- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 6 ay sonra da kullandım hiç bişey olmuyor sütlere bakma sen 3 ay dediğine bozulmuyor çokta güzel içiyor bebekler. Bende sağıp koyuyorum elbet aralarda kullanılır ya ama 3 ayda bitircem diye kasmıyorumKızlar ben sütü sagıp buzluğa koyuyorum 3 ay saklama süresi var.. şimdi ben bu sütleri sagmazsam rahatlayamiyorum ama ne yapabilirim bu sutlerle.. 3 ay içinde yine çocuğa yetecek kadar süt gelirse ek gıdada yok hani yogurt yapsam ne yapsam bilemedim ya @golden-snitch @melegim can gulumsebebek
Kızlar sezeryan sonrası ilk muayene de doktor yapışkanı çıkarırken acıyor mu sonra yeniden takıcak mı bideKızlar bugün 3.günüm sezeryan sonrası o kesik ağrısı ne kadar sürdü sizlerde.
Benim bugün inanılmaz fena ağrım var. İlk 2 gün bile böyle değildi. Yarın doktora gidicem o yapışkanı çıkarıcak mı ne yapıyorlar birde ilk muayenede
2-2bucuk saatte bir filan göğüslerim doluyor zaten yada bebiş ağlıyor uyanıyor acıkıyor filan. Ama bazen de bi saat dolmadan istiyor emziriyorum. Yani ne zaman talep ederse ozaman emziriyorum anca 2 saati geçip uyuyo olursa rüya beslenmesi yaptırıyorum uyurken emziriyorum. Hiç saat kurmadımPeki kaç saatte bir emziriyorsun canım gulumsebebek
Rahatladım gerçekten çok teşekkür ediyorum. Hakan hocaya bayılıyorum psikolog gibi yanında gidince ses tonu bile güven ve sakinlik veriyor gerçektenEvet canım çok rahattım ben. Gerçekten bayılıyorum doktoruma çok iyi konuşması da çok şeker eller kollar filan benim sezaryen sonrası tek sıkıntım su geçirmez banttan yana oldu doktorluk bi durum değil onuda kendisi yeniledi filan sonra da sök at dedi. Başka da sıkıntı yaşamadım şükür
Yok içmedim bunda bi arkdaş önerdi internette de baktım içim dedim bakalım artık her gün 2 bardak içerimBurda bulamadım canım ben , illaki vardır ama . Sen diğerlerinde de içmiş miydin ?
Ohhh afiyet şifa bolll bolll süt olsun
Canim sütlerin üzerine sagdigin tarihi ve saati yaziyormusun.Cc değil ml çıkıyor nazar değmesin yazmiyim
Cc ml aynı cinsmis pardon da ne yapcam bilmiyorum bu sutu
Ohhh afiyet şifa bolll bolll süt olsun
böyle böyle sezeryana alacak beni çok korkuyorum doktor bugün diyor senle gelen herkes doğurduBu günde doğurmadık
bu anasayfada olan hemde süt arttırmk için olan tarifmi chenBegonya2 canım Allah razı olsun tarifin çok işe yaradı gazımı rahatça çıkarabildim sayende doğurmayan kızlar özellikle sezaryen olacaklar mutlaka yapın hastaneye götürün hoşafı
Evet evet aynıyız 36+3 benimkide kesinlikle nefes bile almak çok zor artık göbeğim ağır geliyorBiz seninle aynı mıydık sanki 36+4 oldum ben sen kaçtasın? Benim de bu ara çok fena geliyor geceleri sağa sola dönerken acı çektikçe özellikle
Ne güzel yapmışsın süt anne olmak çok güzeldir heralde . Ben sadece emzirmek ile süt anne olunuyor sanıyordum , sayende bir bilgi daha öğrendimCanim sütlerin üzerine sagdigin tarihi ve saati yaziyormusun.
Saat bile yazılmalıymış. Mesele gece sütü gece verilmeli gündüz sagdigin gündüzleri verilmeliymiş.
Benimde ilk bebegimde baya buzluğu doldurmuştum sagmadan rahatlayamıyordum
Bir aylıktan sonra bebek daha iyi cekmeye basliyor ve daha cok içiyor artik hepsini bitirebiliyordu. Öyle çok Sağmamada gerek kalmamistı.
Önceden sağdıklarimı da dışarı filan çiktigimizda yanima aliyordum.
Sürekli emziremedigim için meme isteyince o sütü veriyordum.
Yogurt filanda yapiliyor ama şuan ek gidaya baslamadığı için bunu yapamayabilirsin.
Birde en son benim dolaptaki sütleri bir tanıdığın bebeğine vermistim.
Anne yogunbakıma alınmış bebek hiç anne sütü almamış.
Bende dayanamadım.
Ona süt anne olmustum.
Hastanede kuvezde benim donuk sütleri vermişlerdi.
Bu tarz birşey cikarsada değerlendirebilirsin....
ama süt annelik biraz önemli bir konu sütünun hangi bebegin ictigini filan iyi bilmen gerekiyor.
Dinen onun süt annesi sayılacağın için senin evladinda onun kardeşi sayiliyor yani aralarinda evlilik yasağı oluyor
Şimdilerde süt bankalari filan var. Bu çok yanlış bir uygulama.
ALLAH korusun bu durum Nesli bozar.
Sütünü kime verdiğini bilmen gerekiyor.
Bakalım nasıl olacak birgün daha bitti .Yok içmedim bunda bi arkdaş önerdi internette de baktım içim dedim bakalım artık her gün 2 bardak içerim
Evet canım obu anasayfada olan hemde süt arttırmk için olan tarifmi chen
Ayy iyiki paylaşmışım yaa nasıl mutlu oluyorum siz yazdıkça çok sevindim canımBegonya2 canım Allah razı olsun tarifin çok işe yaradı gazımı rahatça çıkarabildim sayende doğurmayan kızlar özellikle sezaryen olacaklar mutlaka yapın hastaneye götürün hoşafı