- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
Aay ben bebisimin gözüne bakıyorum kaka yapabilsin de rahatlasin diyeBenimki doyuyo ama inat ediyo memeyi istiyo sıcaklardan mıdır nedirbenimde en az 10 12 bez 6 7 en az kakali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay ben bebisimin gözüne bakıyorum kaka yapabilsin de rahatlasin diyeBenimki doyuyo ama inat ediyo memeyi istiyo sıcaklardan mıdır nedirbenimde en az 10 12 bez 6 7 en az kakali
Ben baştan beri bunu kullanıyorum canım fileden çok daha pratik bence, eşim bensiz de yıkıyor ama ben tek yıkamadım henüzKızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Ya bu anakucağının sallanma kademelerinde bi sorun var sanırım 1-2-3-4-5 diye sayılar var kumanda da ama hep 5 ayarında sallanıyor o da çok hızlı oluyor çözemedim P Pembepilates sen denedin mi senin de aynıydıYa anakucaginda uyuyor aslında da sallayacak adam lazımşansım varsa kontrol ederken uyanıyor gibi yakalarsam sallayıp pış pışlıyorum tekrar dalıyor
ama sık uyandığı için hiç bir işi adam akıllı yapamıyorum sürekli yanına gelio kontrol ediyorum kipirdanmaya başlarsa hemen sallayıp pıs pıs geç kaldiysam zaten gözler faltaşı gibi açık
![]()
Üzülme canım bazen sağımla çıkmıyor benim oğlumda 30 ml çıkardı hep 6 aylık olduğunda işe başladım işte sağardım max 90 çıkardı ama ben bu çocuğa sadece anne sütü veriyordum yani 90 içmesi imkansızdı. Bebeğin çektiği ile sağım bir olmuyor.Kızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm
Bizimki işte o gaz damlasindsn sonra çöl rahatladı canım önceden bende öyle senin gibiydim şimdi kendi bile gazını cikariyoAay ben bebisimin gözüne bakıyorum kaka yapabilsin de rahatlasin diye2-3 ancak kakali bizim
Emzirdikten sonra baya zaman geçince sağdım aslında ama bilmiyorumemzirip uyuttuysanız ondan da az çıkmış olabilir emdiği için 2-3 saat beklemek lazım sanırım dolması için daha sağlıklı sonuç verir.
Günün hangi vaktinde nasıl bi düzenle kaç dk sağım yapıyosun canım. Ben günde 6 kez mama veriyorum 30 cc ona rağmen 4-5 çişli bezimiz var 10-12 imkansız bizim içinÖyle deme benim de azdı sağdıkça artıyor. Ben mama da veriyorum doymuyor diye
Emzireli 1 saat olmuştu ama diğer göğsümü ondan da önce emzirmiştim ona da 3 saat olmuştu ikisi toplam 10 bile etmedi bilmiyorum canım yaHem sabah erken saat değil hem de emzirdin mi canım? Sagimi sabah erken saatte yap çok daha fazla çıktığını göreceksin![]()
ikisi toplam mı 30 çıkardı ? Emzirmeye devam ediyorum da ağzını ıslatıyo heralde sadece bi de gaz çıkarmasına yarıyo o kadar. Günde 6 kez 30 ml mama veriyorum 180 ml yetiyo mudur sence mamayı artırmalı mıyım acabaÜzülme canım bazen sağımla çıkmıyor benim oğlumda 30 ml çıkardı hep 6 aylık olduğunda işe başladım işte sağardım max 90 çıkardı ama ben bu çocuğa sadece anne sütü veriyordum yani 90 içmesi imkansızdı. Bebeğin çektiği ile sağım bir olmuyor.
Bunda hiç sağamadım göğüs uçlarım yara hala emzirince bile acıyorsağdıkça miktarı da artar ama artmasa da sen emzirmeye devam et
Bol bol yedir zorlaKizlar merhaba bebeğim 16 günlük sariligi hala ayni ne yapmam gerekiyor anlamadım bir türlü atlatamadi
Alıntı
Bugün çocuk doktoru su verebilirsin mamadan sonra dedi.6 aydan önce su içilmez diyorlar dedim.Hayır dedi biberonla 5 cc koy içebildiği kadar içsin dedi.Su vericem benBizim ebe maden suyuna batır dedi diğer yazdığın şekilde sargı bezini parmağına sar ağzının içini temizle demisti
Peki sırtı için nasıl yikiyorsun koyunca duruyor mu üzerindeBen baştan beri bunu kullanıyorum canım fileden çok daha pratik bence, eşim bensiz de yıkıyor ama ben tek yıkamadım henüzbence yıkayabilirsin kendin
Ya bu anakucağının sallanma kademelerinde bi sorun var sanırım 1-2-3-4-5 diye sayılar var kumanda da ama hep 5 ayarında sallanıyor o da çok hızlı oluyor çözemedim P Pembepilates sen denedin mi senin de aynıydı
Üzülme canım bazen sağımla çıkmıyor benim oğlumda 30 ml çıkardı hep 6 aylık olduğunda işe başladım işte sağardım max 90 çıkardı ama ben bu çocuğa sadece anne sütü veriyordum yani 90 içmesi imkansızdı. Bebeğin çektiği ile sağım bir olmuyor.
