- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Çorbada varKızartma tek başına doyurur mu kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorbada varKızartma tek başına doyurur mu kız![]()
Bol bol yorum oku bi bakalım ben öyle karar veriyorumEşim varken küvette yıkıyoruz onda problem yok ama agirlastikca döndürmek de zor olacak gibiben kendim yapabilmek istiyorum acaba bu aparatla yapabilir miyim ki dedim
![]()
Aynen. TükendimKızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Benim elimden o da gelmiyoÇorbada varelimden bu kadar geliyo
Valla bak yemek yemeyi özledim rahatça birde zor yemekler ağız tadıyla.. çok özledim cookkBenim elimden o da gelmiyo![]()
Uyudu muAaa o son şeyi denemedim öyle yapiyim gerçekten 3.gun oldu çok bunaldım sürekli memede
Yorumlar guzel açıkçası millet boşuna küvet almışım demişBol bol yorum oku bi bakalım ben öyle karar veriyorum
Aynen. Tükendim
Ayni durumdayim gece gunduz fark etmeden surekli emmek istiyor fazla emdigi icin kusuyor bi sefer. Devamli emmekten gaz sancisi da cok oluyo kisir dongu icindeyim resmen.Kızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Ayy cidden ya. Yapmayı da özledim ne güzel tarifler denerdm hamilelikte halsizlikten yapamamaya başladım şimdi de bebektenValla bak yemek yemeyi özledim rahatça birde zor yemekler ağız tadıyla.. çok özledim cookk![]()
Alabilecegim sekildeyse cımbızla alıyorum sumugu hırıltı gibi tıkanıklık varsa serum uyguluyorumKızlar bebeğinizin burnunda kuru sümük varken de serum uyguluyor musunuz yoksa aspiratörle mi çekiyorsunuz
emzirip uyuttuysanız ondan da az çıkmış olabilir emdiği için 2-3 saat beklemek lazım sanırım dolması için daha sağlıklı sonuç verir.Kızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm
Aynıyız tek meme açık geziyorum inat ettim mama vermedim doymuyor galiba benim sütüm az ama 10-12 bez değişiyorum. Senin nasıl sütünKızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Öyle deme benim de azdı sağdıkça artıyor. Ben mama da veriyorum doymuyor diyeKızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm
Hem sabah erken saat değil hem de emzirdin mi canım? Sagimi sabah erken saatte yap çok daha fazla çıktığını göreceksinKızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm
10-12 bez değiştiriyorsan doyuyordur sankiAynıyız tek meme açık geziyorum inat ettim mama vermedim doymuyor galiba benim sütüm az ama 10-12 bez değişiyorum. Senin nasıl sütün
Benimki doyuyo ama inat ediyo memeyi istiyo sıcaklardan mıdır nedirAynıyız tek meme açık geziyorum inat ettim mama vermedim doymuyor galiba benim sütüm az ama 10-12 bez değişiyorum. Senin nasıl sütün
Bende keşke iclikofte yapan biri olsa yesem diyorumAyy cidden ya. Yapmayı da özledim ne güzel tarifler denerdm hamilelikte halsizlikten yapamamaya başladım şimdi de bebekten![]()
Off evet derdi ne ki böyle çok bunaldimAyni durumdayim gece gunduz fark etmeden surekli emmek istiyor fazla emdigi icin kusuyor bi sefer. Devamli emmekten gaz sancisi da cok oluyo kisir dongu icindeyim resmen.
Yok kanmadi bi 2 3 dk durdu baktı süt gelmiyo ağladıUyudu mu