Kizlar bebeginin kakasinda hafif mukus olan var mi ya? Bu ara hafif mukus var kakada yapis yapis gibi sut alerjisi ya da enfeksiyon demisler hep. Kontrolde cuma gunu stres oldum
Evet canım bizde var.Kakasi aynı zamanda çok sulu ve pütür yok denecek kadar az.Sut alerjisi olabilir diye ben tüm hayvansal gıdaları biraktim.Birde eğer önsut u yanibsulu sutu fazla alıp memeyi bırakıyor yağlı sutu almıyorsa oda mukus yapıyor.sadece laktizdan zengin sutu alıyor maalesef. Bizde bu durumda var.Dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım umarim ise yarar
Ya bu gaz 3. Ayda geçecek mi? Çocuğun tüm huzurunu alıp götürüyor resmen. Gazı çıkınca kakasını yapınca huzur geliyor resmen yüzünden belli oluyor. Gazı kakası yuzunden emmesi ayrı dert uyuması ayrı dert
Geceden beri acayip bi gaz sancısıyla savaştayız 5 dk uyuyo 5 dk ağlıyo ıkınıyo bacaklarını çekiyo emziriyorum alttan gazını da çıkarıyo o sırada ama sonra yine aynı
Merhaba benimde kızımın akşam 9/10 arası gaz atakları oluyor bizde çok araştırdık clinikid marka bir gaz giderici yağ var trendyolda satılıyor onunla göbek deliği çevresine bol miktarda sürüp güzel masaj yapıyoruz ve ayak altlarına sürüyoruz çok rahatlatıyor bide bacaklarını karnına doğru itip gaz çıkarması için yardımcı oluyoruz çok rahatlıyor bu şekilde
Bende bi kaç kere kapatmışım hiç duymamışım yorgunluktan benimde bazen geçiyo 3 saati valla doktor artık büyüdü kolay kolay kan şekeri düşmez ama genede 3 saati geçirmemeye çalış dedi bana
Merhaba benimde kızımın akşam 9/10 arası gaz atakları oluyor bizde çok araştırdık clinikid marka bir gaz giderici yağ var trendyolda satılıyor onunla göbek deliği çevresine bol miktarda sürüp güzel masaj yapıyoruz ve ayak altlarına sürüyoruz çok rahatlatıyor bide bacaklarını karnına doğru itip gaz çıkarması için yardımcı oluyoruz çok rahatlıyor bu şekilde
Ben kullanıyorum canım, bebekte ciddi bir gaz varsa ne damla ne yağ işe yaramıyor gibi ya da daha kötü olacakken belki azaltiyordur. Bizim bebiş çok gazlı her şeyi kullanıyoruz ama yine gazlı
Ben kullanıyorum canım, bebekte ciddi bir gaz varsa ne damla ne yağ işe yaramıyor gibi ya da daha kötü olacakken belki azaltiyordur. Bizim bebiş çok gazlı her şeyi kullanıyoruz ama yine gazlı
Biogaiayi dün akşam vermedim gerçekten de sancı vs olmadı. Şimdi yine ikiniyordu uyumuyordu sab simplexi verdim hemen uykuya daldı anlamadım anında etki etmez diye düşünüyorum
Kızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Çok acıksa uyanır diye düşünüyorum genelde mama verdiğim geceler uzun uyumak istiyo sütten daha tok tutuyo sanırım bende artık önceden tek alarmla uyanırdım ama şimdi 3-4 alarm kuruyorum bi kaç kere uyuyakalınca
Hadi ya bugün kriz geçiriyo resmen gazdan. Canı acıyo çok belli. Memede gaz çıkartabiliyo bi tek, içini çeke çeke emdi iki üç tane çıkardı gazını öyle rahatladı gibi şimdi. Ama bazen meme de yetmiyo çıkarmasına. Bu kriz anlarında napıcağımı şaşırıyorum o kadar ağlıyo ki. Seninki de ağlıyo mu
Geceden beri acayip bi gaz sancısıyla savaştayız 5 dk uyuyo 5 dk ağlıyo ıkınıyo bacaklarını çekiyo emziriyorum alttan gazını da çıkarıyo o sırada ama sonra yine aynı
Bizde böyleyiz, hem alttan hem üstten gaz çıkıyor ama ağrısı bitmiyor. Öyle kötü ağlıyor ki belli çok ağrı yapıyor. Süt alerjisi mi diye düşündüm ama kakada kan ve mukus yok. Çok üzülüyorum o acıyla ağladığında off.
Demin 1cay kaşığı kimyon çayı verdim. Emdi ve uyudu inşallah rahatlatır oğlumu.
Bizde böyleyiz, hem alttan hem üstten gaz çıkıyor ama ağrısı bitmiyor. Öyle kötü ağlıyor ki belli çok ağrı yapıyor. Süt alerjisi mi diye düşündüm ama kakada kan ve mukus yok. Çok üzülüyorum o acıyla ağladığında off.
Demin 1cay kaşığı kimyon çayı verdim. Emdi ve uyudu inşallah rahatlatır oğlumu.
Ben pazar gününden beri her gün kimyon veriyorum hala aynı bizde işe yaramadı galiba napıyosun ağlaması durmadığında benim elimden hiçbi şey gelmiyo yavrumun hali kalmıyo ağlamaktan artık