- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Aynı aynı durum var bizde de. Ben kundak yapsam bu sefer kundaktan kurtulcam diye uyumuyor savaşıyor. Kv ve annemde çok güzel uyuyor ne moro refleksi ne ses gürültü uyanmıyor çünkü onlarda klimalı odada serin serin yatıyor ve başında hep biri oturuyor oluyor ama evde herzaman o mümkün olmuyor bence uyuyamamalarının en büyük sebebi sıcakMoro refleksi yüzünden uyanıyor sürekli yarım kundak yapıyorumüzülüyorum çok sıcak
Uçurumdan düşüyormuş gibi hissediyorlarmış doktor öyle dediBen de gündüzleri yanıma yan yatırıp elimle kollarına sarılır gibi tutarak uyuyoruz birlikte üzülüyorum öyle yapınca korkuyor
2-4 ya da 3-5 şeklinde dedi doktor. Biz 2.ayda yaptıralım dedik.Rota 3. ayda değil miydi
Aynen bizde 2.ayda yaptırdık2-4 ya da 3-5 şeklinde dedi doktor. Biz 2.ayda yaptıralım dedik.
Aman bırak kız uyusun kırk yılda bi uyuyorlar onda da biz evham yapıyoruz
He ya sorma oğlum uyku ve yemek konusunda canıma okudu diyebiliriz bu kez boğa burcu diye umudum var ikisinden yana da ama bakalım şimdilik durumlar nanaySeninki çok ekstrem durummuş normal değil oğlan bezdirmiş seni6bucuk aylık bebekte 4 saat gündüz uykusuna varım. 2-3 uyku şeklinde olur sonrada gece uykusuna geçer 8 gibi filan desek normal. Ama 2 aylık bebeğe sadece 4 saat gündüz uykusu az değilmi benim kızım günde 3 uyku yapıyordu 7 aylıkken. sonra 2 uykuya düştü şuan günde 1. Gündüz uykusu öğlen 12:30 da uyku moduna geçip 14:00 - 14.30 civarı uyanıyor. akşam 10 civarı da gece uykusuna geçiyor
Tutar kuzum sen ara ara teklif et olmazsa silikonla emzir hiç yoktan iyidirKızlar bebeğim 23 gündür emmiyor 50 günlük tekrardan emsin istiyorum sütümü çoğaltıp duşta emzirmek pilates topunda emzirmeyi demeyeceğim tekrar memeyi tutar mı sizce
Benimki Tuttu tekrarKızlar bebeğim 23 gündür emmiyor 50 günlük tekrardan emsin istiyorum sütümü çoğaltıp duşta emzirmek pilates topunda emzirmeyi demeyeceğim tekrar memeyi tutar mı sizce
Hahah bende manuel bile yoktu ilk 2 ay elimle sagdim.hala arada yapiyorum.simdi donus yolunda arabadayim.elimle sagim yaptimBen de elektrikli bile yoktuelim ağrıyordu bi süre sonra bastır bastır
Korkma geçen başıma geldi korkmuştum bende saf gibi uyandırdım çocuğu bir şeyide yokmuş çok yorulmuş sadeceBen de öyle diyodum eksik dilek dileme bu sefer de korkuyosun bi şey mi var diye
Ne kadarlık veriyorsun mamaİkisi birden
Ne ikisi kız 3 damatDaha sana 2 damat gelecek
Seninki kaç aylıkken tuttu canımBenimki Tuttu tekrarbeni tanumaya gormeye baslayinca meme kavrami olustu.vazgecme asla ama cocuga baski kurma.gece uykusunda dene once ..
Benimkide 25 derecede uyumuyo biraz sıcak yaptım 26.5 uyudu saka gibi bu bebekler normali 25 derece gerçekten çok hassaslar yaAynı aynı durum var bizde de. Ben kundak yapsam bu sefer kundaktan kurtulcam diye uyumuyor savaşıyor. Kv ve annemde çok güzel uyuyor ne moro refleksi ne ses gürültü uyanmıyor çünkü onlarda klimalı odada serin serin yatıyor ve başında hep biri oturuyor oluyor ama evde herzaman o mümkün olmuyor bence uyuyamamalarının en büyük sebebi sıcak
AnaneNe ikisi kız 3 damatçok severim ama haaa cici kaynana olacam ya
Yeni bu haftaSeninki kaç aylıkken tuttu canım
Acıkır diye herhalde bilmiyorum ki hiç uyumadığı için sormadım ben tersini sormuştum kaç saat uyumadan durursa sıkıntı diye
Aman bırak kız uyusun kırk yılda bi uyuyorlar onda da biz evham yapıyoruz
12 buçuktan 5’e kadar uyudu gittim uyandırdım çocuğuKorkma geçen başıma geldi korkmuştum bende saf gibi uyandırdım çocuğu bir şeyide yokmuş çok yorulmuş sadece
Ne zaman baba ne zaman bee12 buçuktan 5’e kadar uyudu gittim uyandırdım çocuğu8’e kadar dayandı 8’de mamasını içti anında tekrar uyudu dün de tam olarak böyle oldu saati saatine aynı. Şoktayım valla hiç alışık olduğum bi şey değil gidip gelip öpüyorum rahatsız ediyorum
Bu kız bulmusta buluyor12 buçuktan 5’e kadar uyudu gittim uyandırdım çocuğu8’e kadar dayandı 8’de mamasını içti anında tekrar uyudu dün de tam olarak böyle oldu saati saatine aynı. Şoktayım valla hiç alışık olduğum bi şey değil gidip gelip öpüyorum rahatsız ediyorum
Kız deli misin güneş tutulması gibi bi olay bu git tadını çıkar elleme çocuğu12 buçuktan 5’e kadar uyudu gittim uyandırdım çocuğu8’e kadar dayandı 8’de mamasını içti anında tekrar uyudu dün de tam olarak böyle oldu saati saatine aynı. Şoktayım valla hiç alışık olduğum bi şey değil gidip gelip öpüyorum rahatsız ediyorum
Ne zaman baba ne zaman bee
Bu kız bulmusta buluyorsukret şükret dürtme çocuğu
Allah iyiliğinizi versin kahkaha attım hahahahahKız deli misin güneş tutulması gibi bi olay bu git tadını çıkar elleme çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?