2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sağ dizim tutuyor hareket edemiyorum . Sezeryandan sonra oldu bu krem bazen giriyor ayağima
Yaa aynı sey bende de var sol dizimde. Kaç gündür eşime soyluyorum bunu bir farklilik var diye. Benim ameliyattan sonra sol diz kapağımdan aşağısı uyusuktu. Koridorda yürürken ayağımdan terlik çıkıyordu hissetmiyordum bile. Anestezi uzmanı normal dedi ama yine de serum taktilar. Eve geldim o uyuşukluk bir süre devam etti sonra geçti. Ama şimdi koltukta oturup emziriyorum ya da tuvalette oturup kalkiyorum ya sol dizimden aşağısı ağrıyor sanki üzerine oturmusum gibi. Altını degistiriyorum mesela koltukta ayağa kalktığımda sol dizim kopuyor resmen. Çok basit bir şeyde hemen ağrıyor. Bir kaç gündür nette araştırıyorum ama böyle olan az kişi gördüm kk'da falan. Buraya yazcam yazcam unutuyorum hep

Beyaz şurup pütürlü değilse fazla yediğini gösteriyor . Pütürlüyse sindirdiğini böyle beyaz şeffaf mukusla aymak ise reflü
Reflü tam olarak nasıl anlayamadım. Bizimki bildiğin beyaz şurup gibi yanağından sızdırıyor. Emdikten sonra doyuyor kafasını arkaya atıyor uyuyor gibi oluyor o sıra yanağından sızdığını görüyorum putursuz beyaz şurup kıvamında süt

aynen öyle yürüyemiyorum yere oturup kalkinca çok zorlaniyorum . Magnezyum eksikliğinden dediler . Emziren anneler içebiliyor mu magnezyum acaba ? Elimde magnorm var içsem mi acaba

aynen öyle yürüyemiyorum yere oturup kalkinca çok zorlaniyorum . Magnezyum eksikliğinden dediler . Emziren anneler içebiliyor mu magnezyum acaba ? Elimde magnorm var içsem mi acaba
Hiç bilmiyorum ki. Bana b vitamini taktılar gibi hatırlıyorum o gün ama tam emin değilim. 6. Hafta kontrolüne gitmiştim dr'a o zaman sormayı unuttum. Smear falan almıştı sonuçlar çıkınca onunla birlikte bu durumu da sorayım ben de bir. Psikolojik mi diyordum artık. O zaman uyustugu için mi böyle hissetmeye başladım diye düşündüm

Hareket mj ettiniz acaba uyusturulurken

Hareket mj ettiniz acaba uyusturulurken
Benimki zor uyusturuldu. Anestezi uzmanı eğil dedi bana ama karnım zaten yukaridaydi ya ne kadar egilirsem egileyim yeterli gelmedi. Hemsire omuzlarimdan bastırıp karnıma doğru katladı resmen öyle iğneyi yapabildi. Kipirdamadim aslında ama sinir hasarı falan mı olustu acaba. Ameliyat sabahı o uyusukluktan sonra hep öyle kalcam sandim

Yarin bende ortopediye sira aldim tutunca birakmiyor çok zorlaniyorum . Bende dün ağladim hiç eskisi gibi değilim gebelikten sonra hep hasta yorgunum . Eski sağliğima kavuşamiyacak miyim diye çok korkuyorum . Artik psikolojik ööküşlerdeyim

Hasar olmuş gibi geldi yasadiklariniz hiç normal degil

Yok yok öyle dusunme sezaryen uyuşuklugu bile kaç ay sonra geçiyor ben bunu da öyle bir şey olarak düşündüm

Anestezi Dr'u o gün herkesin anesteziyi vücuttan atması farklı olur bacağın bu yüzden uyuşmuş normal demişti
Bana da anesteziyi ameliyatın ortasında arttirdilar çünkü korktuğum başıma geldi hissetmeye başlamıştım bende odaya geçince baya kotuydum zangır zangır tüm.vucudum titredi birde basimdan ayak ucuma doğru anestezi etkisi azalana kadar ağrı çektim eşim battaniye falan istedi çok kötüydü benim burda herkes dogurunca gönül rahatligiyla yazabilirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…