2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hemen hemen aynı şeyleri deniyomuşuz. Çaresizlikten napcağımızı şaşırıyoruz ya. Damlalar şifa olur inşallah yavru kuşlara

Islanıyorum alt tarafımı çıkarıp giriyorum sonra alelacele iç çamaşırımla bebeğin üstünü giydirip eşime paslıyorum sonra ben üstüme kuru bi şeyler giyiyorum ya da duşa giriyorum tek başıma yapmadım zor olur bence şu an

Putur var kivami civik degil bizim ama yinede bende birakicam sanirim sut urunlerini. On sut son sut olayini hic anlamiyorum ben ya istedikce emiyo kendi isteyince birakiyo. Kalsiyum destegi icin bisey yapacak misiniz peki? Sut urunlerini kesince kalsiyum acisindan bi sorun olur mu ki

Eşim varken küvette yıkıyoruz onda problem yok ama agirlastikca döndürmek de zor olacak gibi ben kendim yapabilmek istiyorum acaba bu aparatla yapabilir miyim ki dedim

Canım o biogai bizde kullanıyoruz ve internette hep kötü yorumlar okudum bugün bende vermicem
Sen de bugünden sonra yorumlar misin canım. Bizimki bugün de ikindi hep ama sab simplexi verince uyudu uyanınca emerken de kakasını yaptı rahatladı. Biogaiayi verdiğimde de ikiniyordu ee o zaman niye vereyim şimdi yapiuor bir şekilde rahatlıyor zaten sonra

Ben de fileden çok korkuyorum o yüzden hep kucağımda yıkıyorum zor oluyor alırsan memnun kalırsan paylaşır mısın canım

Kızlar bebeğinizin burnunda kuru sümük varken de serum uyguluyor musunuz yoksa aspiratörle mi çekiyorsunuz

İnşallah bizimkine benziyorsa yemek yaptirmaz
Ya anakucaginda uyuyor aslında da sallayacak adam lazım şansım varsa kontrol ederken uyanıyor gibi yakalarsam sallayıp pış pışlıyorum tekrar dalıyor ama sık uyandığı için hiç bir işi adam akıllı yapamıyorum sürekli yanına gelio kontrol ediyorum kipirdanmaya başlarsa hemen sallayıp pıs pıs geç kaldiysam zaten gözler faltaşı gibi açık

Kızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Benimki de böyle yaptı damlasini vermedigim aklıma geldi verdim uyudu direkt gulumsebebek in bebisi de dün öyle yaptı sanırım. Kucağına alıp emziriyormus gibi tutup emzik vermeyi denedin mi? Benimki öyle uyuyor, yerine koyunca her ne kadar uyansa da

Aaa o son şeyi denemedim öyle yapiyim gerçekten 3.gun oldu çok bunaldım sürekli memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…