- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Aay Allah korusun isteyene nasip etsin Allah en azından 2 sene olmaması lazımValla bende çok korkuyorum. İntihar sebebim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aay Allah korusun isteyene nasip etsin Allah en azından 2 sene olmaması lazımValla bende çok korkuyorum. İntihar sebebim
Ne bileyim yaa insan bunu bile takıyorKız 2 aylık bebeğe 5 dk bile yeter ne olacak 40 dk etkinlik yaptırıp 10 dk mola mı verdircez
O zaman havanın kuru olması da etkiler cildi%51 gösteriyor nem oranını evde ama burda nem yoktur bence dışarda deniz vs yok dağ başı
Evet görmemiştim yazdığınızı. yok randevu var zaten sıkıntı yokta. Acaba bizi rezil ederler mi diye kafamda soru işareti var. Cemil taşcıoğluna gideceğim gidersem. Hem muayene işi hem bu kalça işi felan sıkıntı olur mu ki diye. Bi düşünelim olmazsa bi deneyelim şansımızı.Bu arada bende ben de İstanbul’dayım yazmayı unutmuşum sabah tam 10 da bir de akşam üzeri 4 te uygulamadan bak randevu bulursun illa -kuzeyildizi-
Memnunum canımm güzel çekiyo acıyo hatta bazenKiwi den memnun musun peki canım
E bi zahmet okadarına da müsade etsin çocuklarAhahaha kiz biz olayın giriş ve gelişme kısmından uzaklaşalı epey oldu , neredeyse direkt sonuç odaklı yaşamaya başladık , tahammül seviyeme bak neyse bu sefer sonucu da hızlandırılmış moda alıcaz başka çare yok zaten zoraki gibi görev gibi geliyo şuan bebek varken şeyedemem ben. o salonda uyurken artık 10-15 dk lığına kaybolurun ortadan
Ben dükkanı kapattımAay Allah korusun isteyene nasip etsin Allah en azından 2 sene olmaması lazım
Yav sen nası bi kadınsın hahahaha ders anlatır gibi anlatmış ajsjsjsjsjsÖncelikle uzun ön sevişmeleri cilveleşmeleri unutacaksın ve üç dakika kuralına uyacaksın. Çocuklar uyudu ve daldı mı? 3 dakika bekle sonraki 3 dakika işi bitir ve kalan 3 dakikada duşunu al. tabi o aradaki 3 dakika adamlara asla yetmiyor ama sen işi bitirmeye yönelik çalışırsan yapacak bişeyleri olmuyor bu dönem birden fazla çocuklu olanlarda böyle oldu bittiye geliyor öyle de olmak zorunda
bizim de 1 hafta oldu biogaia, sabretmek mi lazim acaba dedigin gibi, doktora da yazdim tekrar cok sagolBiogaia'yi geçen instada gördum yorumlarda. 20. Günden sonra etki ediyormuş bilmiyorduk falan diye. Biz de bir ara kötü geliyor diye bıraktık. Sab simplex ağrılarını azaltıyor diye biliyorum öyle bir şey okumuştum sanki. Biogaia'ya tekrar başladık ve düzenli kullanıyoruz. Ben eğer kremali pasta mayonez abur cubur falan yediysem bebeğim zorlanıyor gerçekten ama onun haricinde normal rutininde gidiyor o yüzden devam ettik biogaia ve sab simplexe
Takma ya hiç birimizin bebesi yüz üstü pozisyonda uzun uzun kalmıyor hatta 5 dk durursa ne ala genel etkinlikte de çok uzun yine sıkılırlar 2 yaşındaki kızım bile saati dolmadan sıkılıyor kaçmaya çalışıyor he ama bak bebelere sohbet muhabbet olsun saatlerce dururlarNe bileyim yaa insan bunu bile takıyor
