2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hanımlar Günaydın.Dun saglik ocağında test aldilar artış takibi için.degeim yükselmiş ama iyi bir yükselme mi sizdendw duymak istiyorum.doktora henüz gitmedim. 1Eylul Saat 21.00 beta 24.34 2 Eylül saat 17.00 beta 44.88 4 Eylül saat 8.43 beta 144 .. 2 eylülde migren atağı tuttuğu için her ne kadar gebelik baslangicim var desende tekrar kan aldılar üst üste 2 gün vermiş oldum.simdi çarşamba saglik ocağında tekrar çağırdı.ben persembe gitmeyi düşünüyorum gerçi.ama aşırı stresliyim

Hanımlar Günaydın.Dun saglik ocağında test aldilar artış takibi için.degeim yükselmiş ama iyi bir yükselme mi sizdendw duymak istiyorum.doktora henüz gitmedim. 1Eylul Saat 21.00 beta 24.34 2 Eylül saat 17.00 beta 44.88 4 Eylül saat 8.43 beta 144 .. 2 eylülde migren atağı tuttuğu için her ne kadar gebelik baslangicim var desende tekrar kan aldılar üst üste 2 gün vermiş oldum.simdi çarşamba saglik ocağında tekrar çağırdı.ben persembe gitmeyi düşünüyorum gerçi.ama aşırı stresliyim
Beta deger artisin gayet iyi🥰

Cok güzel artış canm hiç korkma bende cok endiseliyim kan vermeye sadece 1 kere gittim. perşembe günü kan vericem artış iyise cumadan kese için doktora gidıcem bebeği hep sol tarafta hissediyorum bi hareketlilik bazen kasılma şeklinde. Bikacgün önce sağ ve sol agrıyodu ama şimdi sadece sol kasıgıktw hissediyrm

Günaydın kızlar bir tek Türk kahvesi keyfim vardı artık onunda bıraktım çayı da çok çok açık içiyorum siz beslenmenizde değişiklik yaptınız mı?

Günaydın kızlar bir tek Türk kahvesi keyfim vardı artık onunda bıraktım çayı da çok çok açık içiyorum siz beslenmenizde değişiklik yaptınız mı?
Malesef yaptım.. çay içmiyorum kahveyi canım isterse günde bir fincan olmak üzere içiyorum. Nescafe içmiyorum:KK43: sigarayı bıraktım( en çok bu zorluyor) her gün muz yiyiyorum, su içmeyi ihmal etmiyorum.. Her 3 güne bir mutlaka haşlama içiyorum

X