2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Senin anestezi anın nasıldı peki
Bana 2 kere de anestezi verdiler ilkinde olmadı iğneyi çıkardı oysaki tam eğilmiştim bulamadı 2 de verdi anesteziyi sonra hiç hissetmedim sonda takıldığını bile odaya çıkınca farkettim fakat bel ağrım ve bacağımda kramp var kalıcı mı bilmiyorum kırkımız çıksın bir doktora gideceğim bende

Tek ben çekiyorum böyle insanları olayları sanıyordum.. harbiden neden böyle?? Bebek olduğu için desem hamileykende aynısıydi takmiyordum şimdi uyuz oluyorum
Aay yok hamileyken de takiyordum ben bı gün öğle uykusundayken basmislardi bir de tüpçü hep bizim zile basiyor komşuya geliyor. Her seferinde unuttum kusura bakmayın diyor bir de 1 olur 2 olur da 4-5 defa olmaz ya

Kızlar bebeğin tüm gün huzursuzdu. Kaka yapti rahatladı uyudu derken uyanınca yine huzursuzlaniyordu. Tekrar kaka yaptı sonunda dün de bugün de kakası turuncu gibi bir de bugün yapışkan gibi sünen kısımlar vardı mukuslu kaka deniyor galiba. 2 gündür yediğim süt ürünü kasar peyniri ve dün de yemeğin marinesinde 3 kaşık yoğurt kullandım bu kadar süt ürünü başka hatırlamıyorum. Normal mi boyle olması?

Randevu almamıza gerek var mı acaba 40 için? Aaaa seninde farklı bi olay olmuş bende ameliyat esnasında hissetmeye başladım banada dozu arttirdilar ama şey dediler bana ooo çok iyi eğildin falan ben o yüzden iyi hissettim sadece sonda takılırken hissettim birde

Aay yok hamileyken de takiyordum ben bı gün öğle uykusundayken basmislardi bir de tüpçü hep bizim zile basiyor komşuya geliyor. Her seferinde unuttum kusura bakmayın diyor bir de 1 olur 2 olur da 4-5 defa olmaz ya
Komşun mu yanlış adres vermiş gerçekten tüpçüye sinir oldum ahhahaha ben bi ara şey yapmistim kargo gelmeyecek eşimde gelmeyecek bassalarda acmiyordum ohh kafa rahatlığı

Kızlar makatta çatlak yaşayan var mı doğumdan beter bişe ne iyi gelir
Benim hemoroidim var afedersin dötumun ustune oturamam memesi ciktiginda. Dogumdan sonra da yumruk gibi cikti kanadi durdu. Anestol krem ve dermivati karistirip sürdüm hep. 10-15 gun cektim ama cok zor

Benim hemoroidim var afedersin dötumun ustune oturamam memesi ciktiginda. Dogumdan sonra da yumruk gibi cikti kanadi durdu. Anestol krem ve dermivati karistirip sürdüm hep. 10-15 gun cektim ama cok zor
Hemoroid değil büyük ihtimalle çünkü dışta birşey yok. Afedersin sanki cam var içerde öyle bi acı nasıl geçecek bilmiyorum doktora gitmeye de çekiniyorum

Sümüksü ise üşütmüş olabilir canımm

Hayırlısı olsun canım Rabbim damatlığını göstersin
Çıktı canım sarılığımız 11’lere düşmüş çok şükür. Tiroidi de 4’e düşmüş referans aralığına düşmüş
hadi geçmiş olsun kurtuldunuz Allahın izniyle

Komşun mu yanlış adres vermiş gerçekten tüpçüye sinir oldum ahhahaha ben bi ara şey yapmistim kargo gelmeyecek eşimde gelmeyecek bassalarda acmiyordum ohh kafa rahatlığı
Aay yok tüpçü hep yanlış basıyor her seferinde de ayy size bastım yine karıştırdım diyor ben de acmicam bı daha elektrik su falan gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…