2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kayınvaliden de mi gitti? Arkadaşlarınla baya samimiydiniz diye hatırlıyorum lohusa kadına pat diye geliyolarsa sen de pat diye gelirken yemek getirin diyiver işe yarasınlar 😂
Hahahahah vallahi yabancı değiller diye hiç birşry hazırlamadım hatta kahveyi çayı onlara yaptıracağım 🤣🤣🤣

Ahahaha o bana da çok oluyordu 😂 ilaçları saati saatine içen ben şimdi aklıma gelince içiyorum😂 hamileyken bir sorumluluk muhabbeti vardı şimdi de bebisle ilgilencem diye kafa bı milyon kendi vücudum umrumda değil gibi 😂
Aynen öyle benim de, eskiden bir kilo bile olsa bir poşet taşımazdım ilaçlar saati saatine düzenli beslenmeler süreli el yıkamalar… şimdi bebeğe kendime eve yetişeceğim derken kendimi unuttum 😀😀

0 sancı 🫠 eve gidiyoz 😂 41 e kadar yolu var dedi ama heran başlayabilir de dedi 😂 akşamları kasım kasım kasılıyor şimdi pamuk dedim gülüyor😅 böyle böyle başlıcak dedi inşaAllah
Benim de nst de sancı çıkmadı hiç 😥ama bazı akşamlar arada kasılma oluyor gündüz olunca ise tık yok 😂

Begonya2 Begonya2 kuzum bebeğe zemzeme hurma doğrayıp suyundan içirmekten bahsetmiştin ya onun tarifini de verir misin? Ne kadar süre hurmayı suda bekleticez? Kaç kaşık vericez?

2.gunden bildiriyorum 😅Benim kaynana kucağında benim bebeğim, kendisi ayakta zor durur zaten sakinlestiriyordu. her neyse ben yatarken eşim çocuğun üstüne çay dökersin diye çay vermemişti bana oysa çocuk solumdaya emiyor sağ taraftan alacaktim içecektim her neyse kendi annesi kucağında benim bebeğimle baktım sıcak çayı içti ben başladım gözlerim dolmaya odaya çekildim kimse görmesin diye eşim geldi eşime dedim hani çocuğu yakarsa dedim bu arada kaynanam günde 10 tane benim bildiğim ilaç içiyor birde iğne yapıyor kendisine şeker vs tansiyon ne ararsanız var.. eşim ama sen iyi degildin dedi, dedim ki kaynanam çok mu sağlam sanki günde kaç ilaç iciyo birde ayakta yaptığı şeye bak dedim.. sonra düşündü haklısın uyarcam dedi.. sutumde çok azaldı şarıl şarıl akan sütten eser yok bende durumlar boyle
Canım stresten mi oldu acaba bebişini düşün kendine sakinleştirici telkinlerde bulun inşallah şu zamanlar geçer bi an önce 🙏🏼
Gelmiyorlar ya 40 oldım yok şaka gibi yarın bir umut tekrar gidecem kontörle konuşacaz olmadı çarşamba sezeryan olacak dua edin gelsin bu iki gün kendi normal 😢
Yürüyüş yapıyor musun canım yürüyüş yapınca ağrım oluyor benim o nedenle iyi geliyormuş gibi düşünüyorum

Kendi kendime hep diyorum ki yabancılar minnacık çocukla ülke ülke geziyor o yüzden AVM de bir baslangic eskisi kadar konforlu bir şey beklememiz lazım😁 AVM'de asansör nerede bilmezdim şimdi bebek arabaları asansörde görüyorum hep dikkatimi çekmeye başladı böyle böyle yeni hayatımiza adapte olcaz😁
Düzelicez inşallah be 🤣🤣🤣 ama minnacık çocukla hemde bir değil iki çocukla ülke ülke gezdiğimi düşünemiyorum. Avm avm gezdik te ülke ülke gezmesi şurda dursun 😂😂
Gerçekten öyle resmen yeter kadın abartma işte diyor 🤣🤣 ben şunu fark ettim ben uyuyup uykumu aldıysam gecelerimiz daha rahat geçiyor 😅 bence bizim uykusuzlugumuz ruh halimiz direkt bebisleri etkiliyor 😁
Yandık ozaman benim ruh hali öyle dengesiz ki bu çocuğun neden böyle olduğunu anladım 🤣🤣

Aynen canım bugün göğsüm süt dolmadı dunkulerleyim.. bakalım kv bırakıp çıktım dışarı eşimle bisi olursa ara dedim sırf moral süt olsun diye.. 9 aydır sigara içmiyordum 2 tane yaktım arabada keko gibi gezdik eşimle kafa dağıttık.. cok iyi geldi inşallah üretime devam ederim..
valla sigara tuzağına bende düştüm geçen. İyi yapmışsın ama arabada orda burda ne farkeder biraz nefes almışsın en azından dön dolaş evde bitiriyor insanı. Biraz da süt yapıcı şeyler iç şu kompostodan yapıyomusun ? İyi geliyor göğüslerin dolduğunu hissediyosun. Sen iyi olcan ki süt üretebilesin baktın böylesi iyi geldi hergün bi saat yap bunu hem evden kaçmış olursun hem nefes almış olursun

Benim evde 4 çocuk var nasıl uyuyayım 😂 eşim baktığı zamanlar uyuyorum , bazen bayılıyorum sanki 😅 bu ara uykum çok geliyor , ayaklarım yanmazsa tabi 😜
Aay 1 tanesi zor geliyor 4 tane helal olsun valla 😅 uyu uyu çocuklara eşin baksın bu süreçte, tünelin ucu sıkıntı sen daha iyi bilirsin ekşi tecrübelerden😂

Bana su geçirmez bant takmadı canım eczaneden kendin al dedi aldık ama ben takmaya cesaret edemedim. Onunla duşa girip çıkarınca çıkarıp kurutacakmışım o bölgeyi öyle dedi ama ıslak kalırsa falan diye tedirgin oldum. Bana da hastanede taksalar iyiydi
Aaa hastanede o bölgeyi sikiyorlar sprey falan sıkıyorlar sana neden öyle dedi acaba
Korkma çok sıcak duş alma istersen ılık bir duş al o bölgeyi de özellikle havluyla kurula hafif hafif üstüne basarak sonrasında bantini takarsin

Kizlar bende isler sarpasardi.bugun gene krizliydi bebem meme tutmadii..mama yedi..bebem kolik mi, açmi, sutum azmi cok mu, fazla mi besledim eksik mi...yaralar meme reddi falan...hepsi ile kendim basedemedim zihnimde..caresizlik hissi zor.nerden baslayacagimi bilemedim problemleri cozmeye.emzirme danismani tuttum.yarin gelecek..bana sans dileyin...

Ctesi günkü çatı muayenesinden sonra kahverengi kanamam oldu demiştim ya bugün o bitti artık varla yok arası silince geldi sadece ama bu sabah böyle mukuslu yapıda geldi. Bu nişan mıdır yoksa muayeneden ötürü gelen akıntı mıdır 🥹

X