Ay sesli güldümm yok daha nelerBiz hastaneden geldik ben törpüyle tırnağını kısaltıyorum kayınvaldiem ordan müthiş cümleyi söyledi 40ı çıkmadan tırnak kesilmez çocuk hırsız olurben şok saf salak gibi bakıyorum bizim orda öyle derler diyor neyse benim çocuğun mesleği belli
Artvin havası güzel sadece başka bir şeyi yokYaa ne güzel neresi bura
Gayet güzel kafası bizde anlık böyleyiz aşıdan geldikO sırada ben anlıkya böyle yatmaktan çocuğun kafası yamuk oldu gibi geliyo nasıl sence? Gece gündüz hep böyle yatıyoruz bi sağ bi sol yapmaya çalışıyorum ama kendisi döndürüyo. Bu arada saç konusunda size yetişcez
Kız bulduğuma seviniyorum inan önemli değilMaşallah hızlısın kız soraydın gelin hanım nasıl akıllı mı geceleri çok aglıyormu yaramaz mı kusması etmesi var mı sonra sıkıntı olmasın
Aynen bizim yakınlarda özel olmayınca mecbur devlete gidiyoruz orda da inşallah randevu saatinee alırlarTahmin ettim de o yüzden bi danışayım istemiştim.
En iyisi özelde yaptırmak o zaman hiç uğraşmaya gerek yok. Bide çocuğu kalabalık devlete sokup riske atmaya gerek yok. Teşekkürler
Evett adeti beklemem lazım ya o zamana kadar bisi olursa ahahahCanım emziren anneler için var dogum kontrol hapı
Bence de vermeden bir dene benimki gece uyku sersemi çıkarıyor gündüz yine kıvranıyor ama masaj yapıyorum hep bir de çocuğu kanguruda taşır gibi yüzü karşıya dönük ellerimi karnına koyuyorum alt kısma o çok rahatlatıyor sanırım susuyor hemen bir de bu masajı dene bakalım belki işe yararben de aynisini dusunuyorum beter etti cunku kullandiklarim, karnindan sesler gelmeye basladi bu seviyede degildi, kendi kendine cikarsin bisey vermicem artik, bugun verdikten sonra birsuru negatif yorum da okuyunca internette pisman oldum ama bir daha yok valla
Sorma ben de ilk kez duydum bakıyorum saf gibiAy sesli güldümm yok daha neler
Aha bir saçlı bebis dahaO sırada ben anlıkya böyle yatmaktan çocuğun kafası yamuk oldu gibi geliyo nasıl sence? Gece gündüz hep böyle yatıyoruz bi sağ bi sol yapmaya çalışıyorum ama kendisi döndürüyo. Bu arada saç konusunda size yetişcez
Yok canım bunda adet beklenmiyor hiç boşluk vermeden içiyorsunEvett adeti beklemem lazım ya o zamana kadar bisi olursa ahahah
Sürekli konuşmam gerekiyor amaKonuşunca susuyorsa iyi yine bizimkini uyanık olduğu zaman kucaktan indirmeyeceksin bas bas bağırıyo abca uyuduğu zaman iş yapabiliyorum
İyi valla kabloyla uğraşmıyorsun hiçMemnun musun bari
Tövbe tövbe sinirlerim bozulduBiz hastaneden geldik ben törpüyle tırnağını kısaltıyorum kayınvaldiem ordan müthiş cümleyi söyledi 40ı çıkmadan tırnak kesilmez çocuk hırsız olurben şok saf salak gibi bakıyorum bizim orda öyle derler diyor neyse benim çocuğun mesleği belli
Normal doğum oldu canım bizimNormal doğum muydu canım seninki normal doğumlarda böyle olması normal diye biliyorum bir doktora sor istersen
Beklemediğin bir an çocuk gelmesin de kana raziyimKızlar bu arada ben hala regl olmadım. Annem emzirdigin için olabilir dedi. Şikayetçi değilim aslında tek korkum beklemedigim bir anda gelmesi
Markası ne canımYok canım bunda adet beklenmiyor hiç boşluk vermeden içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?