• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Eşim varken küvette yıkıyoruz onda problem yok ama agirlastikca döndürmek de zor olacak gibi 😅 ben kendim yapabilmek istiyorum acaba bu aparatla yapabilir miyim ki dedim😅
Bol bol yorum oku bi bakalım ben öyle karar veriyorum😂
Kızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Aynen. Tükendim

Kızlar bebeğim abartmıyorum yarim saate bir meme istiyor çıldırmak üzereyim emzik istemiyor her yolu deniyorum meme istiyor sadece
Ayni durumdayim gece gunduz fark etmeden surekli emmek istiyor fazla emdigi icin kusuyor bi sefer. Devamli emmekten gaz sancisi da cok oluyo kisir dongu icindeyim resmen.

süt incisi şeklinde meme ucunda yara yaşayan var mı ? Sanırım süt kanalının tıkanıklığından oluyormuş. Ne yapmak gerekir biliyor musunuz acayip acılı bişey ? Yara sanmıştım ama yara değilmiş süt incisi denilen bir şey yaşıyorum Şuan.

Kızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm

Kızlar ben bugün sağım yapmaya başladım bebek uyurken iki göğüsten toplasan 10 ml bile çıkmadı benim hiç sütüm yokmuş ki bu çocuk boşuna mamaya saldırmıyo. Sürekli tişörtüm ıslanıyodu hep akıyodu meğer sadece o akanmış süt devamı yokmuş. Burda konuştuğumuz süt yapıcı her şeyi ama her şeyi yapıyorum. Artmayacak galiba çok üzüldüm
emzirip uyuttuysanız ondan da az çıkmış olabilir emdiği için 2-3 saat beklemek lazım sanırım dolması için daha sağlıklı sonuç verir.

Öyle deme benim de azdı sağdıkça artıyor. Ben mama da veriyorum doymuyor diye

Hem sabah erken saat değil hem de emzirdin mi canım? Sagimi sabah erken saatte yap çok daha fazla çıktığını göreceksin 🌸

Aynıyız tek meme açık geziyorum inat ettim mama vermedim doymuyor galiba benim sütüm az ama 10-12 bez değişiyorum. Senin nasıl sütün
10-12 bez değiştiriyorsan doyuyordur sanki 🤔 içme sesini duyuyo musun lıkır lıkır. Bence bebisler sıcaktan yapıyor. Benimki de tam uyumuyor maks 1 saat uyuyor gunduzleri sonra ağlıyor emzirince sakinlesiyor

Back
X