2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
O genzine kaçıp tasirma olayı olursa kesin üstten var diyorum. Başta bizimkinin hiç gazı cikmiyordu üstten. Büyüdükçe üstten çıkartabilmeye başladı. Bizim de en büyük derdimiz alttan çıkmasi bir kaç pırt yapıyor ama asıl çıkması gereken kaka gaz çıkmazsa emerken ağlamaya başlıyor

Benimkinde sadece mustela yazıyor canım resmini atarmısın bana kremin
Ben henüz almadım ama şu krem canım

Ben hep öyle yaptım yapmayada devam ediyorımm. Ben karın mumbarı çok severim bebekten dolayı ugraşmam tabi çok yaramaz olurda kendileri yarın kayınvalidecigim temizlicek verecek bana

Evet evet tamda öyle canım iki gündür çok genzine kaçıyor öksürüyor zaten mama biter bitmez kaldırıyorum yavaşca çıkarsın diye çıglıklar başlıyor sırtına vurmaktan sıvazlamaktan yoruldum uzun sürüyor çıkarana kadar bagırıyor hissediyorum üstten çok gazı oldugun kendini sıkmaktan zaten çıkarırken yarısını geri kusuyor derdini çözmemiş olsam ya üşüttügünü düşünürdüm yada reflü var derdim

Hımm bu farklıymış bendekinden degil sürdğm bir defa bi sıkıntı olmaz umarım

Ben hızlı kaldırıyorum hızlı kaldırınca daha güzel çıkartabildigini fark ettim. Onu da şöyle fark ettim. 2 defa kargo geldi aniden kaldırıp kapıyı açmam gerekti 2sinde de o kadar güzel çikartti ki simdi hemen kaldırıp pat pat vuruyorum çıkarıyor

Canım sütün yeterli geliyor mu doymadıgı zamanda uzun sürer kaka yapması yada kabı oldugu zaman uzun sürer
Doktor geliyor dedi bebekte de öyle açlık belirtisi yok klasik bez değiştirme çığlığı duş sonrası bağırışlar gaz isyanı var çişli bez yeterli ama kaka nöbetindeyim resmen mamada kabız oldu doktor sizin mamaya ihtiyacınız yok kullandığın mama kilo aldırmaz dedi aman ya ne kadar zor mamayı kestiğimizden beri daha sakin ama kala yok 2 gündür

Ay gıcık kadın ya. Ne kindar çıktı hiç anlayış yok yine de kalkmış gelmiş demek yok

Helaaaal

Hangi mama canım

Ay evet o durumda var gaan al meme diyip ağzına sokamaya çalışıyor emziği. Bakıyorum öyle çok zarar verecek bir durumda olmuyor ama çocuktur sonuçta güvenemem ki bide iyiki güvenmemişim emzik kaşık ne bulduysa dayıyor çocuğun ağzına

Oldukça soğuk davranmış. Bayram sonuçta lohusa kadının psikolojisini anlayıp yani halden anlayıp ona göre davranması gerekiyordu. Eşin ne diyo bu duruma

Uyumak istiyorum bugun 40 gunluk olduk hala gece iki saatte bir uyanip emmek istiyor emdi gaz aldik uyudu derken bi saat geciyi bi saat sonrada acikip uyaniyo tekrar basa donuyoruz napcagimi sasirdim artik doktor mama verme dedi 3 haftada 1500 gr aldigi icin mama midesini buyutur hic doyuramazsin alismasin dedi ama uyusun diye biraz versem mi napsam bilmiyorum ama artik bitmis durumdayiz esimle nobetlese bakmaya calisiyoruz

Bıngıldagindan çok korkuyorum her seven çocuk kafasını seviyor

Kız bizde öyleyiz hatta hepimiz oyleyiz nerdeyse uyuduğu için şükret burda uyumayan bebislerde var birde

Oldukça soğuk davranmış. Bayram sonuçta lohusa kadının psikolojisini anlayıp yani halden anlayıp ona göre davranması gerekiyordu. Eşin ne diyo bu duruma
Iyiki seninle evlenmişim dedi annesinin yaptıklarını görüyor
Ay gıcık kadın ya. Ne kindar çıktı hiç anlayış yok yine de kalkmış gelmiş demek yok
Aynen yok birde hatirlarsan sorun o değil kayinbabamdi.. kayinbabamda bi o kadar iyi davrandı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…