- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Amin canım inşallah, çok teşekkürlerCok iyi kilo almış bence .
İnsallah böyle devam eder. Birseyi yok ozaman .
Maşallah kuzucuğa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah, çok teşekkürlerCok iyi kilo almış bence .
İnsallah böyle devam eder. Birseyi yok ozaman .
Maşallah kuzucuğa.
Gayet güzel bir isim canım. Kız ismi falan da değil unisex bı isim dediğin gibi. Sizin beğenmeniz önemli gerisi önemli değil
Millet hep bişey bulur canım :) siz beğendikten sonra gerisini takmayin . Deniz isminde öğrencilerim var . sosyaller , biraz uç noktalarda yaşiyorlar , özgürlüklerine düşkünler ,iletişimleri güçlü
Canımsınız kızlar çok teşekkür ederim moral oldunuzİçimi ferahlattın kuzum çok teşekkür ederim
Deniz ismi bana hep erkek ismini çağrıştırıyor, kızlarda nadir rastladım. Bence çok güzel bir isim ben de oğlum için düşünmüştüm ama eşim Alperen istiyordu ben siyasi diye istemedim o da Deniz de siyasi o zaman o da olmasın demişti ama artık siyasi bir anlam da çok ifade etmiyor bence. Herkes her isme bahane buluyor boşver sizin içinize sinsin yeter
İnşallah canım benim çok sağol içimi rahatlattınBu cok normal canım sütünün yaradığı anlamına gelıyormus benım yegenım her içtiğini kustu ama cok guzel kılo almıstı ölçümleri belli eder
Cnm bu kadar sık oluyorsa doktoruna gitmelisin. Doktor ilaç başlatiracaktir . Doğal yöntemlerle gidecek bi durum gibi görünmüyor .Kızlar yardım edin lütfen ya. İki aydır vajinal mantarla uğraşıyorum. Önceden kasıntı vardı krem geçirdi sonra akıntı sarı topaklı oldu doktor fitil verdi geçti ama yine tekrarladı bu meret bu sefer yeşil krem gibi ve sürekli şu gibi akıntı kaşımtı yok koku yok ama çok rahatsızım neden tekrar ediyor bu. Doğal bir yöntem bilen varsa desin allah aşkına ya
Senin kürtajdan benim ilkinden kanama durumlarımızın aynı olduğu belliydi zaten 3.de bende ped taksam olurmuş gereksiz geldi de hadi giydim diye kullandımBen de 3 tane kullandım birini annem ters giydirdi giyemedim çöp oldu ikincisi kanama durumu için iyi oldu. 3. De ped taksam olurmuş çok azdı. Ben de hastanede son kez duş alıp ped takip çıktım eve
Fışkırarak değil ağzının kenarından akıyor kustuğu sürekli. Doktora 10 gün kontrolünde sordum bazen burnundan da geliyordu süt tazzikli geliyordur alışacak dedi ama 2 gündür kusmaları daha çoğaldı. O yüzden tedirgin oldum.Reflüsü mü var acaba doktora bi sorsan? Sızıntı şeklinde kusuyorsa sıkıntı yok ama fışkırır şekilde tüm sütü kusuyorsa reflüyü düşündürür canım
canım bende Sleepy kullanıyorum 3 kilo doğdu tam ve büyük geliyor. Bacakları sürtmüş kızarmış. Zıbın giydirdim dünden beri kızarıklık geçti
Kaçıncı haftadasınız ? Akıntı olduğuna emin misiniz su olup olmadığını takip edin bence. Korkutmak gibi olmasın tabi kaygınızı arttırmayım amaKızlar yardım edin lütfen ya. İki aydır vajinal mantarla uğraşıyorum. Önceden kasıntı vardı krem geçirdi sonra akıntı sarı topaklı oldu doktor fitil verdi geçti ama yine tekrarladı bu meret bu sefer yeşil krem gibi ve sürekli şu gibi akıntı kaşımtı yok koku yok ama çok rahatsızım neden tekrar ediyor bu. Doğal bir yöntem bilen varsa desin allah aşkına ya
Doktora gittim zaten önce krem verdi iki tane kaşıntı geçti sadece sonra fitil verdi o sırada iki kerede vajina yıkatma yaptı ebe hastanede batikonla. Tam geçmişti şimdi yine oldu kaşıntı yok ama bu seferCnm bu kadar sık oluyorsa doktoruna gitmelisin. Doktor ilaç başlatiracaktir . Doğal yöntemlerle gidecek bi durum gibi görünmüyor .
Şimdi söyle yukardakiler ek olarak kremi yeşil bir şey gün içinde ancak bir kere geliyor mantar kaynaklı onu biliyorum. Ama sorunum beyaz renkli akıntıda o sürekli oluyor ama vajinanında kuru olması lazım mantar geçsin diye napıcam bilmiyorum. 36 haftalık oldum bu aradaKaçıncı haftadasınız ? Akıntı olduğuna emin misiniz su olup olmadığını takip edin bence. Korkutmak gibi olmasın tabi kaygınızı arttırmayım ama
sanırım su da sarı olabiliyormuş yeşil olursa bebek kskasını yediği anlamına geliyormuş.
