2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Bende var canim.ilk bikac gun ufak bi zorladi ama bence sezaryan gibi agir degildir.otururken bide wc de biraz zorladi.2. hafta bittiginde gayet rahattim artik.suan hic yok gibi..
Yırtık mı oldu yoksa kesi mi atıldı peki canım? Çok sevindim aşırı bi şikayetin olmamasına

Gözün aydın🙏sağlıkla büyüsün bebiş.
Normal doğurmuş biri olarak sezeryan için yorumun ne olur merak içindeyim😊
Herkesi alıntılayamadım kızlar çok sağolun 🙏🏻🌸 benim normal doğumumdan çok daha kolaydı sezaryen öyle söyleyebilirim 😍 ilk yürüyüşümü de yaptım korktuğum gibi olmadı çok şükür 🧿

Herkesi alıntılayamadım kızlar çok sağolun 🙏🏻🌸 benim normal doğumumdan çok daha kolaydı sezaryen öyle söyleyebilirim 😍 ilk yürüyüşümü de yaptım korktuğum gibi olmadı çok şükür 🧿
İlki normal doğum olup zorlananlardan ve kötü geçenlerden bu şekilde çok yorum duydum. Böyle olsa 5 çocuk da doğururum diyorlar hatta 😂
Geçmiş olsun sizin adınıza sevindim darısı bize inşallah 🙏🏻

Bende var canim.ilk bikac gun ufak bi zorladi ama bence sezaryan gibi agir degildir.otururken bide wc de biraz zorladi.2. hafta bittiginde gayet rahattim artik.suan hic yok gibi..
Bi akrabam her wc sonrası pansuman yapıyordum dedi öyle bi şey oluyor mu yapıyor musun canım?

Evet aşırı stresliyim bu da yansıyor olabilir canım haklısın her beslenme saatinde geriliyorum acaba emecek mi duracak mı ağlayacak mı beni itecek mi böyle streslerle boğuşuyorum bu düşünceleri uzaklaştıramıyorum. O kadar seviyorum ki o kadar güzel tini mini hanım doyamıyorum bakmaya sevmeye sarılmaya koklamaya ama böyle mememi almayınca kızım beni kabul etmiyor beni reddediyor diye düşünüyorum çok zoruma gidiyor😭 bizim de böyle geçiyor işte uyuyakalıyor hemen 7-8 dk ancak zorlamayla. Su an bu şekilde emen biri daha olduğunu duyduğum için yaşardı gözlerim acaba kızımla yaşadıklarımız normal mi ben mi çok zorluyorum diye😭
Canım meme reddi dışında tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. Mesela diyorum ki tamam 7-8 dk emsin ama aktif emsin. Nerdeee bi süre aktif emip sonra duruyor memeyi dürtüyorum yine bir iki çekiyor duruyor sonra yine dürtüyorum öyle öyle anca gidiyor. Bide bu süre içinde meme yanlışlıkla ağzından çıkarsa geri almıyor açmıyor ağzını zorla soksam da tutmuyor memeyi. Yalnız değilsin yani. Bide o masum bilmez ki seni reddetmiyor ki kendisinin beslenme aracı olan memeyle kavga ediyor sadece. Sen artık bu hayatta onun en büyük vazgeçilmezi olacaksın herşeyiyle sana ihtiyacı olan bi can 😍😍

İnşallah bir çırpıda geçer ne olduğunu anlamadan 🫣 Doğumu tetikler mi acaba ben onu merak ediyorum
36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetikleme 😂😂 kimi dedi öyle diyo doktorum ama ilgisi yok denk geliyordur dedi 41 e kadar beklemezdi benim kız tetiklese 😂😂

36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetikleme 😂😂 kimi dedi öyle diyo doktorum ama ilgisi yok denk geliyordur dedi 41 e kadar beklemezdi benim kız tetiklese 😂😂
Canım her hafta çatı muayenesi niye yapsın ki açıklık muayenesi olmasın o? Çatı yapın değişecek bi şey değil çünkü bi kere normal doğum yapan birine ikincide bile bakmıyolarmış

X