Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@ medusaa sana yazdım cnmMaşallah canım ben banyoya girdim eşime verip 10 dak çıktım çocugun gözünden yaşlar gelmiş![]()
Kuzum 2 hafta once bende o haldeydim.belki yarinda oyle olurum.ama motivasyon lazim bize...iyi dusunelim iyi olsun...az stres olunca bi durumu kontrol altina alip yonetmek kolaylasiyor sanki...o yuzden iyi olalim...herkes de bize iyi olsun..ayagini denk alsin@ medusaa sana yazdım cnm
Hala direkt yüzünü paylaşıyor o kadar uyarıyoruz, ne yapacam kızlar
Canim foruma girmemistim simdi gordum.cok gecmis olsun ama ben inaniyorum gececek...burda goldenin hamile iken yasadigi durum ve hepimizin onun bebiki ile ilgili olumlu hissettigi gibi...ben hissediyorum inaniyorum ve diliyorum kendiliginden kapanacak@Chen31
Kızlar Allah razı olsun amin inşallah kendiliğinden kapanır. Tamam biraz hızlı nefes alıyordu farkettim ama o ihtimali de düşünmemiştim yani yenidoğan olduğundandır filan demiştim. Bu arada ASD kalpte delik işte kapanmıyor. Her bebek öyle doğuyor doğumda ilk soluğunu alınca o kapak kapanıyor. Benim çocuklarda kapanmıyor delircem. Aynı şeyleri yaşamak çok yoruyor
Kız hiç sorma yaAllah sana sabır versin. Aslında onların akıl edip paylaşmaması gerekir eski topraklar daha dikkatli olurdu genelde paylasılmasını istemezlerdi seninki elden ayrı valla
ah keşke öyle bir kişi olsam, surat yapıyorum hala anlamıyor bıktım ya ben kucağıma almaya kıyamıyorum o paylaşıyor yaTelefonu gizlice al çektiklerini sil yada sosyal medyasını patlat bence hakketti
Birde diyor 70 kişiyi gizledim, gitmiş pp yapmışAynen doğru yöntem kocana tavır almak artık hani bu nazar degdireceklere gizlemişti birde profil yapmış şaka gibi kadin
Amin canım Allah razı olsun inşallah kendiliğinden kapansın yeniden aynı şeyleri yaşamayım. travması gerçekten hala geçmedi bende düne kadar rüyalarıma giriyordu hala. Çok zor bi durumCanim foruma girmemistim simdi gordum.cok gecmis olsun ama ben inaniyorum gececek...burda goldenin hamile iken yasadigi durum ve hepimizin onun bebiki ile ilgili olumlu hissettigi gibi...ben hissediyorum inaniyorum ve diliyorum kendiliginden kapanacak![]()
Oyy geçmiş olsun cnm. Evet iyi yapmışsın, bebeği soy çok kalın giydirme, sürekli kontrol et, bir de bolbol emzir cnm anne sütü onu hemen iyileştirir.Kızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuşhemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem
![]()
EmmiyokiOyy geçmiş olsun cnm. Evet iyi yapmışsın, bebeği soy çok kalın giydirme, sürekli kontrol et, bir de bolbol emzir cnm anne sütü onu hemen iyileştirir.![]()
İnşallah yükselmez cnm, calpol bazen zor etki edebiliyor. Aklıma da başka bir şey gelmiyorEmmiyokiateş 37 ye düştü şimdi gene 37.3
calpolu 3 te verdim saat daha 6-6 buçukta verebilirim tekrar ozamana kadar ateş tekrar yükselmez daha fazla inşallah. Calpol da nasıl yükselmeyi durdurmadı anlamadım
Amin canım inşallahİnşallah yükselmez cnm, calpol bazen zor etki edebiliyor. Aklıma da başka bir şey gelmiyorinşallah sabaha bir şeyi kalmaz
![]()
Lenf bezlerine soğuk ıslak bez koy alnı koltuk altı kasiklari sakın göğsüne koyma bebeginAmin canım inşallahsabaha kadar yükselmese sabah direk doktorunu arayıp götürcem ama ozamana kadar ateşi stabil tutmam lazım 1 de yattım 3 ten beri de nöbetteyim tam biraz uyuyayım dedim tekrar yükseliyor ateş kaldım öyle napcam bilmiyom biraz daha yükselirse tekrar suya sokarım artık
Çıkmadı daha fazla. Şuan 37.2Lenf bezlerine soğuk ıslak bez koy alnı koltuk altı kasiklari sakın göğsüne koyma bebegin
İyi bari canim çok şükür niye çıktı hasta miÇıkmadı daha fazla. Şuan 37.2
Nasılsın canım şimdiKızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuşhemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem
![]()
Son durum ne canimÇıkmadı daha fazla. Şuan 37.2
Sen aldı mi canım buhar makinesiniyok canım normal buhar makinesi odayı nemlendirmesi için