2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ben bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacak😅 size sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?
Tecrübeli anneler?

Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı 😔 38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştık 🥺 el kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
Çok geçmiş olsun canım , çok dikkat etmek gerekiyor. Eskisi gibi değil artık , ortalıkta çok fazla mikrop var . Bebekler hemen hasta oluyor . Gelene gelme diyemiyorsun işte , aslında 40 ı çıkana kadar gidilmese çok iyi olur .

Kızlar ya Nil kızın ateşi çıktı 😔 38 derece. Doktor ateş düşürücü verdi bir de kan aldılar 5 tüp valla ağla ağla bir hal oldum, normalde yataktan kendim kalkamıyordum eşim götürdü kan almaya uzun süre gelmediler merak ettim valla bi güç geldi kalktım gittim. Dua edin de ciddi bir şey çıkmasın.
Hastaneye çok ziyaretçi geldi arkadaşlar çoluk çocuk cümbür cemaat, keşke kabul etmeseydik diye eşimle de tartıştık 🥺 el kadar bebe enfeksiyon kapmamıştır inşallah
İnşallah önemli bir şey yoktur kuzum kimse öpmediyse enfeksiyon kapmaz eger dogum sırasında felan kapmadıysa. Yenidoganlarda ateş yükselmesi aç kaldıgı zamanda olur canım sütün yeterince geliyor mu gelmiyorsa mama ver benim görüöcemin bebegininde ateşi çıkmıştı doktor aç kalmış demiş inşallah seninkide öyledir başka bir sorun yoktur

Bennnn bel ağrılarım iyice arttı artık nasıl son haftaya kadar duruyor insanlar ya çok zor cidden yatakta dönerken eşimi tutup dönüyorum oturup ağlayasım geliyor çocuk da yolunu şaşırmış gibi ittirdikçe yukarı ittiriyor kendini
İkimizin Satlari çok yakindiii 😄 Acaba hangimiz önce dogurcak senin neyin olacaktı benim oğlum 👶🏼💙

Çok geçmiş olsun tatlimm ,bizimde cok kalabalik 4 görümcem var nasil olcak hastaneye gelecek hepsi Allahim korusun yavrularimizi

Ben bu gecede gelmezse yarın sabah sezaryene giriyorum artık 40. Haftada artık risk artacak dedi doktor. Gram sancı ve açılma yok çatı muayenesi açılma kontrolüde hiç tetiklemedi. Olmuyosa böylesi daha hayırlısıymış demek ki normal istemiştim ama zorlamanın anlamı yok yoksa bizim oğlan direk askere başlayacak😅 size sorum yarın sezaryana giricem bestlak damla ve malt içecek aldım bugün mü içmeliyim yoksa yarın doğumdan sonra mı içmeliyim?
O icecekler ne içindi canim

Canım çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsin inşallah yavrukusun, dualarım sizinle 🙏🏻

Kızlar demin belimden bacağıma üç defa ard arda sancı girdi yürüyemedim dikelemedim sanki elektrik verdiler bana. Şimdi uzandım biraz daha iyiyim ama arada bacağıma vuruyor agrı neden olabilir
Kızlar hala ara ara bacağıma doğru vuran sancılar ve bel ağrılarım var başına böyle bişey gelen yok mu

Hadi ya benım doktorum amelıyattan cıkar cıkmaz korse takabilirsin dedi
Bende takmak istiyorum da bir videoda rahim sarkması olmasın diye önermiyorum diyordu bir doktor . Ondan korktum . Çok sıkmadan mı yakmak lazım acaba ? Neden doktorlar aynı görüşte değil acaba 😵‍💫

Takma dedi bana kızlar bugün konuştuk, rahim sarkması konusundan dolayı, kırkında sonra toparlayacak vücuduna izin ver Kırk çıkarmak sadece bebeği güllerle yıkamakla olmuyor dedi anneninde kırk güne ihtiyacı var doğumdan sonra dedi😅

Çok geçmiş olsun canım, inşallah Allahın izniyle bişey olmamıştır. Hastaneye gelenler ayrı dert, çocuğunu getirenler ayrı dert bide bebeğin dibine dibine giriyorlarya çıldırmalık. Ben hastaneye odaya biri geldiği zaman gelenler direk anlayacak şekilde bebeği üstünü tülbentle örttüm. Birazda anlasınlar bazı şeylerin doğrusunu ben kötü olayım dedim.
Hayırlısıyla iyi olucak bebişin canımm üzülme🙏🥹🙏🏼

Canımm vallahi doğrusunu bilmiyorum ben doğumdan sonra sütüm gelmeyince direk eşimi eczaneye gönderdim öyle kullandım.

X