Dogum kontrol hapı verdi doktorum ona başlıcam bugün canımmSen nasıl korunuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogum kontrol hapı verdi doktorum ona başlıcam bugün canımmSen nasıl korunuyorsun
Bir hafta geçti canımYani sanmıyorum bence değildir ama bi acaba da diyor insan. Şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti?
Ayy tamda yerleşme olabilecek gün aralığı sen bi erken gebelik testi al içimiz rahat etsinBir hafta geçti canım
Kız çekmeli oldu dedin kaçmış mı sordun mu eşine allah seni ne yapmasın kız bebekler bitti birde hamileligi konuşmayalımMaalesef tam da o gün olmuştu o iş
Töbe estafur neler konuşuyoruz daha bebekler iki aylıkAyy tamda yerleşme olabilecek gün aralığı sen bi erken gebelik testi al içimiz rahat etsin
Nasıl yani aralarında 11 ay varken doğum yılları farklı ? Allahım eğer cidden pozitifse profil fotoğrafındakini uygulamak hakkın P Pembepilates değildir ya değildir heralde bence yoktur ama merakta ettim yaniTöbe estafur neler konuşuyoruz daha bebekler iki aylık
Eşim bişe yok dedi bana güven dedi. Bu bebeğin olduğu gün de bana güven demiştiKız çekmeli oldu dedin kaçmış mı sordun mu eşine allah seni ne yapmasın kız bebekler bitti birde hamileligi konuşmayalım
Kız dikişler daha taze, diyelim ki böyle bir şey var benim sağlığım onun sağlığı için çok riskliNasıl yani aralarında 11 ay varken doğum yılları farklı ? Allahım eğer cidden pozitifse profil fotoğrafındakini uygulamak hakkın P Pembepilates değildir ya değildir heralde bence yoktur ama merakta ettim yani
Yoktur yok güme gitmemiştir inşallah neyse allahtan 1 tane bebegi var olsadaNasıl yani aralarında 11 ay varken doğum yılları farklı ? Allahım eğer cidden pozitifse profil fotoğrafındakini uygulamak hakkın P Pembepilates değildir ya değildir heralde bence yoktur ama merakta ettim yani
Ayyyy korkmaya başladım sendenEşim bişe yok dedi bana güven dedi. Bu bebeğin olduğu gün de bana güven demişti
Dogum hangi aya gelirAyyyy korkmaya başladım senden
Ayy bende acıktım yaaa ağlıcammCanım karpuz ekmek istiyor yemeyeceğim
Çok merak ettim o görüntüyü
Kız Allah korusun kız spiral taksam mı melekDogum hangi aya gelir
Aynen ben de elimden geldiğince dikkat edicem benim diyetlerim genelde ölüm diyetidirDoğru demişler
Emziren kadın diyet yapmaz
Cocuk emdikçe kilo gider zaten
Biraz yediklerine dikkat edersen abarti olmayacak şekilde yersen gider kilon
Ben de hep sağa sola yatırıyorum o da düz yatmaz hep sağa sola çevirir benimkinin de arkası uzun ama bıngıldağı açık ya kapanınca da toplanır diye düşünüyorumAyyy ben bebek boğulur diye hep yan yatırdım çocuğun kafası bombeli oldu arkaya doğru düz yatır dedi ebe bariz belli oluyor dedi. Napcam şimdi de öyle yatmıyor alıştı
Doğumdan öncede mi vardı sonra mı olduKızlar ayıptır söylemesi ben ilişkiye girerken canım çok acıyor.. Bu başınıza geldi mi ne zaman geçer kayganlastirici kullan vs demeyin o halde bile aciyor
P Pembepilates Begonya2 melegim can @golden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek @medusaa @ozgeeeee1 @Chen31
Ay bilemedim yastık bakıyorum olmazsa onu alcam kafayı şekillendiriyorBen de hep sağa sola yatırıyorum o da düz yatmaz hep sağa sola çevirir benimkinin de arkası uzun ama bıngıldağı açık ya kapanınca da toplanır diye düşünüyorum
Evet gerçekten ikiniz içinde riskli inşallah yoktur. Doğru zamanda nasip olur ikinciKız dikişler daha taze, diyelim ki böyle bir şey var benim sağlığım onun sağlığı için çok riskli
aynen bide torun istemeyen kendini yaşlı hisseden kvye ikinci torun şokuYoktur yok güme gitmemiştir inşallah neyse allahtan 1 tane bebegi var olsada