- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Korkumdan çocuk 2 gündür sağlam kusuyor hasta mı ettim diye :/ sizinkilerde aynıysa sıkıntı yok o zamanCanım bızımkınınde kakası oyle kokuyor daha da beter kokuyor olabılır herseyde bısey arama bebıse odaklan lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkumdan çocuk 2 gündür sağlam kusuyor hasta mı ettim diye :/ sizinkilerde aynıysa sıkıntı yok o zamanCanım bızımkınınde kakası oyle kokuyor daha da beter kokuyor olabılır herseyde bısey arama bebıse odaklan lütfen
Malesef ya , burda birde hastanede refakatçi kalmıyor . Tek başına 3 gün idare ediyorsun . Eve gelince de çocuklar hadi hep beraber ağlayalımEmzirme olayından ötürü olayın sonu hep bizde bitiyor uyuyamıyoruz işte o sıkıntı
Duydum da içmedim hiç doktorum söylemedi artık kaybettim zaten umudumu yarın da gelmezse çarşamba sezeryan olacamAdaçayının rahim kaslarını gevşetme etkisi varmış denediniz mi hiç
Aaa hastanede neden refakatçi kalmiyor çok şaşırdımmMalesef ya , burda birde hastanede refakatçi kalmıyor . Tek başına 3 gün idare ediyorsun . Eve gelince de çocuklar hadi hep beraber ağlayalım
Bana da koca kafalı bebeğin dedi acaba sezaryen doğurayım diye mi dedi bilemedimDuydum da içmedim hiç doktorum söylemedi artık kaybettim zaten umudumu yarın da gelmezse çarşamba sezeryan olacam
Canım benimki de kusuyor fışkırmıyorsa kusmuğu sorun yokmuş ama bende endişeleniyorum birde boğazını temızlıyor gıbı ses cıkarıyor bebek konusmasıymıs meğer ayyKorkumdan çocuk 2 gündür sağlam kusuyor hasta mı ettim diye :/ sizinkilerde aynıysa sıkıntı yok o zaman
Almanyada öyle , refakatçi kalmıyor . Sezaryen de bile kalınmıyor . Uyumak istediğinde hemşirelere söylüyorsun gelip alıyorlar . Her gece biraz alıp kilo , ateş , sarılık değerine filan bakıyorlar .Aaa hastanede neden refakatçi kalmiyor çok şaşırdımm
Nasıl istiyorlarsa öyle geliyolar 37 den beri bir hafta alttan kontrol ediyo açıklık çatı falan. Kimi uyarılıyo diyor ama gelmeyince gelmiyo yıllardır düzenli spor yapıyorum hiç 40 a kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim şimdi mecbur sezeryan olacam artık kilo almıyo çünkü sindirim sistemi çalışırsa eğer çok tehlikeli 41 i bekleyelim istersen dedi ama cesaret edemedim bazen anlaşılmıyormuş kaka yaptığı. Yarında kendi gelmezse çarşamba kavuşma günüBana da koca kafalı bebeğin dedi acaba sezaryen doğurayım diye mi dedi bilemedim
Sen canını sıkma lütfen bu süreçte bebişlerimizin bize sağlıklı şekilde ihtiyaçlari var. Ben odamda olmayı daha çok seviyorum. Uyuyacaksam uyuyorum duşa gireceksem giriyorum telefonda takılıyorum kısacası daha rahatım bebeğim de daha rahat gibi geliyor burada kesintisiz uyuyor. Oturma odasını ben de unuttum gibi bir şey. Kp mutfaktaysa ben oturma odasına gidiyorum bu akşam ilk defa 1 saat falan oturdum. Mutfak ve yatak odası arasında geçiyor ömrüm ama ben yatak odasında daha huzurlu hissediyorumMaşallah canım Allah bozmasın evinin büyüklüğünün avantajını yaşıyorsun benim bebek odasında bir dolap bir tekli koltuk var oda küçük başka bir şey yok bir yatak odası birde salon var.. salonda kayinbabam var zaten mememi çıkarıp emziremiyorum bana kalıyor sadece yatak odası orda da bebeği emzir vs derken zaten günüm burda geçiyor gecede mecbur burdayız kisacasi yatak üzerinde küçük bir odada geçiriyorum ve bunalıyorum.. eşime dedim ağladım artık düzenim bozuldu tuvalete gidiyorum orda bile rahat değilim vileda suyunu fosurt diye dökmüş bende bilmeden oturdum kalcam full ıslandı bu sefer buna ağladım.. Her şeye noldu diyo kaynanam çok meraklı eşim yanıma gelsin bi mutfağa gittiğimde yanımıza geliyo hemen bir şeyler anlatıyor sıkıcı sıkıcı.. eşim en sonunda anne biz bi kalalım burda sen bebeğe bak işimizi halledip geliriz dedi gönderdi yanimizdan..
Dünde eşim dışarıya çıkmıştı bir şey için bebekte şansa çok ağladı geldi odama diyo ki sakinlesmediyse bana ver istersen insanın zoruna gidiyor bilmiyorum ben gerçekten iyi kafada değilim belkide..
Bize damla önermişti ama kullanmak istemedim çok zorda kalırsam vereyim dedim o yüzden masaj yağı aldimÇarşamba doktor kontrolümüz var bakalım ne önerecek inşallah biraz düzelir.
Aa çok kötüymüş o ya. Refakatçi elin ayağın oluyor bu süreçteAlmanyada öyle , refakatçi kalmıyor . Sezaryen de bile kalınmıyor . Uyumak istediğinde hemşirelere söylüyorsun gelip alıyorlar . Her gece biraz alıp kilo , ateş , sarılık değerine filan bakıyorlar .
Kola gaz yapar mı bebeğe kızlar
Buraya bir bak canım takipteyim bu doktoru ve annenin yediği içtiği bebeğe gaz yapmaz diyor
Sıfır sancı sıfır sıfır sıfırBu günde doğurmadık
Maşallah adiyla yaşasın Benim bacak diplerime doğru ağrı oluyor böyle olur mu zor yürüyorum mesela bacaklarim açılana kadar ilk defa oldu kasık gibiHira koyduk teyzesi
Bacaklarımın dibi ağrıyor benim zor yürüdüm sabaha dogurcam mi yoksa 37+4Sıfır sancı sıfır sıfır sıfır