- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 26
Son 16doğuma son 1 hafta diyen var mı
kimlerle aynı gündeyiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 16doğuma son 1 hafta diyen var mı
kimlerle aynı gündeyiz acaba
Banyoda masaj yap canım iyi geliyormuş ve bol su içmek çok etkiliyorKızlar benim sütüm 3. Günü akşam çok güzel geldi agrısından duramadım emse bile boşalmadı yani o kadar çoktu ama şimdi yumuşacık 5 saat emzirmesem bile ne sızlıyor nede şişiyor neden böyle oldu anlamadım digerlerinde hiç olmamıştı o çok agrıdıgı gece uyuyamadım agrıdan sagamadımda acaba damarlarda tıkanıklık felan mı oldu çok canım sıkılıyor sürekli mama vermekten
Yaaaa dimiii zaman çok hızlı geçmesiinBende hiç
Geçsin istemiyorum mis gibi kokuyorlar cennet kokusu. Birdaha mı dogursak napsak o kokuyu özler insan
Şimdi bi sağsana canım süt var mı kontrol et ya da elinle sıkınca gelmiyor mu hiççKızlar benim sütüm 3. Günü akşam çok güzel geldi agrısından duramadım emse bile boşalmadı yani o kadar çoktu ama şimdi yumuşacık 5 saat emzirmesem bile ne sızlıyor nede şişiyor neden böyle oldu anlamadım digerlerinde hiç olmamıştı o çok agrıdıgı gece uyuyamadım agrıdan sagamadımda acaba damarlarda tıkanıklık felan mı oldu çok canım sıkılıyor sürekli mama vermekten
İnşallah canım benimkide böyle kısa sürerDoktor kontrol eder de verir canım . İnşallah hızlı olur açılman. Benim ilk hamileliğimde verdiler suni sancı , yaklaşık 5 saatte doğdu kızım ve doğum anı da çok kolaydı . Suni sancıda sadece sancıyı daha fazla hissediyorsun . Rahat olursan herşey daha kolay olur . Korkma hiç
Hahaha vücudun enerji depoluyor demek son günlerinde çok iyiKız ben bu ara deli gibi uyuyorum ya , geçen akşam sancım oldu uyuyamadım . Gündüzleride uykum geliyor . Bu zamana kadar uykum gelmiyordu . Sabah bi uyandım sanki karnımda bebek yok yorgun doğuma girmek istemiyordum , şimdi doğurabilirm
Olabilir canım iri bebişseBen de bilmiyorum önden gittiği için mi bu kadar zorluyor kilosu fazlaydı. Doktora sorcam bu hafta iyice farketti çünkü
Hadi bakalım önce kim doğurcak normal doğum bekliyosun dimi?aramızda 1 gün var ben de 39+2
evet inşallah ama hiç belirti yok gibi ya da var ama ben anlamıyorumHadi bakalım önce kim doğurcak normal doğum bekliyosun dimi?
Benim olan sancimida kesmişti Allah öyle bir şey yaşatmasın her şey doğalindan ilerlesin inşallah bebeğin baş çevresini hissetmek nasıl bi duygu annelik duygusu biraz geliyo dimicesursavasci şu an senin yaşadığını yaşıyorum. Çatı muayenesi yaptı doktor sonra bebeği uyarıcam biraz dedi daha da itti elini.. şu an karnım belim kasıklarım vajinam her yerim ağrıyo çok kötüyüm sende doğumu başlatmamıştı inşallah bende başlatır 1-2 güne doğum sancın başlayabilir tetiklemiş olabiliriz inşallah doğurursun dedi doktor.
Evet, 2. normal doğumumdu. Ve sadece 45 dk sancı sonrası miniğim kollarımdaydıGözün aydın canım normal mi oldu
Kız ben hissetmedim doktorun dokunduğu şeyi sen nasıl hissettin çok canım acıdı benim belki ondan fark edemedimBenim olan sancimida kesmişti Allah öyle bir şey yaşatmasın her şey doğalindan ilerlesin inşallah bebeğin baş çevresini hissetmek nasıl bi duygu annelik duygusu biraz geliyo dimi
Bu gün yarın en geç 2 güne gelecek senin öyle hissediyorumKız ben hissetmedim doktorun dokunduğu şeyi sen nasıl hissettin çok canım acıdı benim belki ondan fark edemedim
MaşaAllah canım darısı doğurmayanlaraEvet, 2. normal doğumumdu. Ve sadece 45 dk sancı sonrası miniğim kollarımdaydı
Ağzından bal damlıyor bal beni çok etkiledi bu muayene yoğun kahverengi kanamam var karnımda regl ağrısı var aşağı tarafın ağrısından yürüyemiyorum bile inşallah bi işe yarar boşa çekmemiş olurum..Bu gün yarın en geç 2 güne gelecek senin öyle hissediyorum
Bilmiyorum kiKız ben hissetmedim doktorun dokunduğu şeyi sen nasıl hissettin çok canım acıdı benim belki ondan fark edemedim
Eşinde arada kaldı sanırım inşallah çok kalmazlar insan gerçekten birileri olunca bebeğe adapte olamıyor emzir ver gaz çıkarsınlar durumu sürekli böyle bi kargaşa.Kızlar normalde evde göğsüm açık geziyorum nerdeyse sutyen giymiyorum çünkü göğüs pedi vs doluyo anlamıyorum sürekli ıslanıyor derken en iyisi kıyafet degistiririm modundayim ve öyle yapıyorum..Altımda da lohusa pijamalari ic gösterenler varya çok aşırı saçma onlardan giyiyorum altımda ped eşim ve annem olunca dert etmiyordum..
Bugün kapalı giyiniyim dedim emzirme sutyeni altıma iç göstermeyen bir pijama altı daraldım fenalık basıyor çok rahatsızım..
Yarın kv kocasıyla geliyo eşime kızıp duruyorum ne varda yalnız gelmiyorsa diye ağlayıp duruyorum.. eşimde bir şey demiyor bak 1 hafta anca dayanırım dedim.. kac gün kalacaklar bi fikrim yok..
Aileler yüzünden bebegede alışamıyorum çok sinirlerim bozuk..
İçimi dökmek istedim