2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Günaydın dün gece de doğurmadım 🫠😂 Begonya2 Begonya2 ağlayacaktım artık sağdan sola dönemiyorum eşimden destek almadan, alsam bile ağrım çok çok fazla. Saat başı uyanıyorum çok yorucu olmaya başladı 🥹
Az kaldı ansızın gelecekler inşaAllah sabır :KK74: Sen benden önce doğurursun :KK74:

Son düzenleme:
Günaydın dün gece de doğurmadım 🫠😂 Begonya2 Begonya2 ağlayacaktım artık sağdan sola dönemiyorum eşimden destek almadan, alsam bile ağrım çok çok fazla. Saat başı uyanıyorum çok yorucu olmaya başladı 🥹
O kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince 😔

O kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince 😔
Dikiş ağrısı daha kotu sabaha kadar uykusuz kaldım çocukla uğraştım ağladım da elimden bisi gelmiyo emziriyorum altına yapiyo temizliyorum yine emmek istiyor... kisacasi başkaları dediğinde gıcık olurdum ama hamilelik en güzel günlerin tadını çıkar.. rahatca yemek yemeyi bile özledim 8 günde

tarifi bir daha paylaşmanız mümkün mü acaba 😍🤲🏻
Tabii kii 😍🥰

SÜT ARTTIRICI KOMPOSTO TARİFİ

Tarif ;
2 avuç dolusu dut
2 tutam karanfil (isteğe bağlı)
4-5 çubuk tarçın(isteğe bağlı)
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma ( biz 15 tane ) koyduk bol bol.

2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriyoruz. İçecek hazır.
İstersen tane tanede kalabilir öylede güzel oluyor

Tabii kii 😍🥰

Tarif ;
2 avuç dolusu dut
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir

2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriyoruz. İçecek hazır.
çok teşekkür ederim hemen kaydedeyim 😍 henüz 39+2 ama dursun kenarda 😄

Tecrübeli annişler benim gögüsümü sıkınca azıcık su gibi bişey geliyo ama cocuk cekiyo cekiyo yok ne zaman gelir 😞 3. Gün bugun

Tecrübeli annişler benim gögüsümü sıkınca azıcık su gibi bişey geliyo ama cocuk cekiyo cekiyo yok ne zaman gelir 😞 3. Gün bugun
Gelecek inşaAllah canım emdikçe bu tarifi yap inşaAllah yapanlar çok memnun kaldı

Tarif ;
2 avuç dolusu dut
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir

İnşallah canımm çok sağol🤗

Sağlıkla büyüt inşallah canım 🙏🏼 Suni sancıyı neden kabul etmek istemedin cnm kaçıncı haftada geldi bebiş?

Maşallah bi an önce alışırsınız inşallah birbirinize sağlıkla büyüt canım 🙏🏼

Neden 40+1 de alıyorlar peki canım açılma beya sancı beklenemez miydi bilmediğim için soruyorum?
39+3 te geldi canım. Cunku suni sancıyı bosuna alanlar oluyo o acıyı cekmek istemedim.duyduğum hikayelerden dolayı biraz da.

Gelecek inşaAllah canım emdikçe bu tarifi yap inşaAllah yapanlar çok memnun kaldı

Tarif ;
2 avuç dolusu dut
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir

Tamam canım alayım yapayım hemen❤️

Kız ben bu ara deli gibi uyuyorum ya , geçen akşam sancım oldu uyuyamadım . Gündüzleride uykum geliyor . Bu zamana kadar uykum gelmiyordu . Sabah bi uyandım sanki karnımda bebek yok 😂 yorgun doğuma girmek istemiyordum , şimdi doğurabilirm 😂😂

39+3 te geldi canım. Cunku suni sancıyı bosuna alanlar oluyo o acıyı cekmek istemedim.duyduğum hikayelerden dolayı biraz da.
Benim doktorda hiç verme taraftarı değil suni çünkü açılmam hiç yok verse de açılmayabilir gün verdi direk o yüzden çarşambaya 🙁

X