Benimkide aynı anda meme istiyor sonra memeyi ittiriyor ve ağlıyor gazınıda çıkarıyorum ne istediğini bulmaya çalışıyorum işte hem mama hemanne sütü veriyorum çok zor ama yeterki iyi olsun diye elimden geleni yapıyorum
Kızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Ben küveti de fileyi de kullanamadım bana dizimde yıkamayı öğrettiler bi tabureye oturup dizime havlu koyuyorum havluyu da ıslatıp bebişi üstüne yatırıyorum öyle yıkıyoruz pratik oluyo zaten bebekler yüzlerine su dökülmesinden hoşlanmıyomuş allah korusun genzine falan da kaçabilir zaten o yüzden dizime yüzüstü yatırıp kafasına döküyorum elime gelen suyla da yüzünden şöyle bi geçiyorum fileye yatırsam kafasına dökemicem direkt yüzüne gelicek
Ben pazar gününden beri her gün kimyon veriyorum hala aynı bizde işe yaramadı galiba napıyosun ağlaması durmadığında benim elimden hiçbi şey gelmiyo yavrumun hali kalmıyo ağlamaktan artık
Ayy belki etki eder diyordum.
Hic sakinlesmezse Meme veriyorum icini çeke çeke emiyor. Emzirme danışmanı da naparsan yap gazdan dolayı sakinlesmiyorsa emzir o rahatlatır demisti. Arada bebeğin kafasını ve ayaklarını göğsümde sabitleyip squat yapıyorum o da sakinlestiriyor kısa süreliğine. İzin verirse karnına masaj yapıyorum ve karnı göğsüme gelecek şekilde omzumda gezdiriyorum o şekilde uyuyor çoğunlukla. Çok yorucu ama o kadar çok acı çekiyor ki tek rahatlasın istiyorum.
Nurse Harvey alicak bugün eşim onu deneyeceğim akşam.
Kızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Hadi ya bugün kriz geçiriyo resmen gazdan. Canı acıyo çok belli. Memede gaz çıkartabiliyo bi tek, içini çeke çeke emdi iki üç tane çıkardı gazını öyle rahatladı gibi şimdi. Ama bazen meme de yetmiyo çıkarmasına. Bu kriz anlarında napıcağımı şaşırıyorum o kadar ağlıyo ki. Seninki de ağlıyo mu
Evet ikiniyor kipkirmizi oluyor sonra çok ağlıyor ben de senin gibi ancak memede sakinlestirebiliyorum ve biraz gaz çıkartabiliyor. Acıdan sürekli memeyi al bırak yaptığı için de yine gaz yutuyor kakasını da genelde emerken yapıyor
Ben küveti de fileyi de kullanamadım bana dizimde yıkamayı öğrettiler bi tabureye oturup dizime havlu koyuyorum havluyu da ıslatıp bebişi üstüne yatırıyorum öyle yıkıyoruz pratik oluyo zaten bebekler yüzlerine su dökülmesinden hoşlanmıyomuş allah korusun genzine falan da kaçabilir zaten o yüzden dizime yüzüstü yatırıp kafasına döküyorum elime gelen suyla da yüzünden şöyle bi geçiyorum fileye yatırsam kafasına dökemicem direkt yüzüne gelicek
Ben annelerle yıkarken ikisinde de yüzüne su geliyordu. Eşimle yıkarken korktuk. Dediğin gibi yüzüne getirmeden yıkıyoruz o tutuyor ben boynundan aşağı döküyorum saçını da kuafördeki gibi sadece kafasına gelecek şekilde yıkıyorum ama bunu alırsam dedim belki ters çeviremem de en azından gövdeyi yıkarım gaz sancısı gecer.sen de çok islanmiyor musun o zaman
Aay evet yenidoğan zıbın aldım mesela o zaman çok küçüktü çok işime yaramisti bir kaç haftada büyüdü bebe ama o bir kaç hafta elim ayagimdi o zibinlar hep giydi. Tanıdığımız bir sürü patikli eşofman verdi hiç giyemedi desem yeri
Biogaiayi dün akşam vermedim gerçekten de sancı vs olmadı. Şimdi yine ikiniyordu uyumuyordu sab simplexi verdim hemen uykuya daldı anlamadım anında etki etmez diye düşünüyorum