sagolasin canim tane kimyon aldiricam esime ve baslayalim direk, gunde 1 cay kasigi di mi?Kızlarla çoğumuz veriyoruz canım bi çok gaz damlasından bile iyi . bitkisel damlaların içeriğinde de kimyon var. Hiç bi sıkıntı yapmaz merak etme. Yap ver rahatlasın yavrucukk tesadüf mü bilmiyorum son iki defasında verdikten sonra rahatca kakasını da yaptı daha önceleri de öyle miydi dikkat etmedim
Hahahah eksiksiz taktikYav sen nası bi kadınsın hahahaha ders anlatır gibi anlatmış ajsjsjsjsjs
Bence de gidin sıkıntı yaşamazsınız. Ben kanuni hastanesine gittim. Doktorumuz kötü biri değildi ama hani kızımı da ilk muayene oraya götürmüştüm başka bi doktordu açıp bezine bile bakmıştı ilk muayenede bu doktor testisler inmiş mi diye kontrol etmedi sadece göğsünü dinledi. sarılığı için kan ve idrar aldırdı bide kalça ve göze yönlendirdi. Neyseki aile hekimimiz testislere bakmıştı diye çok sorun etmedim. Hastane genel olarak iyiydiEvet görmemiştim yazdığınızı. yok randevu var zaten sıkıntı yokta. Acaba bizi rezil ederler mi diye kafamda soru işareti var. Cemil taşcıoğluna gideceğim gidersem. Hem muayene işi hem bu kalça işi felan sıkıntı olur mu ki diye. Bi düşünelim olmazsa bi deneyelim şansımızı.
Babalarını az bi gram seviyolarsa müsaade etmeleri lazım yazık garibime hamileliğimin 20. Haftasında doktor yasak koydu odur budur adamla kankaydık ahahahahE bi zahmet okadarına da müsade etsin çocuklar
Ben dükkanı kapattım
İdrarı nasıl alıyorlar test için ? Beklemek mi gerekiyor.Bence de gidin sıkıntı yaşamazsınız. Ben kanuni hastanesine gittim. Doktorumuz kötü biri değildi ama hani kızımı da ilk muayene oraya götürmüştüm başka bi doktordu açıp bezine bile bakmıştı ilk muayenede bu doktor testisler inmiş mi diye kontrol etmedi sadece göğsünü dinledi. sarılığı için kan ve idrar aldırdı bide kalça ve göze yönlendirdi. Neyseki aile hekimimiz testislere bakmıştı diye çok sorun etmedim. Hastane genel olarak iyiydi
Benimki çok aglıyor nazikçe tutmama rağmen ağrıyor galibaNeyse gecti bitti.hic kucagimdan in dirmiuorum bugunsarilsin annesine bol bol dedim
UyandıZorlu görev tamamlandı 1’den beri uyumayan bebem uyudu kendisi acıkıp uyanana kadar ellemem valla artık. Bir saniye önce gülerken bir saniye sonra ağlamaktan katılıp nefesi kesiliyo ondan 1 saniye sonra da gözlerini kapatıp uykuya geçiyo çok üzülüyorum ya katılırken çok kötü oluyo kendisi de yoruluyo belli anında uyuyo ondan sonra
O markanın şarjlısıda çıkmış geçen gördüm. Millet genel olarak memnumuş bide sana sormak istedim. Hadi bakalım o zaman bol sütlü sağımların olsun özgişimmMemnunum canımm güzel çekiyo acıyo hatta bazen
İdrar için pipisine özel yapışkanlı bi poşet veriliyor onu takıyorsun. Sonra çiş yapınca onu poşetten idrar kabına döküp veriyosun. Ben hastanede idrarı veremedim yedek poşetle eve gittim . Evde poşeti taktım. mama verdim. zaten hemen ardına çişini yaptı. Yaptığı zaman 1 saat içerisinde hastaneye ulaştırmam lazımdı hastane eve yakın diye götürüverdim hemenİdrarı nasıl alıyorlar test için ? Beklemek mi gerekiyor.
Allah kolaylık versin canımUyandı