Ayy umarım öyledir regl olmaya hazır değilim gibi nedenseBence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hattagolden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde
Bizimkinin gözler kayınca uyurdu yaO bizde doğuştan beri varuykusuzluktan gözler hep kırmızı yavrumun
Şu an kırmızı gözlü vampirime bakarken okudum bunuO bizde doğuştan beri varuykusuzluktan gözler hep kırmızı yavrumun
Valla aynisindan.az once yazdim.derdi ne cozemiyorum.gaz sancisina benzer davraniyor ama birebir tam oyle de degil..farkli bir aglama tarzi sanki daha keyfi ne istedigini oda bilmiyor gibiiKızlar bizim bebeye yeni bı güncelleme geldi. 2 gündür uykuya direniyor. Gözleri kapanıyor aslında sonra hemen açıyor. Etrafı falan izliyor ağlamıyor. Kucağıma alırsam hemen nazlanip ağlamalar başlıyor, emziriyorum uyukluyor yerine koyunca yine aynı azcik uyuyor gibi sonra etrafı izliyor
Bizede kızım kuvezdeyken gaviscon aldırıyolardı taburculuktan sonra bu doktora geçince o anti reflüyü verdi. Hafifletti kusmalarını ama tamamen kesmedi mucizevi bi ürün değil yani ama benim kızımın reflüsüde ağırdı. Uzun bi süre kullandık doktor sadece strese bağlı reflüsü kalmış dedi ve anti reflüyü kesti. Artık sadece ağlayınca filan kusuyodu çok nadirde olsa hala çok ağlayınca kusuyor. Okadarına şükür ettik artık. Bunda anti reflünün de payı vardı ama o dönem büyümesinin de payı vardı.Oğlum da çok kusuyordu gaviscon vermişti doktor ama kullanmak istemedim ben o da hep alt sınırda kilo alarak büyüdüama iri doğduğu için minik durmuyordu, kızım daha 4 kiloyu göremedi çok minnak geliyor bana bu mamayı denesem mi sence işe yaradı mı sizde?
Yamuk mu bakıyorlarmış onu duymamıştımYa geçen instada da gördüm bozukluk oluyomus yamuk şekilde bakıyormus bebekler korktum ben de. Bizimki hep yamuk yatiyor
He karıştırdım ozaman cesurdu o uyarmıştı hatta bitti sanıp rahat takılmayın diye ama sende de olmuştu tekrar başlamacesursavasci nin bir anda geldi gibi hatırlıyorum ben de. Benim bitti gibi olup geldiği oldu evet ama avmdeki ben değildim bu arada ben hala regl olmadım
Babası bu kadar gazlı değil o kadar bizimdeDuşuda denedim ama şu gazı bitmedigi sürece hiç bir şey fayda degil ben böyle gazlı bebek görmedim
Bende regl olmayı dört gözle bekliyorum spiral taktırcamAyy umarım öyledir regl olmaya hazır değilim gibi nedense
Dün gece de böyleydi. Doydu diye bırakıyorum uyumuyor alıyorum sanki hiç emmemis gibi emiyorValla aynisindan.az once yazdim.derdi ne cozemiyorum.gaz sancisina benzer davraniyor ama birebir tam oyle de degil..farkli bir aglama tarzi sanki daha keyfi ne istedigini oda bilmiyor gibii
Yamuk derken göz olarak değil de boynu yamuk şekilde omurilikte sıkıntı oluyormuş. Yüzündeki simetri falan farklı oluyormuş. Boynu hep bir tarafa yatık şekilde bakıyormus yani yamuk derken ondan bahsediyorumYamuk mu bakıyorlarmış onu duymamıştımşuan bariz bi yalancı göz kayması var ama hemen her bebekte oluyo o ama yamuk bakma varmı nasıl oluyo bilemedim korktum şimdi
Evet evet bende de oldu 37. Güne kadar da lekelenme şeklinde devam etti benim kanamaHe karıştırdım ozaman cesurdu o uyarmıştı hatta bitti sanıp rahat takılmayın diye ama sende de olmuştu tekrar başlama
Aman Allah korumuş bizimki de bu model eşlere güvenilmeyecek gerçektenAllahım ya Bebeği eşime emanet ettim süpürge tutayım dedim.
Bir geldim bebek reflü yatağından beşiğin kenarına yamulmuş düşmüş sesi de çıkmıyor öylece bakıyor eşim de uyumuş
Bir de diyor ki dönemiyor nasıl araya girdi bu bebek böyle
Ben niye uyudum demiyor da
Duş sonrası yağ ile hafif masaj da yap canım belki değişirBenim bebeğim duş aldığı gün uyumuyor nerde hata yapıyorum şaşkınlıkla okuyorum uyuyan brbisleri gordukce
Sağol canimDuş sonrası yağ ile hafif masaj da yap canım belki değişir
Normalde sen öyle yapsan çığlığı basar bebekAllahım ya Bebeği eşime emanet ettim süpürge tutayım dedim.
Bir geldim bebek reflü yatağından beşiğin kenarına yamulmuş düşmüş sesi de çıkmıyor öylece bakıyor eşim de uyumuş
Bir de diyor ki dönemiyor nasıl araya girdi bu bebek böyle
Ben niye uyudum demiyor da
Aynen ben uyardım kollayin valla hiç güven olmuyoHe karıştırdım ozaman cesurdu o uyarmıştı hatta bitti sanıp rahat takılmayın diye ama sende de olmuştu tekrar başlama
Benim avmde değil evde geldi o baskasiydiBence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hattagolden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?