Kuzum tabiki olabilirsin ama once kisinin kendisinde bitiyor canim. ne yalan soyleyeyim ben kilo takintili biriyim.14 yasimdan beri sporla ugrasiyorum.kilo hep kontrol altinda tutulmak zorunda idi bende(belli kg da yariştigimiz icin).bun saglamak icin cok iradeli ve istekli olmak lazim.tecrube sart degil azim lazim.suan kg vermek icin sabah 6 da kalkip spor yapiyorum..disiplin gerekiyor.bebek uyaniyor onuda alip kucagimda yapiyorum yada onu oyalayarak yapiyorum.delilik gibi gelebilir ama beni daha enerjik ve iyi hissettiriyor.yemekten cok kisamiyorum emzirme nedeni ile.diyetislenle basladim ama oda dedi yavas yavas vercez diye.ama ben aynalardan kaciyorum.kilo benim nefretim asla kabullemem.kendime 1 cop birsey almiyorum
sureci hizlandirmak icin elimdeki tek secenek bu diye kendimi motive ediyorum.psikolojik olarak hazirlanirsan birden enerji geliyor.bana birden bire geldi o enerji 2 hafta once. O gun ilk defa kalkip kendim icin bisey yaptiim icin lohusalik bitti inanirmisin.cocukla iletisim bile kolaylasti.onunda rutini olustu cunku ben mutlu ve enerjigim.bebikimede yansiyor
isleri kontrol altina o gun aldim.cunku rahatladim
kaosum son buldu