- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Büyük ihtimal olabilir baharatlı şeyler olsun süt ürünleri bana doktor yeme demistiBilmiyorum ki canım ilk defa oldu. Takip edeceğim inşallah tekrar olmaz. Bugün farklı olarak körili tavuk yedim ondan olabilir mi acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimal olabilir baharatlı şeyler olsun süt ürünleri bana doktor yeme demistiBilmiyorum ki canım ilk defa oldu. Takip edeceğim inşallah tekrar olmaz. Bugün farklı olarak körili tavuk yedim ondan olabilir mi acaba.
Bende uyumuyo yazıyım buraya uyusun burda bereket var demek kiYoktur canım olsa ağlardı. Ben de buraya yazdıktan sonra bebem 3 saattir uyuyor iyi mi ben de nefesini kontrol ediyorum korktum. Keşke ben de uyusaydım diye yine pişmanlıklar içindeyim
Valla benimki de hep memedee zaten mememde uyuyor hep. Ben memnunum zaten en fazla 1 sene emziricem onda da emzik gibi kullanabilir çünkü öyle sakinleşiyor öyle huzurlu oluyor. Kulaklarını kapa canım benim bebem ben böyle istiyorum de.Size bir sorum var sarılıktan dolayı sürekli süt olsun olmasın emzirmek zorunda kaldım şimdi de bebek hiç vi şekilde başka yerde sakinleşmiyor ağlama krizinde alıp meme ile sakinleştiriyorum emzik zaten hiç bir şekilde almıyor.
Bu durumu dünyaya adapte olması için normal görüyorum ama çevreden de acayip baskı var emzik görevi görüyor seni cart curt diyorlar bırakamazsan hapı yuttun diyorlar. İlerleyen zamanlarda algısı açılıp gözleri net görmeye başlayınca bu geçer mi yoksa gerçekten bağımlı halde mi oluruz ?
Ben 2 ay olmadan oldumKızlar 40tan hemen sonra adet gören var mı? Sanırım adet oldum
Bizde ağladıktan sonra çok oluyor.Çok degil de hafif oluyor çapak gözünün içinde felan çıkıyor kendi sulanıyor birazda
İnşallah geçici birseydirSüt alerjisi yapıyordu sanırım. Ben mukuslu oluyor kakası demiştim kan var mıydı diye sordu Dr. Süt, pasta kreması falan yapıyormuş mukusu
Aynen bende bu kafada olduğum için önemsemiyorum dediğiniz gibi en fazla ne kadar emecek yani mesela güzel anlar bunlar.Valla benimki de hep memedee zaten mememde uyuyor hep. Ben memnunum zaten en fazla 1 sene emziricem onda da emzik gibi kullanabilir çünkü öyle sakinleşiyor öyle huzurlu oluyor. Kulaklarını kapa canım benim bebem ben böyle istiyorum de.
Benim doktorum her arandığında ver çünkü sadece acıkınca emmez sakinleşmek istediğinde uyumak istediğinde de emer diyor
Bana doktor öyle birsey söylemedi diye ben çok dikkat etmedim yedim yani ilk kez kan gördüm her bezini incelerim mutlaka.Büyük ihtimal olabilir baharatlı şeyler olsun süt ürünleri bana doktor yeme demisti
Oyy sultişiim Rabbim sana da hayırlı sağlıklı sekilde iki meyveden de tattırsınOyyyy canlarım benim
Aynen sen bayağı badireler atlattın ama çok şükür hep iman ettin vardır bir hayır dedin şimdi bebeğin de sen de sağlıklısınız rabbim sana her iki meyveyi de tattırmış ne güzel
Katılıyorum. Benim ikinci çocuk ama sanki ilk çocuğummuş gibi.Kızlar şimdi ilk bebesi olanlar 2. Yapacağı zaman şunu düşünecek acaba onuda bukadar severmiyim.
3. Bebişim sanki ilk defa anne oluyor gibi aşk yaşıyorum hepsinde ilk defa hissi oluyor korkmayın tamam mı
Ben bu çocu yicem az kaldı
Bütün bu zorluklara rağmen bugünlerini özleyeceksin desem?Sıkıntı bende surda bir daha bugünlere tahammül edebilecek miyim sorusu..
Zaten hamileyken 3.ye sasiriyordum şuan 2.ye cesaret edene ayrı şaşırıyorum bu süreç nasıl yipratmiyo nasıl cesaret ediyorsunuz hayatınız alt üst oluyp en basiti tuvalete gitmek lüks oluyo
Canım ilk cocukta 43. Gün adet olmuştum benKızlar 40tan hemen sonra adet gören var mı? Sanırım adet oldum
Çayın zararı yok canım sür dene bence bikaç deneme sonrası geçmezse dr a götürürsün yineÇok degil de hafif oluyor çapak gözünün içinde felan çıkıyor kendi sulanıyor birazda
Demi yaa iyiki doğurmuşuz kuzularımızııııKatılıyorum. Benim ikinci çocuk ama sanki ilk çocuğummuş gibi.
Aşk yaşıyorum resmen. İyiki olmuş benim güzel oğlum Annem bize hepinizi de çok seviyorum derken inanmıyodum ama doğruymuş canım anaaam
Ben inanırım. Bugün 3 hafta önceki fotoğraflarına bakıp şok geçirdim ve uzun uzun ağladım nasıl bu kadar çabuk büyüyebilir diye. Bir gün boyumuza gelecekler ve nasıl olduğunu anlayamıcaz. Tüm zorluklarına rağmen şükrediyorum her anımıza , bol bol öpüyorum kokusunu içime çekiyorumBütün bu zorluklara rağmen bugünlerini özleyeceksin desem?
Mama veriyormusun? Pamukcuk baya beyaz oluyor.mama beyazi gibi.mama ile karistirabilirsin belki ama sut dilde oyle leke birakmiyor.sen dilersen bi saglik ocaginda goster dilini..Bebeğimin dilinde beyazlık var ama süt lekesi mi yoksa pamukçuk mu nasıl anlıycam ben ? arada emerken bırakıp bırkaıp tutuyo memeyi ondan mı ki acaba
Mama verirken benimkinin de dili bembeyazdı canım doktor normal dedi şimdi emiyor ya çok hafif beyazlık oluyor pamukçuk olsa ağlamaz mı ki acıdanBebeğimin dilinde beyazlık var ama süt lekesi mi yoksa pamukçuk mu nasıl anlıycam ben ? arada emerken bırakıp bırkaıp tutuyo memeyi ondan mı ki acaba
Kız sulti şu hamilelik günlüğünü güncellesene 50 günlük görünüyorsun tam gününü bilelim ayrıca nerelerdesin yakışıklı boncuk gözlü damadım napıyo büyüdü müKızlaaaar sizce bebekleriniz sizi tanıyor mu? Biz iki ayı bitirdik sanki hafiften beni tanıyor gibi, demin ağlıyordu herkes aldı kucağına susmadı sonra ben aldım bebek sustu. O kadar duygulandım ki beni tanıyor heralde
Gittim kendim uyandırdım deli miyim neyim gündüz 3 saati geçmesin uykusu dedim şimdi de geceler haram oldu şarkısı eşliğinde delirmeceler başladıKız bunlar bize yaranamıyo bak belki 5 saat uyucak nerden biliyon git de yat benimki de buraya yazınca bi bağrındı uğraştırdı sonra hemen uyuyakaldı meğer derdi uykuymuş ben anakucağına koymuştum öylece duruyodu desteksiz uyuyamıyo demek ki sallamak pışpışlamak kucağa almak falan gerekiyo tam dalabilmesi için