Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben küveti de fileyi de kullanamadım bana dizimde yıkamayı öğrettiler bi tabureye oturup dizime havlu koyuyorum havluyu da ıslatıp bebişi üstüne yatırıyorum öyle yıkıyoruz pratik oluyo zaten bebekler yüzlerine su dökülmesinden hoşlanmıyomuş allah korusun genzine falan da kaçabilir zaten o yüzden dizime yüzüstü yatırıp kafasına döküyorum elime gelen suyla da yüzünden şöyle bi geçiyorum fileye yatırsam kafasına dökemicem direkt yüzüne gelicekKızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Gelince bakayım bende bi çok geçmeden yaptırayımJohns Hopkıns Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırıcam ben canım.
Ayy belki etki eder diyordumBen pazar gününden beri her gün kimyon veriyorum hala aynı bizde işe yaramadı galibanapıyosun ağlaması durmadığında benim elimden hiçbi şey gelmiyo yavrumun hali kalmıyo ağlamaktan artık
Hahahahaha ne aydınlığı aydın artık bir il ismi sadeceAmiiiiinn40’ınız çıktı mı sizin yolun sonu aydınlık mı
![]()
Oha dur kız bakıyom şu sıpayı sallıyomP Pembepilates kız mügeyi izle olaya gel
Ben direk el yıkanan lavabonun altında bacaklarını yıkıyorum gün içinde popişini yüzünü ıslatıyorum rahatlıyor hiç tek yıkamadım tüm vücutKızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Bugün benimkinde de yeşil minik bişeyler vardı ot filan kullanıyorum ondan mı acabaKızlar??
Bunu 1-2 ay kullanabilirsin en fazla. Baştan alsaydın biraz daha uzun ömürlü olurdu. Neyse kıza kalırKızlar malum havalar çok sıcak. Ben de bebisimi kendim yıkamak istiyorum gün içinde. Küvetteki fileden nefret ediyor, ben de güvenmiyorum açıkçası bir tane kancası kırılsa Allah korusun düşecek. Bundan kullanan var mı? Memnun musunuz? En azından üzerine yatirayim gazlı olduğu zamanlar falan karnına su tutabileyim.
Bezelye bulgur pilavıAkşama ne yemek yapiyosunuz? Beynim durdu yemek aklıma gelmiyo
Sevmiyor musun bezelyeyiBezelye bulgur pilavı![]()
Evet ikiniyor kipkirmizi oluyor sonra çok ağlıyor ben de senin gibi ancak memede sakinlestirebiliyorum ve biraz gaz çıkartabiliyor. Acıdan sürekli memeyi al bırak yaptığı için de yine gaz yutuyorHadi yabugün kriz geçiriyo resmen gazdan. Canı acıyo çok belli. Memede gaz çıkartabiliyo bi tek, içini çeke çeke emdi iki üç tane çıkardı gazını öyle rahatladı gibi şimdi. Ama bazen meme de yetmiyo çıkarmasına. Bu kriz anlarında napıcağımı şaşırıyorum o kadar ağlıyo ki. Seninki de ağlıyo mu
Ben de yeşillikli salata yemiştim acaba mi dedimBugün benimkinde de yeşil minik bişeyler vardı ot filan kullanıyorum ondan mı acaba
Ben annelerle yıkarken ikisinde de yüzüne su geliyordu. Eşimle yıkarken korktuk. Dediğin gibi yüzüne getirmeden yıkıyoruz o tutuyor ben boynundan aşağı döküyorum saçını da kuafördeki gibi sadece kafasına gelecek şekilde yıkıyorum ama bunu alırsam dedim belki ters çeviremem de en azından gövdeyi yıkarım gaz sancısı gecer.sen de çok islanmiyor musun o zamanBen küveti de fileyi de kullanamadım bana dizimde yıkamayı öğrettiler bi tabureye oturup dizime havlu koyuyorum havluyu da ıslatıp bebişi üstüne yatırıyorum öyle yıkıyoruz pratik oluyo zaten bebekler yüzlerine su dökülmesinden hoşlanmıyomuş allah korusun genzine falan da kaçabilir zaten o yüzden dizime yüzüstü yatırıp kafasına döküyorum elime gelen suyla da yüzünden şöyle bi geçiyorum fileye yatırsam kafasına dökemicem direkt yüzüne gelicek
Suyu ayarlayamazsam diye korkuyorum öyle, sudan keyif almaya başladı rahatliyor ben de yatırıp buna üstüne dokeyim ılık ılık rahatlasın dedimBen direk el yıkanan lavabonun altında bacaklarını yıkıyorum gün içinde popişini yüzünü ıslatıyorum rahatlıyor hiç tek yıkamadım tüm vücut
Hahaah ay çok güldümBunu 1-2 ay kullanabilirsin en fazla. Baştan alsaydın biraz daha uzun ömürlü olurdu. Neyse kıza kalır![]()
Tek bu kalsa iyi bütün kışlıkları kimisini 1 kere giydi yalan olduHahaah ay çok güldümya bu 1-2 ayda bile her gün yikasam almam kâr gibi geldi
![]()
Aay evet yenidoğan zıbın aldım mesela o zaman çok küçüktü çok işime yaramisti bir kaç haftada büyüdü bebe ama o bir kaç hafta elim ayagimdi o zibinlar hep giydi. Tanıdığımız bir sürü patikli eşofman verdi hiç giyemedi desem yeriTek bu kalsa iyi bütün kışlıkları kimisini 1 kere giydi yalan oldu
Canım o biogai bizde kullanıyoruz ve internette hep kötü yorumlar okudum bugün bende vermicemBiogaiayi dün akşam vermedim gerçekten de sancı vs olmadı. Şimdi yine ikiniyordu uyumuyordu sab simplexi verdim hemen uykuya daldı anlamadım anında etki etmez diye düşünüyorum