2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bu arada bende ben de İstanbul’dayım yazmayı unutmuşum sabah tam 10 da bir de akşam üzeri 4 te uygulamadan bak randevu bulursun illa -kuzeyildizi-
Evet görmemiştim yazdığınızı. yok randevu var zaten sıkıntı yokta. Acaba bizi rezil ederler mi diye kafamda soru işareti var. Cemil taşcıoğluna gideceğim gidersem. Hem muayene işi hem bu kalça işi felan sıkıntı olur mu ki diye. Bi düşünelim olmazsa bi deneyelim şansımızı.

E bi zahmet okadarına da müsade etsin çocuklar
Aay Allah korusun isteyene nasip etsin Allah en azından 2 sene olmaması lazım
Ben dükkanı kapattım

Yav sen nası bi kadınsın hahahaha ders anlatır gibi anlatmış ajsjsjsjsjs

bizim de 1 hafta oldu biogaia, sabretmek mi lazim acaba dedigin gibi, doktora da yazdim tekrar cok sagol

Ne bileyim yaa insan bunu bile takıyor
Takma ya hiç birimizin bebesi yüz üstü pozisyonda uzun uzun kalmıyor hatta 5 dk durursa ne ala genel etkinlikte de çok uzun yine sıkılırlar 2 yaşındaki kızım bile saati dolmadan sıkılıyor kaçmaya çalışıyor he ama bak bebelere sohbet muhabbet olsun saatlerce dururlar

sagolasin canim tane kimyon aldiricam esime ve baslayalim direk, gunde 1 cay kasigi di mi?

Zorlu görev tamamlandı 1’den beri uyumayan bebem uyudu kendisi acıkıp uyanana kadar ellemem valla artık. Bir saniye önce gülerken bir saniye sonra ağlamaktan katılıp nefesi kesiliyo ondan 1 saniye sonra da gözlerini kapatıp uykuya geçiyo çok üzülüyorum ya katılırken çok kötü oluyo kendisi de yoruluyo belli anında uyuyo ondan sonra

Bence de gidin sıkıntı yaşamazsınız. Ben kanuni hastanesine gittim. Doktorumuz kötü biri değildi ama hani kızımı da ilk muayene oraya götürmüştüm başka bi doktordu açıp bezine bile bakmıştı ilk muayenede bu doktor testisler inmiş mi diye kontrol etmedi sadece göğsünü dinledi. sarılığı için kan ve idrar aldırdı bide kalça ve göze yönlendirdi. Neyseki aile hekimimiz testislere bakmıştı diye çok sorun etmedim. Hastane genel olarak iyiydi

İdrarı nasıl alıyorlar test için ? Beklemek mi gerekiyor.

Uyandı

İdrarı nasıl alıyorlar test için ? Beklemek mi gerekiyor.
İdrar için pipisine özel yapışkanlı bi poşet veriliyor onu takıyorsun. Sonra çiş yapınca onu poşetten idrar kabına döküp veriyosun. Ben hastanede idrarı veremedim yedek poşetle eve gittim . Evde poşeti taktım. mama verdim. zaten hemen ardına çişini yaptı. Yaptığı zaman 1 saat içerisinde hastaneye ulaştırmam lazımdı hastane eve yakın diye götürüverdim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…