- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız iyi cesaret ha evde prezervatif felan da mı yoktu Allah seni napmasın bir de önceki de öyle olmuş neyse sen yine de iyiyi düşün ilişki kaynaklıdır rahmi felan uyarmıştır belkiKız geldi kız bir kaç damla daha bugün geldi ne bu korkmalı mıyım
Ben taktırmadım ama taktırıcam 40 kontrolünde takarım derseKızlar spiral mi taksam var mı takan
Aynen ama bazılarında boğulma riski oluyormuş çocuk kafayı döndürşnce geçen instagramda çıktı karşıma da bi araştır bakalımAy bilemedim yastık bakıyorum olmazsa onu alcam kafayı şekillendiriyor
Yaa dur stres yapma iyiyi düşün haber ver bize de inşallah bir şey yokturKızlar acile gidiyoruz dua edin ya ay çok korkuyorum
Taktır canım bende çok kanama yapıyor ondan taktırmadımmKız Allah korusun kız spiral taksam mı melek
Kız niyeeeKızlar acile gidiyoruz dua edin ya ay çok korkuyorum
Test mi yaptrcn kız önce evde kaset test yapaydın yaKızlar acile gidiyoruz dua edin ya ay çok korkuyorum
Kadın doğum tıklım tıklımdı çıktım test alacağımTest mi yaptrcn kız önce evde kaset test yapaydın ya
Ay korktum kız ne kanaması buKız niyeee
neden kanama yapıyor kiTaktır canım bende çok kanama yapıyor ondan taktırmadımm
sanırım onun zamanları oluyor regl olunca beşinci günüydü sanırımBen taktırmadım ama taktırıcam 40 kontrolünde takarım derse
Ay inşallah öyledirKız iyi cesaret ha evde prezervatif felan da mı yoktu Allah seni napmasın bir de önceki de öyle olmuş neyse sen yine de iyiyi düşün ilişki kaynaklıdır rahmi felan uyarmıştır belki
Bence normal doğumla alakalı biz ilk gün yapamadık canım çok acımıştı ama biraz biraz düzeldi şimdiBenim kırkım yarın çıkıyor henüz bilmiyorum ama vajinam çok kasılıyo kitleniyorum bazen afedersiniz çişimi yaparken mesela çok kötü oluyo ilişkiyi düşünemiyorum bile bu normal doğumla mı alakalı @medusaa @catloverk sizde oluyo mu
Eskiden acimiyordu iyiydiHiç başıma gelmedi canım eskiden nasıldı? Birde nasıl korunuyorsun
Kız sonra oldu ama doğum yaklaştıkça daralmışti baya milletin genişler benimkide daralır demiştim şuan aklıma geldi espri yapmistim ama acı yoktu bu acı çok kötüDoğumdan öncede mi vardı sonra mı oldu
Bizimkininde biraz arkaya doğru gidiyo napcaz biz böyle:/ Nooneathome9
Benimde çok acımıştı canım 2 3 den sonra düzelir alışırKız sonra oldu ama doğum yaklaştıkça daralmışti baya milletin genişler benimkide daralır demiştim şuan aklıma geldi espri yapmistim ama acı yoktu bu acı çok kötü
Kadın doğum tıklım tıklımdı çıktım test alacağım
Ay korktum kız ne kanaması bu
neden kanama yapıyor ki
sanırım onun zamanları oluyor regl olunca beşinci günüydü sanırım
Geçmiş olsun ben gebe olduğunu düşünmüyorum korkutma bence kendini..Spiral taktir bence en güvenilir yöntem,ben spiral le 7 yıl korundum,adet dönemini uzatıyor biraz,kanamayı artırıyor,ama yinede bence artıları daha fazla...Kız Allah korusun kız spiral taksam mı melek
O zaman mutlaka Kompostoyu düzenli yap iç canım. her birimize bişey etki ediyor işte kimine komposto kimine yeşillik kimine baska biseyBu iş eşine yaradı
Aynen hem daha uzun süre kullanılıyor
Tek fark begonyanın kompostosu onu arada bir yapıyorum onun dışında herşey aynı. Suyu ister istemez çoğalttım. Yarın yine kompostod
Canım karpuz ekmek istiyor yemeyeceğim