2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
O kadar aynı durumdayım ki ben de sabaha karşı uyuyorum o da zaten wc ye kalk git gel her kalkmamda acı çekiyorum bugün de ağlayarak uyandım dikiş ağrısı olsa belki bu kadar zorlamaz. 20 sine alsın diye yalvarcam gidince 😔
20 mayısta kaç haftalık oluyorsun

Her duşta tiraslamaya çalışsan olur sanırım. Kıyafetlerini kesinlikle hazirlamani öneririm ben hepsini 32-33ten itibaren yıkamaya başlamıştım. Doğumdan bir kaç hafta önce de hep ayarladım giyeceklerini falan
haklısın kendi kıyafetlerimi yıkadım ama kaldırmadım bir yere ,izine çıkıyorum en azından hastane çıkışlarını yıkamaya başlayayım sonrası annemle yaparım

vajende genişleme oluyor mu ya da geçiyor eski haline dönüyor mu 👀🌸
İKi ay kadar sonra eski haline dönüyor diyorlar.
Çok fazla doğum yapilmadiysa çokta genişlemez sanırım ama tabi ilk günki kadarda olmaz zannımca.

Ama ben ilk dogumdan sonra bariz bir genişleme farketmedim. .bakalim bundan sonra ne olur bilmiyorum.

Ay bende pazartesi gideceğim suni vericek 🥲
Doktor kontrol eder de verir canım . İnşallah hızlı olur açılman. Benim ilk hamileliğimde verdiler suni sancı , yaklaşık 5 saatte doğdu kızım ve doğum anı da çok kolaydı . Suni sancıda sadece sancıyı daha fazla hissediyorsun . Rahat olursan herşey daha kolay olur . Korkma hiç 🥰

Benim doktorda hiç verme taraftarı değil suni çünkü açılmam hiç yok verse de açılmayabilir gün verdi direk o yüzden çarşambaya 🙁
Evet açılma olmayabilir bence o acıyı çekmeye gerek yok. Hayırlısı böyleymiş canım sağ salim kavuş da bebeğine

Ay şu kompostom bitti tekrar yapıyorum içince göğüslerimin süt dolduğunu hissediyorum şu malt içecekleri bile geride bırakıyor. Birde kızlar ben malt içecek stokladım baya ve bestlak damla kullanıyodum. Ama çocuk doktoru hamilelikte çok fazla mide yanmam olduğu için onları kullanma dedi. Şişe şişe gaviscon bitirmiştim ben. Çocuğu mahveder maya huzursuz olur sürekli hamileyken mide yanması olanlar onları tüketmemeli dedi. Bilmiyodum ben bi araştırın isterseniz haberiniz olsun sizinde. Zaten bu kompostodan sonra onlara pek te ihtiyaç kalmıyor. Begonya2 Begonya2 Allah razı olsun canım🥰 bu arada şimdi yaparken aklıma takıldı neden hurmayı tek sayı koyuyomuşuz 😂

X