Bunda hiç sağamadım göğüs uçlarım yara hala emzirince bile acıyorsağdıkça miktarı da artar ama artmasa da sen emzirmeye devam et
Stres yapma canım bence sabah uyandığında tekrar deneEmzirdikten sonra baya zaman geçince sağdım aslında ama bilmiyorum
Günün hangi vaktinde nasıl bi düzenle kaç dk sağım yapıyosun canım. Ben günde 6 kez mama veriyorum 30 cc ona rağmen 4-5 çişli bezimiz var 10-12 imkansız bizim için
Emzireli 1 saat olmuştu ama diğer göğsümü ondan da önce emzirmiştim ona da 3 saat olmuştu ikisi toplam 10 bile etmedi bilmiyorum canım ya
Bizimkisi de çok zorlanıyordu ve durmuyordu bugün vermedim şuanlık daha iyi gün sonunda yine yorumlarım canımSen de bugünden sonra yorumlar misin canım. Bizimki bugün de ikindi hep ama sab simplexi verince uyudu uyanınca emerken de kakasını yaptı rahatladı. Biogaiayi verdiğimde de ikiniyordu ee o zaman niye vereyim şimdi yapiuor bir şekilde rahatlıyor zaten sonra
O neydi öyle yaP Pembepilates kız mügeyi izle olaya gel
Kiraz çekirdeği denedin mi canım hiç? Ben karnına koyuyorum biraz ovuyorum o karnındayken rahatlıyor bayaYa bu gaz 3. Ayda geçecek mi? Çocuğun tüm huzurunu alıp götürüyor resmen. Gazı çıkınca kakasını yapınca huzur geliyor resmen yüzünden belli oluyor. Gazı kakası yuzunden emmesi ayrı dert uyuması ayrı dert![]()
Gece 12 de başlıyoruz meme +60 cc, 2.5 saat sonra sadece meme sonraki beslenmelerde meme+30ccEmzirdikten sonra baya zaman geçince sağdım aslında ama bilmiyorum
Günün hangi vaktinde nasıl bi düzenle kaç dk sağım yapıyosun canım. Ben günde 6 kez mama veriyorum 30 cc ona rağmen 4-5 çişli bezimiz var 10-12 imkansız bizim için
Emzireli 1 saat olmuştu ama diğer göğsümü ondan da önce emzirmiştim ona da 3 saat olmuştu ikisi toplam 10 bile etmedi bilmiyorum canım ya
Bana da 2 gündür daha iyi geliyor bilemedimBizimkisi de çok zorlanıyordu ve durmuyordu bugün vermedim şuanlık daha iyi gün sonunda yine yorumlarım canım
Kiraz çekirdeginin ısısını nasıl ayarliyorsun canım. Çok sıcak olacak diye korkuyorum çok ılık yapıyorum bu sefer de hemen soğuyorKiraz çekirdeği denedin mi canım hiç? Ben karnına koyuyorum biraz ovuyorum o karnındayken rahatlıyor baya
Evet canım ilk ay hep 30 çıkardı ikisinden. Zamanla arttı işte. 30 cc az değil mi mama olarak? Benim kız emzirme üstüne 90 içiyor bazen. Doktor 30 mu ver dedi?ikisi toplam mı 30 çıkardı ? Emzirmeye devam ediyorum da ağzını ıslatıyo heralde sadece bi de gaz çıkarmasına yarıyo o kadar. Günde 6 kez 30 ml mama veriyorum 180 ml yetiyo mudur sence mamayı artırmalı mıyım acaba
Çok geçmiş olsun canım hastalığı bilmiyorum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınızBugün kızımın ameliyat sonrası ikinci kontrolü vardı kalpten götürmesek te olurdu ama hem bi son durumu merak etmiştim hemde oğlumu da muayene ettireyim dedim. Kızlar biz başa döndük oğlumda da ASD çıktı. Şuan 5 mm kapanma ihtimali var eğer kapanmazsa anjiyo şansı da var. Yine buna şükür ama hakikaten çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı sinirlerim bozuldu
Eşim yan döndürüyor sırtını yıkamak için yüz üstü koymadık sanki duramaz kayar gibi ama yan koyunca iş görüyorPeki sırtı için nasıl yikiyorsun koyunca duruyor mu üzerinde
Ben hep 1de 2 de çalıştırıyorum canım 5i denemedim henüz deneyince yazayım sana
Benimki de emerken kendisi gaz çıkarıyor bazen ama süt gelmedi ağzından hiç o an ağzı doludur ondandır, seninki biriktirip yutuyor bence, her çekişte yutkunma sesi duyuyor musun?Kızlar dün emdikten sonra ağzından kendi gaz çıkarttı memedeyken az bir şey süt geldi normal karşıladım ama az önce emerken yine kendi kendine ağzından gaz çıkarttı ve epeyi süt geldi bu sefer ağız dolusu gibi normal bir durum mu bu