- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Yalnız cidden çocukta kan bırakmadılar hiç durmadan kan alıyolar kıyamam kuzuma çıktı mı sonuçlarSarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Valla hiç covid geçirmedim filan dedi iyide görünüyor yani hastalık açısından. Ama bilemeyiz ki insanları yeni atlatmış ta olabilir bi grip enfeksiyonuAcaba bakıcı olabilir mii belki yeni atlatmıştır ama o zaman bile başkasına bulaştırabilir.
Benim bi arkadaşım coviddi sonra test yaptı negatif çıkınca görüştük ama 2 gün sonra eşimle ben covid olmuştum
Oğlum daha iyi besleniyor da şimdi ateş te düştü baya burun da açıldı gel gör şimdide kızım huysuz başı ağrıyor galiba saçını çekiştiriyor ona da bi ağrı kesici verdim uyku gözümden akıyor bakıcı varken biraz yatayım dedim kızım uyandı yatırmadı beni istedi hala bi buçuk saatlik uykuyla kafamı açmaya çalışıyorumAy canım benim kafayı yemişsindşr sen şimdi . Allahtan hemen götürdün de önlem aldın bak yarın da iğnesini olur geçer inşallah ateşi de düşmüş çok şükür
Hem apartman kapısına hem iç kapıya zile basmayın yaz yapıştırKızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti
Bende saatlerce titredim sezeryanda beni enncok o yorduBana da anesteziyi ameliyatın ortasında arttirdilar çünkü korktuğum başıma geldi hissetmeye başlamıştım bende odaya geçince baya kotuydum zangır zangır tüm.vucudum titredi birde basimdan ayak ucuma doğru anestezi etkisi azalana kadar ağrı çektim eşim battaniye falan istedi çok kötüydü benim burda herkes dogurunca gönül rahatligiyla yazabilirim artik
Çok mantıklı canım bu kapıya yazmıştım ama aşağıya yazmamistim orasida tuşluya düşüncem caresiniHem apartman kapısına hem iç kapıya zile basmayın yaz yapıştır
Evet ya o titreme neydi unutamiyorumBende saatlerce titredim sezeryanda beni enncok o yordu
Hala taş gibisin canım maşallahOğlum daha iyi besleniyor da şimdi ateş te düştü baya burun da açıldı gel gör şimdide kızım huysuz başı ağrıyor galiba saçını çekiştiriyor ona da bi ağrı kesici verdim uyku gözümden akıyor bakıcı varken biraz yatayım dedim kızım uyandı yatırmadı beni istedi hala bi buçuk saatlik uykuyla kafamı açmaya çalışıyorum
Adana 45 derece alev esiyor resmen fön makinesi gibi berbatAay farkli ülkelerde gibiyiz. Burada da rüzgar var ama aşırı sıcak esiyor
Benim sezaryen yerim ve üstü hala uyuşuk his hissetmiyorum bıçak atsalar acı hissetmem sizinkiler geçtimi diz agrısı bende de oluyor ama benim b12 çok düşük igne olmam gerekiyorYok yok öyle dusunme sezaryen uyuşuklugu bile kaç ay sonra geçiyor ben bunu da öyle bir şey olarak düşündüm
Ayyy beni de o mahvetti dişlerim takır takır ettiEvet ya o titreme neydi unutamiyorum
Ay modum yükseldiHala taş gibisin canım maşallah
Bende de oldu o titreme oda sımsıcak ama ben kat kat örtünmüştümEvet ya o titreme neydi unutamiyorum
Evet evet kendi dr'umla da bir goruscem. Takviye falan almam gerekiyorsa o şekilde ilerlerimEvet ama senin 2 ay olunca bana anormal geldi hani ilk bir iki hafta olsa tamam da odemlerimiz bile gidince bi bilemedim sen yinede bu konunun üstünde dur canim
O titreme olayı bende de oldu duramıyordum. Hemşireler normal, bak biz burada hirkalarla duruyoruz burası çok soğuk bir yer bir de içinden bir canli çıktı vücudun da şokta çok normal dediler ama asla duramıyordum odada da bir süre devam etti. Ben hemen uyustum sıkıntı olmadı da bacağıma garip bir şeyler oldu işteBana da anesteziyi ameliyatın ortasında arttirdilar çünkü korktuğum başıma geldi hissetmeye başlamıştım bende odaya geçince baya kotuydum zangır zangır tüm.vucudum titredi birde basimdan ayak ucuma doğru anestezi etkisi azalana kadar ağrı çektim eşim battaniye falan istedi çok kötüydü benim burda herkes dogurunca gönül rahatligiyla yazabilirim artik
Canım çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlasın inşallah bebişKızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun
Ya sanırım bana da o gün B12 taktılar. Ben yine bir kanima baktirayim ona göre takviye alırım. Ben de hissettmiyorum canım eşim inanmadı hatta az bir his kaybı var sandı eliyle bir şeyler yaptı sıktı mi napti artık bilmiyorum hissetmiyorum diyince şok olduBenim sezaryen yerim ve üstü hala uyuşuk his hissetmiyorum bıçak atsalar acı hissetmem sizinkiler geçtimi diz agrısı bende de oluyor ama benim b12 çok düşük igne olmam gerekiyor
Odada 5 saat titredimO titreme olayı bende de oldu duramıyordum. Hemşireler normal, bak biz burada hirkalarla duruyoruz burası çok soğuk bir yer bir de içinden bir canli çıktı vücudun da şokta çok normal dediler ama asla duramıyordum odada da bir süre devam etti. Ben hemen uyustum sıkıntı olmadı da bacağıma garip bir şeyler oldu işte
Kızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.kubiskubiskubis sünnet nasıl geçti canım
Aynen canım bende de hiç his yok ama zamanla geçer gsliba digerleri ne kadar sürdü hatırlamıyorum ben daha kadın doguma kontrolede gitmedim bir ay olunca gel demiştiYa sanırım bana da o gün B12 taktılar. Ben yine bir kanima baktirayim ona göre takviye alırım. Ben de hissettmiyorum canım eşim inanmadı hatta az bir his kaybı var sandı eliyle bir şeyler yaptı sıktı mi napti artık bilmiyorum hissetmiyorum diyince şok olduhiç his yok belli bir yerde
Ohh geçmiş olsun hayatımm kremi bol bol sür beze de sür.Kızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Çok şükür bebekte bir huzursuzluk ağrı acı ateş herhangi birşey yapmadı.
Yarın kontrolümüz var tekrar görücek doktor.
Oldu da bitti maşallah yani teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?