2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Yürüyüşe çıkıyor musun ? Ben çıktığım günler sancım oluyor , sonra tık yok 😂 bugün gidecektim ama balkonda ince temizlik yaptım , yemek yap çocukları yedir derken enerjim bitti 😂 biraz pilates topunda zıpladım 😎
Yok anca yatıyorum 🤣🤣 hava çok yağmurlu. Evde çömel kalk yapıyorum sık sık. Ne yaparsak yapalım vakti gelince gelecek 😂😂

C Chen31 nasıl oldun canım çıktın mı hastaneden bebiş nasıl sütün geldi mi😍
Doktor taburcu olabilirsin dedi ama çıkmadım canım bir gece daha kalıcam. Birinin yardımı olmadan kalkamıyorum yataktan, evde zorlanırım gibi geldi.
Sütüm geldi şükür 🙏🏻 ama kızım memelerimi sömürdü yara oldu kreme ve gümüş kapağa rağmen. Sürekli emmek istiyor ayrıldığı an ağlıyor. Ben de unutmuşum valla bu süreçleri zorlanıyoruz.

Ben bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacak😅 size sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?

Doktor taburcu olabilirsin dedi ama çıkmadım canım bir gece daha kalıcam. Birinin yardımı olmadan kalkamıyorum yataktan, evde zorlanırım gibi geldi.
Sütüm geldi şükür 🙏🏻 ama kızım memelerimi sömürdü yara oldu kreme ve gümüş kapağa rağmen. Sürekli emmek istiyor ayrıldığı an ağlıyor. Ben de unutmuşum valla bu süreçleri zorlanıyoruz.
İyi yapmışsın canım benim. Çok sevindim sütünün gelmesine. Sende bu meme yarası kaçınılmaz sanırım diğerinde de olmuştu bunda da o kadar önlem aldın yine oldu inşallah hemen geçer 🥹

Yok anca yatıyorum 🤣🤣 hava çok yağmurlu. Evde çömel kalk yapıyorum sık sık. Ne yaparsak yapalım vakti gelince gelecek 😂😂
Öyle tabi , vakitleri dolunca bağlasan durmazlar . Sadece günleri geçmeden kendileri güzellikle gelsin 😂 suni sancıyla filan uğraştırmasınlar 🫢

Teşekkür ederim canımm, çıkartılar yapışkanı.
Benim doktorum korseyi önermedi. Rahim bir kendini toparlasın kırkkına kadar istemiyorum dedi. İnşallah benimde kesilir ağrılarım🙏🏼
Hadi ya benım doktorum amelıyattan cıkar cıkmaz korse takabilirsin dedi

kızlar bebeği emziriyorum emzirirken altına yapıyor sonra gazını çıkarıp altını alıyorum bu sefer altına yaptığı için karnı boşalmış oluyor yeniden meme derken kısır döngüye girdim çıldırmamak için zor duruyorum aşırı yoruldum..
Altini temizlemesem uykusu açılmasa zaten 2 saate bir uyanıyor uyandığında temizlesem pişik olur mu acaba siz napiyorsunuz bu durumu yaşıyor musunuz ben 84 adet 1 numara bezi 6 günde bitirdim tekrardan 50 adet aldım bir günde de 15den fazla tükettim bugün off
Evet canım ben de başta aynı döngüye girdim hatta burada sormuştum gaz almadan yatirsam olur mu diye. Bebisler bir süre sonra düzene giriyor. Eğer çiş varsa alma ama kaka varsa al altını. Ben ilk uyandiginda emziriyorum sonra altıni alıyorum alt aldıktan sonra bir daha emziriyorum. Sonra gazını alıyorum. Gazını alırken göğsüme yatırıyorum orada uyuklarken yerine koyuyorum

Kız sen anlattıkça ben burda deliriyorum. Ne demek daha doğası yoksa. Ay kafayı yedirtir bunlar insana. Sen sanki Antalya’ya gezmeye gittin bilmiyorlar sanki. Karnı burnunda günü yaklaşmış kadını ordan oraya sürücez diye uğraşıyorlar ya hakikaten delirmelik
Vallahi öyle nasıl sinir oldum ama bir daha derse cevabını vericem saygı da bir yere kadar ben merkeze uzak diye kendi annemin babamın yanında kalmadım daha abimin bekar evinde kalıyorum eşimin de aklı fikri yok gibi bana surat asıyor

Tövbe tövbe antalyadan konyaya birde ohooooo ölme eşeğim ölme gerçekten.. ayyy ben konyaya biraktiginizi bilmiyordum hiçbir planımız tutmadı mı ille arabanızla mi geldi😔
Geldi valla bir de diyor ki niye tek valiz yapmadınız sanki ben tatile geldim tüm hepimizin eşyalarını tek valize sığdırcam seni rahat ettircem diye biye bu kadar eşya aldın hele demez mi bezi felan tekrar alırsın niye aldın diye aldığım bezi kullanmayıp yenisini alıcam bezin tanesi olmuş 10 tl 5 kuruş yardımları yok akıl veriyor anca valla aklıma geldikçe sinirleniyorum zar zor geldik ama dönüşte umarım bizi beklemez haftaya dönecekmiş eşime diyo sen geri dönecek misin diye sanki beni burda bırakıp geri dönecek onu götürecek konuşmak bile istemiyorum şu aralar

Evet canım ben de başta aynı döngüye girdim hatta burada sormuştum gaz almadan yatirsam olur mu diye. Bebisler bir süre sonra düzene giriyor. Eğer çiş varsa alma ama kaka varsa al altını. Ben ilk uyandiginda emziriyorum sonra altıni alıyorum alt aldıktan sonra bir daha emziriyorum. Sonra gazını alıyorum. Gazını alırken göğsüme yatırıyorum orada uyuklarken yerine koyuyorum
İşte altını aldıktan sonra bir daha emzirme seansinda benimki yine yapıyor emzirme işi bitince 🤣 gazını nasıl alıyorsun peki şu sırta vurma işini ben yapamıyorum sırtına masaj yapıyorum herhangi bir pozisyonda çocuk rahatliyo gazını yapiyo

Canım benimde göğüs uçlarım makine ile sagimla ve sonrasında oğlumun emmesiyle çok kötü yara oldu. İlaç önermek ne kadar doğru bilmiyorum ama doktorum garmastan Pomat önerdi. Emzirdikten sonra sür tekrar emzirecegin zaman Pet şişe suyla temizle emzir dedi. Bn bir de kalkan kullandım. 1 gecede epey iyilestirdi.
Oncesinde Lansinoh, mustela sürdüm dönüşümlü hiç ise yaramadı.

X