• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben sevdiklerimin bile kucağına vermek istemiyorum ya uzaktan sevsinler istiyorum normal mi acaba bu yüzden eve daha kimseyi çağırmadım bebek görmeye, 2 aylık olsun öyle diyorum, ama bazen dışarı çıkmam gerekiyor tanıdık ile karşılaşırsak kucağına alıp sevmek istiyorlar ben istemiyorum ama bişey de diyemiyorum 🙈
Kucağına neden almak isterler ki dimi ama🙈 insan da bir şey diyemiyor gerçekten

Kızlar ben bikaç gün önce bişeyden dolayı çok korktum kendime gelemedim titremekten.
Sütüm azaldı gibi geliyo tekrar çoğalır mı ne yapsam

Ne kadar emiyo? Uyu uyan uyu uyan bıraksam ayırmasam hiç ayrılmıyo memeden ya
3 dk falan ama klimadan sonra böyle oldu çocuk bogazi mi kuruyo susuyo mu anlamadım.. emzik falan istemiyo.. benimki memeden ayrılıyor kimi zaman ayrılmıyor bi ağlama sesi var onu yaparsa çekiyorum gazı oluyo onu çıkarmak için stresten emiyo bizimki o zamanlarda da.. seninki ne kadar emiyo

Ayy kızlarr ya biz de tam 15 günlük olduk. Gündüzleri güzel uyuyoruz. Fakat dün akşam 9 da uyutayım dedim 12buçuğa kadar uyumadı. Mememi emzik gbi kullanmaya başladı yatağa koyduğum an ıkınıyor. Masaj yapayım karnına diyorum çok ağlamaya başlıyor. Bacaklarınında çok kaldırmıyorum yenidoğan dönemi olduğu için. Yarım kundak yapıyorum uykuda irkildiğinde kalkmasın diye bazen kabul etmiyor. Acaba gaz sancısı mı bilemedim . Siz bu dönemi nasıl atlattınızz @golden-snitch melegim can melegim can @sulti tutti & daha önce doğum yapmış analaarr yardımm lütfeeennn 😫😫
Ayyyy bu komu aynı benim çocuğum. 22 günlük oldu bugün, aynı şeyleri yaşıyoruz çözüm buldunuz mu 🥹

Cocugun gazı tok bir şeyi yok neden uyumuyor 🤣🤣boncuk boncuk bakıyor kurban oldugum
Birde ağlıyor mu
Benimkinin yanında ağlama var dün o kadar çok ağladı ki göbeğinde hafif kanama olmuş çok ağlayınca olabiliyormuş görünce delirdim korkudan doktor dönüş yapana kadar ödüm patladı. Nasıl çözülecek bu karnı tok gazi yok altı temiz ama ağlama ve uyumama durumu acaba 🥲

Sadece 1 saat uyudu geri kalan çığlık kıyamet 23 te tam daldı şimdi besledim İnan dermanım kalmadı ama
İnşallah en azından geceleri iyi uyusa da sende enerji depolasan böyle hem gece hem gündüz çok zor. Yanında birileri var mı yardım edebilecek tek misin

İnşallah en azından geceleri iyi uyusa da sende enerji depolasan böyle hem gece hem gündüz çok zor. Yanında birileri var mı yardım edebilecek tek misin
Annem yarın gidiyor 40ı çıktı eşim var ama yok gibi bugün o da bebeği odasına bırakıp kendi salonda uyuyakalmış çocuk yırtınıyor duymuyor yani ben yanmışım Allahtan bu gece uyudu uyumazsa bayılırım herhalde yorgunluktan

Sadece 1 saat uyudu geri kalan çığlık kıyamet 23 te tam daldı şimdi besledim İnan dermanım kalmadı ama
Çok zor bir durum bizim şansımızdan galiba annem diyor milletin çocugu kendi kendine uyuyor benimki evi geziyor yine uyumuyoe

Bende tam tersi küçükten korkuyodum ya büyük dur diyince bi nebze anlıyor diye ama bazen onda da ipin ucu kaçıyor cidden 🤦🏻‍♀️
Ayy maşallah küçük emzirdim uyuttum sadece gaz sancisi olunca ağladı. Onu da durup rahatlatıp uyuttum. Ama büyük sıkılıyor arabada eylemek zor ve bazen bilinçli ağlıyor susmuyor, ağlayacak bir bahane buluyor. Dönüş yolunda Allah yardımcımız olsun 🙏🙏

Back