçekten. Tüm günüm emzirmekle geçiyor uyusun diye gerçekten günün 8 saati falan emziriyorum 8 saat de uyutmaya çalışıyorum saçma sapan bi hayatım var hep böyle mi sürecek acaba 😢😢 mama içiriyorum aç diye yine uyumuyor mama bile kâr etmiyor

Ben daha hemşireyle görüşmedim. Doktorumuz hangi aylarda hangi aşıyı yaptırcağımızı yazdı hemşire pazartesi takvimi ayarlıycak. Ona göre sağlık ocagının yapcağı ücretsiz aşıların olmadığı aylar ücretlileri yapcak büyük ihtimalle. Daha bebeğim 1 aylık
Anladım canım

Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum gerçekten bi benim kızım mı uyumuyor ya abartmıyorum gündüz hiç uyumuyor sadece emerken uyuyor kestirmek denir ona da, yatağında 1 dk bile uyumuyor zaten, bazen üzerimde uyuyor onda da 10 dk da bi pışpış yapıyorum öyle öyle 1 saat uyutmaya çalışıyorum zorla, o da nadiren zaten, her gün olmuyor. Akşam da gece 2 den önce uyumuyor dalamıyor bi türlü. Bende mi sorun var bebekte mi anlamadım. Çok yoruldum gerçekten. Tüm günüm emzirmekle geçiyor uyusun diye gerçekten günün 8 saati falan emziriyorum 8 saat de uyutmaya çalışıyorum saçma sapan bi hayatım var hep böyle mi sürecek acaba 😢😢 mama içiriyorum aç diye yine uyumuyor mama bile kâr etmiyor
Emzik filan kullanıyo musun? Benim kız emzik ile daha rahat dalıyo uykuya. Normalde hanfendinin özel istekleri var uyumak için, yürümem lazım falan ama emzik olunca onları gözü görmüyo bazen 🥲

Ay benimkinin dikkatini çekmiyor şimdiden kitaplara alışsın istiyorum yeni nesil tablet çocuğu olsun istemiyorum hatta beraberimde çalıştırmayı düşünüyorum benimle çalışsın benimle gidip gelsin evde tabletle oynamasın diye düşünüyorum kedi boku bile temizlettireceğim ona hayatın kolay olmadığını her istediğine her zaman ulaşamayacağını bilsin bakalım planlarım o yönde 😂 en nefret ettiğim şey ağlayarak her şeyi halledebileceğini sanması😂
Ama ağlayarak her şeyi halledebiliyo 😂😂😂

Evet canım bundan 😅
Canım hatırlarsan eşim biogaia almıştı ama eczacı buzdolabına koyun demedi diye dışarıda tutmuştuk, size sormuştum hatta. Sonra başka tanıdık eczacıya sorduk o bozulmuştur kullanmayın dedi. Bigaia verdi bunu buzdolabına koymaya gerek yok aynısı dedi. Eve gelince ben de okudum 2 yaş yazıyo diye aradık geri. Onu yazmak yasal olarak zorunluymuş yenidoğandan itibaren kullanılıyor dedi hatta distribütörü aradı sordu içim rahat etsin diye.

Peki kızlar d vitamini kullaniyor musunuz ayrıca kızlar? Bunda da d vitamini varmış fazla d vitamini bıngıldagin erken kapanmasına sebep olur diye bir şey okumuştum bir problem olur mu?
Ben direkt dolaba koy demiştim eşime 🤣

Rezene falan içiyor musun canım?

Evet başta bizim olmuştu canım. Yetersiz beslenme durumunda oluyormus
Sadece sabah bezinde oluyor gun icinde hic olmuyor. Emzirme danismanligi aliyorum gece emiyor emdikten sonra sagdigim sütü de veriyorum. sagmazsam mama da veriyorum nadiren ama 5-6 gundur böyle. Bobreklerle alakali mi acaba diye düşündüm. Doktorunuz bir sey dedi mi

Evet canım bundan 😅

Peki kızlar d vitamini kullaniyor musunuz ayrıca kızlar? Bunda da d vitamini varmış fazla d vitamini bıngıldagin erken kapanmasına sebep olur diye bir şey okumuştum bir problem olur mu?
Ben direkt dolaba koy demiştim eşime 🤣
Evet bunun icinde gunluk almasi gereken 400 ui var zaten ekstra d vit vermemen lazim canim

Kızlar sezaryen izleriniz ne durumda? Ben doktorun verdiği kremi düzenli kullanamadım haftada 2/3 kez ancak sürdüm o yüzden daha kırmızımsı duruyor benim 😢
Aa 😄 contractubex adı yanlış yazmadıysam, iz kalmasını engelliyormuş görsellik için yani
Aa 😄 contractubex adı yanlış yazmadıysam, iz kalmasını engelliyormuş görsellik için yani
Evet bana doktorum gunde 3-4 kere masaj yaparsk 3-4 ay surup kullanacaksin dedi. Cok iyi simdiden bile tavsiye ederim. Fazla pahaliydi diye hatirliyorum ama .

Kızlar aşının üzerinden 24 saat geçmiş olacak az kaldı çok şükür ne ağrı ne ateş ne huzursuzluk yaşamadık.. ebemizi tebrik ediyorum bu konuda eli çok hafiftir ayriyeten de ilk defa uzun bi uyku çektim çok şükür 😍🥳 kubiskubiskubis kubiskubiskubis
Sıkıntı olmaz artık inşallah. Bizde bu şekilde geçirdik bol uyku ile 11 de 72 saati doluyor. Ateş huzursuzluk olmadi hiç. Ilac vs de vermedim.

X