- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım ben de şu anNe yagı kullanıyorsun kuzum ben diger hamileliklerimde badem yagı kullandım hiç çatlagım olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım ben de şu anNe yagı kullanıyorsun kuzum ben diger hamileliklerimde badem yagı kullandım hiç çatlagım olmadı
Hindistan cevizi yağı aldım ben doğal olsun diyeAy o yağlardan da almak gerek dimi artık
Bende de her yerim ağrıyor gogsum belim kasiklarim ama belli bir bölgede toplanmadiBen de dün yüzüstü yatamadım canım hem sol göğsüm hem sol kasığım çok ağrıyordu bende ağrılar hep solda nedense
Ahahaha valla ben de hep emzik falan bakıyorumkeseyi görüp klbi dinlememe 9gün kaldı. İçimden bir şey almak geliyor ama cinsiyet belli değil, daha belli olmasına da çok var.
Başladın mı hayatım sürmeyeHindistan cevizi yağı aldım ben doğal olsun diye
Bende bebek arabasınaAhahaha valla ben de hep emzik falan bakıyorum
Ayyy ona da bakıyorum fiyat aralığı çok geniş onunBende bebek arabasına
Bende ondan alim zaten cildim çok kuru kaşıntıdan yatamıyorum gratisden mi aldın kuzumHindistan cevizi yağı kullanıyorum canım ben de şu an
Evet canım göğüslerim küçüktü çatlamaya başladı hemen buyuyunceBaşladın mı hayatım sürmeye
Vallahi bende hangisi iyi karar veremedim.. 32 bin TL'lik ile 10 binin arasındaki farka bakıyorum ne önemli değil onu görmek için sadece marka farkı birde bebegin oturma yönünün değişmesi sanirimAyyy ona da bakıyorum fiyat aralığı çok geniş onun
Yok canım bime mi ne bı yere gelmişti epeyi oldu alaliBende ondan alim zaten cildim çok kuru kaşıntıdan yatamıyorum gratisden mi aldın kuzum
Kokusuna nasıl.dayaniyorsunuz beni çok rahatsız ediyorEvet canım göğüslerim küçüktü çatlamaya başladı hemen buyuyunce
Rengi bile fark yaratıyorVallahi bende hangisi iyi karar veremedim.. 32 bin TL'lik ile 10 binin arasındaki farka bakıyorum ne önemli değil onu görmek için sadece marka farkı birde bebegin oturma yönünün değişmesi sanirim
Hindistan cevizini çok severimKokusuna nasıl.dayaniyorsunuz beni çok rahatsız ediyor
Hindistan cevizini ben de sevmem ama kötü bi kokusu yok yaaKokusuna nasıl.dayaniyorsunuz beni çok rahatsız ediyor
Hindistan cevizini çok severim
Ayy çok şanslısınız ben küçüklüğümden beri sevmiyorum ne yapcam bilmiyorum catlamamak içinHindistan cevizini ben de sevmem ama kötü bi kokusu yok yaa
Farklı doğal yağlara bak istersenAyy çok şanslısınız ben küçüklüğümden beri sevmiyorum ne yapcam bilmiyorum catlamamak için
Badem yagı kullan canım kokusuz eczanede satılıyorAyy çok şanslısınız ben küçüklüğümden beri sevmiyorum ne yapcam bilmiyorum catlamamak için
Ayyy kokusuzu varsa direkt alırım çok teşekkür ederimBadem yagı kullan canım kokusuz eczanede satılıyor