Sirkeli suyu doktoruna sorup kullanabilirsin. Bir bardak sirkeye beş bardak su ekleyip kariştir . Her tuvalet ihtiyacindan sonra onu kullan . Ben gebe kalmadan önce doktorum önermişti . Gebeler kulaniyor öu bilmiyorum ama aninda kesmişti benimkiniDoktora gittim zaten önce krem verdi iki tane kaşıntı geçti sadece sonra fitil verdi o sırada iki kerede vajina yıkatma yaptı ebe hastanede batikonla. Tam geçmişti şimdi yine oldu kaşıntı yok ama bu sefer
Şimdi söyle yukardakiler ek olarak kremi yeşil bir şey gün içinde ancak bir kere geliyor mantar kaynaklı onu biliyorum. Ama sorunum beyaz renkli akıntıda o sürekli oluyor ama vajinanında kuru olması lazım mantar geçsin diye napıcam bilmiyorum. 36 haftalık oldum bu arada
Gidince sorayım o zaman yaSirkeli suyu doktoruna sorup kullanabilirsin. Bir bardak sirkeye beş bardak su ekleyip kariştir . Her tuvalet ihtiyacindan sonra onu kullan . Ben gebe kalmadan önce doktorum önermişti . Gebeler kulaniyor öu bilmiyorum ama aninda kesmişti benimkini
Bence cok güzel bi isim bende koymak istemiştim ama başka isim gelişti. Yoksa deniz ismi bana cok hoş geliyo. Ki beğenmeseler de ben takmıyorum kimseyi memnun edemiyosun canımKızlar Deniz ismi çok mu kötü bi isim? Kime söylesem burun kıvırıyor. Sonuçta biz beğendik karar verdik millet beğenmese de olur ama herkes burun kıvırınca çok aşırı absürd kötü bi isim koymuşum gibi hissediyorum. Yok kız ismiymiş, yok ilerde zorlanırmış. Hangi devirde yaşıyoruz unisex isim tek benim çocuğumda mı olucak anlamadım
Her yerde aynı mıdır bilmiyorum ama doktorumun bana verdiği yatış kağıdında yazıyor. 6.30 da hastanede olunacak, Damar yolu açılması, nst ye bağlanması vs diye yazıyorplanli sezaryen yapan anneler sezaryenden önce nstye aliyorlar mi tekrardan neler yapiliyo
Haklısın canım ben yine kulak kapatmayı unuttum bu aralar teşekkür ederimBence cok güzel bi isim bende koymak istemiştim ama başka isim gelişti. Yoksa deniz ismi bana cok hoş geliyo. Ki beğenmeseler de ben takmıyorum kimseyi memnun edemiyosun canım
Bende sormadan takmıstım sonra pet taktım oda yeterlı geldı zatenAa bana da bizim taktigimiz bezi çıkartirsin depend'ini takarsan öyle yürürsün demişti
Mis gibi olmuştur evin hiç deme bizimki alışmamış temizliğe ben temizlik yapınca daha dün yapmıştın diye kızıyor ayda bir temizliğe alışmış garip geliyor günlük temizlikAynen kız annen temizliyor diye şükredeceği yerde bir de trip mi atıyor keşke benim de temizleyenim olsa. Dün temizlikçi aldım doğum öncesi dip köşe yaptırayım diye 2 bin verdim valla
İşte insan öküz olunca ayı olunca ruhu temizliğe karşı oluncaSanki kendi temizliyo sallasın ne güzel ev temizleniyor gozuyle baksın ne var dimi
Benim de hala gazım bitmedi bir türlü yaBunu bende merak edıyorum sureklı gazım var
Çok çok riskli hem de canımBilmiyorum ama geri çekilme.yontemi çok riskli öyle arkadaşım hamile kalmıştı :/
Nasıl uyandırıyorsun canımYükselmez inşallah canım bıgün sanki biraz azalmış gibi geldi gözüme uyandırıp emziriyorum yoksa uyucak hep ama gece uykusuzluktan uyuyakalmışım 3 saatte emzirdim
Aynen canım hemen hapşırıyor pencere açık rüzgar esiyor beşigi en kuytu köşeye alıyoruz emzirirken bile rüzgar degmemesi için kafasını hafif kapatıyorum ay bi grip olsalar yazık nefesi be ki burnu felan tıkanır çok dikkat ediyorum gece uyurken burnunu elliyorum buz gibi battanşyesine çol sarıp sarmalamıyordum bir gün gece ben uyurken annem sarmış güzelce kafasını da hafif kapatmıştı inanmazsın belki o gece mis gibi uyudu demekki biz ne kadar sıcaklasakta onlar üşüyor sıcagı seviyorYa Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece
bence bedene göre de değişiyor canım. Arkadaşım hastaneden çıktı eve geldi yanına uğradım yürümesi bile gayet normaldi.Kızlar bugün bir arkadaş grubu ile buluştuk, doğumdan konu açıldı sordular ben de sezaryen olucam kesin karar verdim dedim, sezaryen olanlar sezaryenin ne kadar zor olduğunu anlatıp durdular. İlk yürüyüş felaketti, dikişlerin acısı çok uzun süre geçmedi, baş ve sırt ağrısı mahvetti vs vs konuşulunca bir korktum açıkçası ki çoğu 4-5 sene önce doğuran insanlar yeni doğum da yapmamışlar. Bu kadar unutulmayacak derecede acılı mı gerçekten
Memişi depiyorum agzına kafasını dayıyorum mecbur turuyor biraz ugraşıyorum hemşire öyle yapmıştı hastanede tutturmak içinMis gibi olmuştur evin hiç deme bizimki alışmamış temizliğe ben temizlik yapınca daha dün yapmıştın diye kızıyor ayda bir temizliğe alışmış garip geliyor günlük temizlik
İşte insan öküz olunca ayı olunca ruhu temizliğe karşı olunca
Benim de hala gazım bitmedi bir türlü ya
Çok çok riskli hem de canım
Nasıl uyandırıyorsun canım