- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
Ay bende pazartesi gideceğim suni vericekBenim doktorda hiç verme taraftarı değil suni çünkü açılmam hiç yok verse de açılmayabilir gün verdi direk o yüzden çarşambaya
Darısı bana inşallah ya normaldi dimi seninBenim düşmeden doğuma girdim
Riske de atmaya gerek yok hiç önemli olan sağlığı belki gelir o zamana kadar hayurlısı neyse o olsun39+5. Çarşambaya alındı sezeryan günüm belki bir mucize olurda kendi kendine gelir o güne kadarriske atıp beklemek istemiyorum kilo alsa bekleyelim de bir gram almıyo artık
Belki açılman sancın falan vardır senin bende umut görmedi doktorAy bende pazartesi gideceğim suni vericek
Amin canım sağol kendileri seçiyo gerçekten nasıl geleceklerini daha doğrusu benimki seçmiyo zorla çıkaracaz artıkRiske de atmaya gerek yok hiç önemli olan sağlığı belki gelir o zamana kadar hayurlısı neyse o olsun
Hangi güne verdi doktorunuz sezeryan mıydıO kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince
Sancım yok ama 1 cm açıklık var demiştiBelki açılman sancın falan vardır senin bende umut görmedi doktor
20 mayısta kaç haftalık oluyorsunO kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince
Anladım canım sağlıkla gelsinler artık doktorlara güvenmekten başka çaremiz yokSancım yok ama 1 cm açıklık var demişti
haklısın kendi kıyafetlerimi yıkadım ama kaldırmadım bir yere ,izine çıkıyorum en azından hastane çıkışlarını yıkamaya başlayayım sonrası annemle yaparımHer duşta tiraslamaya çalışsan olur sanırım. Kıyafetlerini kesinlikle hazirlamani öneririm ben hepsini 32-33ten itibaren yıkamaya başlamıştım. Doğumdan bir kaç hafta önce de hep ayarladım giyeceklerini falan
İKi ay kadar sonra eski haline dönüyor diyorlar.vajende genişleme oluyor mu ya da geçiyor eski haline dönüyor mu
Hiç belli olmaz oAz kaldı ansızın gelecekler inşaAllah sabırSen benden önce doğurursun
doğuma son 1 hafta diyen var mı
kimlerle aynı gündeyiz acaba
Ben de varımmm 17 si cuma günüCuma gününe gün verdi doktor
Senin haftan da daha erken neden öyle olmuşsunO kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince
39+1kaçıncı haftadasın ⚘️
Evet canım normaldi.aminn kolay doğumlar olsun inşallahDarısı bana inşallah ya normaldi dimi senin
Doktor kontrol eder de verir canım . İnşallah hızlı olur açılman. Benim ilk hamileliğimde verdiler suni sancı , yaklaşık 5 saatte doğdu kızım ve doğum anı da çok kolaydı . Suni sancıda sadece sancıyı daha fazla hissediyorsun . Rahat olursan herşey daha kolay olur . Korkma hiçAy bende pazartesi gideceğim suni vericek
Evet açılma olmayabilir bence o acıyı çekmeye gerek yok. Hayırlısı böyleymiş canım sağ salim kavuş da bebeğineBenim doktorda hiç verme taraftarı değil suni çünkü açılmam hiç yok verse de açılmayabilir gün verdi direk o yüzden çarşambaya